Mowotech Type-c To Usb Çevirici - Type-c Otg - Mini Boy

88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mowotech Type-c To Usb Çevirici - Type-c Otg - Mini Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elitteknoloji Satıcı Ünvanı: İLHAN CANEROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2000081781
    Bu ürün elitteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TYPE C - USB 3.0 OTG USB Flash Dönüştürücü Android sistemli çeşitli dijital cihazlar ve akıllı telefonlarla uyumludur. Özellikler: - Veri transferi - Hızlı ve kullanışlı - Taşıması kolay - Tak ve çalıştır Ürünün farklı renk seçenekleri mevcuttur. Stok durumuna göre gönderilecek ürün rengi farklılık gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Turuncu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mowotech Type-C Otg Mini Boy Type-C to USB Çevirici

Type-C, yeni nesil pek çok cihazda bulunan bir donanımdır. Kullanım kolaylığı sağlayan bu bağlantı noktası, her zaman için tek başına yeterli olmayabilir. Akıllı telefonunuzdaki verileri başka bir cihaza taşımak için Mowotech mini boy Type-C to USB OTG çeviriciden faydalanabilirsiniz. Hafıza kapasitesi yüksek olan cihazlarda bulunan dosyaları internet üzerinden paylaşma yöntemi her zaman elverişli olmayabilir. Bu gibi durumlarda USB bağlantısına sahip bir ürünle dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Fotoğraf, video, belge aktarımı sırasında yüksek performans sergileyen Mowotech Type-C to USB çevirici büyük bir yardımcıdır. Bu ürünü kullanarak Type-C çıkışlı cihazları şarj etmeniz de mümkündür.

  • Renk: Gri
  • Garanti Süresi: 2 yıl
  • Kullanım Amacı: USB Dönüştürücü

Mowotech Mini Type-C to USB Dönüştürücü Özellikleri

Mowotech Mini Type-C to USB Dönüştürücü Özellikleri

Kullanımda olan birçok elektronik cihaz birbiriyle eşleştirilebilir. Bunun için uygun çıkış kanallarına ihtiyaç vardır. Type-C özellikli cihazı USB portu ile uyumlu bir hâle getiren bu dönüştürücü, teknolojik engelleri ortadan kaldırmanın kolay yoludur. Mowotech mini boy Type-C to USB OTG çevirici geçmişte veri aktarımı amacıyla uygulanan yöntemlerle karşılaştırıldığında sağladığı fayda bakımından öne çıkar. Mobil cihazlarda bulunan çeşitli dosyaları farklı aygıtlara aktarmak için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Dosya transfer işlemleri sırasında çözüm sağlayan pratik bir üründür. Mowotech Type-C OTG çeviriciyi aygıta taktığınızda cihaz, direkt olarak USB aracılığıyla bağlantı kurabilecek hâle gelir. Ürün sayesinde aynı ortamda bulunan cihazların arasında veri aktarımı kolayca gerçekleşir.

Mowotech Type-C to USB OTG Dönüştürücü Kaliteli midir?

Mowotech Type-C to USB OTG Dönüştürücü Kaliteli midir?

Bu ürün darbelere karşı dayanıklı materyallerden imal edilir. Her iki ucu da açık olan portlar kaliteli özel malzemelerden üretilir. Mowotech mini boy Type-C to USB OTG çeviricinin paslanmaz metal uçları, uzun süreli kullanım göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Söz konusu aparat, oldukça az yer kaplar. Çeviriciyi cebinizde ya da çantanızda taşıyarak dilediğiniz yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Şık ve sade metalik görünümüyle farkını ortaya koyan bu ürün, minimal bir tarzı benimsemiş olan kişilerin beğenisini kazanmıştır. Mowotech mini boy Type-C çevirici kompakt ve portatif tasarımıyla veri transferi sürecini kolay hâle getirir. Kaliteli yapısı sayesinde öne çıkan ürün, kullanım sırasında cihazların elektronik aksamına herhangi bir zarar vermez. Mowotech mini boy Type-C to USB OTG çevirici, ilk günkü kalitesini uzun süre boyunca korur.

Mowotech Type-C OTG USB Çevirici Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Mowotech Type-C OTG USB Çevirici Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Mowotech mini boy Type-C to USB OTG çevirici, Android işletim sistemine sahip cihazların tümüyle uyumludur. Mowotech mini boy Type-C to Type-C OTG USB çevirici, bilgisayar donanım ürünlerinden olan Type-C çıkışlı klavyelerle de rahatlıkla kullanılabilir. Söz konusu aparatı çeşitli mouseları bilgisayarınıza bağlamak için de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Sıcak havalarda serinleyerek çalışma verimini artırmak isteyenlerin kullandığı USB fanlar, bu ürün sayesinde şarj edilebilir. MP3 çalar kullananlar cihazlarının şarj seviyesini bu aparattan istifade ederek yükseltebilir. Mowotech mini boy Type-C to USB OTG çevirici bu çıkışa sahip mikrofonların bataryalarının şarj edilmesini de sağlar. Elektronik aygıtların arasında bağlantı kurmadan önce cihazlardan birinin Type-C özelliğini taşıdığına emin olmanız tavsiye edilir. Monotech mini boy Type-C to Type-C OTG USB çevirici yorumlarını inceleyerek kişilerin aparatın uyumluluğu hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Cihazlarınızda bulunan dosyaları çeşitli depolama birimlerini son derece kolay bir biçimde aktarmanızı sağlayacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kısa sürede satın alabilirsiniz.