Genel Markalar Moın Camera

12.242 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Moın Camera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NAR TEKNOLOJİ A.Ş. Satıcı Ünvanı: NAR TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629046788900010 Vergi Kimlik Numarası: 6290467889
    Bu ürün NAR TEKNOLOJİ A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya Avucunuzun İçinde 2.45" Dokunmatik Ekran 2.45'' Ekran
  • Dokunmatik Ekran Kontrolü
  • Çift taraflı dönme özelliği
  • Kameranın görüş alanını izlemenize ve tüm kamera ayarlarını kontrol etmenize olanak tanıyan güzel ve yenilikçi 2,45" dokunmatik ekranla yaratıcılığınızı bir üst düzeye taşıyın. Kullanımı kolay grafik kullanıcı arayüzüne erişmek için ekrana dokunmanız yeterlidir.MOIN Kamera, düşük parazitli yüksek kaliteli görüntüler üreten güçlü bir 1/2.3" sensöre sahiptir. Kamera, 12MP fotoğraf, 60 fps'de 4K video ve yaşamı hak ettiği şekilde çekmenizi sağlayan 8x ağır çekim yapabilir.120° FOV - Hareket Halinde Daha Büyük Dünya Kameranın 120° FOV lensi vardır, bu lens selfie videoları çekmek veya geniş manzaraların çekimlerini yapmak için idealdir. MOIN Kamera, içerik oluşturucu olarak sizin konuya odaklanmanıza izin vererek video yapma becerilerinizi geliştirecek. 60'lar Uzun Pozlama Gecenin Efendisi Olun MOIN Kamera, 60 saniyeye kadar pozlama süresi sağlayan Gece Moduna sahiptir. Şimdi yıldızlar veya ay ışığının parıltısı gibi düşük ışıkta inanılmaz yaratıcı çekimler yapın. Saniyeler İçinde Düzenleyebilme MOIN Kamera, Magic Mode ile zengin ve kullanımı kolaydır. Bir sonraki şaheserinizi yaratmak için şablonu seçin ve ekrandaki ipuçlarını izleyin. MOZA Dijital Stereo Sistem MOIN Camera, yerleşik yüksek kaliteli stereo mikrofonlarla yüksek bir film çekme deneyimi sunar. Bu stereo mikrofon çifti, gelişmiş yakalama performansı, akıllı gürültü azaltma ve renksiz ses özelliklerine sahiptir. Yüz takibi Yüz izleme ile yüzü ortada tutun. Bu özellik, hareket ederken çerçevedeki yüzü otomatik olarak tanır ve takip eder. Hızlı Sürekli Çekim Sürekli çekim modunda, tek bir tıklamayla sürekli olarak 9 fotoğraf çekilebilir. Hayatında bir anı asla kaçırma. Panorama Gimbalın otomatik döndürme özelliği, güzel, pürüzsüz, geniş panoramik sahneleri yakalamayı kolaylaştırır. Zaman Atlamalı (Time Lapse) Çekimler Belirli bir süre boyunca ilginç videolar oluşturun. Gün batımı veya gün doğumu gibi süreçte paylaşmaya değer anları kolaylıkla yakalayın. Ağır çekim Güzelliği sinematik drama ile büyütün ve 8x ağır çekim ile parlayın. Akıllı Sessiz Aktarım Akıllı telefon ve MOIN Kamera arasındaki hızlı veri aktarımı için MOIN kamera akıllı sessiz aktarım kullanır. MOZA Artist uygulaması ile de tüm verilerin aktarımını sağlayabilirsiniz. Bu moddayken gimbal ve akıllı telefon Bluetooth veya Wi-Fi ile aracılığıyla bağlı kalır.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver