movel 2 Adet Roll On Antiperspirant Ter Önleyici Ve Ter Kokusu Yok Edici 50 ml

219 TL
(109,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

movel 2 Adet Roll On Antiperspirant Ter Önleyici Ve Ter Kokusu Yok Edici 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Movel Satıcı Ünvanı: MİSPAK İLAÇ VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622178455800001 Vergi Kimlik Numarası: 6221784558
    Bu ürün Movel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Movel roll on 50ml men & women Movel ter önleyici roll on vücudun aşırı terlemesini ve ter kokusunu önlemek amacı ile özel olarak üretilmiştir. Koltuk altı ,avuç içi , ayak ve kasık bölgelerinde veya vücudunuzun dilediğiniz tüm bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Nemlendirici özelliği ile uygulandığı bölgede kuruma ve çatlama oluşturmaz tam aksine bakım yaparak pürüzsüzleşme sağlar bir çok benzeri üründe cilt üzerinde kullanıldığı bölgede kararma yaparken movel roll on buna kesinlikle sebebiyet vermez. Yerli üretimdir. Sağlık bakanlığı kayıtlıdır. Içeriğindeki aktif maddeler sağlık bakanlığı ve dünya sağlık örgütü tarafından onaylanan insan sağlığına zarar vermeyen tüm dünya genelinde kabul edilmiş ve onaylanmış ürünlerdir. Movel ter önleyici roll on nasıl kullanılır ? Ürünün kullanımında en iyi sonucu almak için nasıl kullanıldığını iyi bilmek gerekir ürün diğer ter önleyici ve ter kokularını yok edici ürünler gibi değildir. Movel roll on dan en iyi sonucu almak için gece yatmadan uygulamalısınız bunun nedeni ter bezlerinin gece saatlerinde daha az çalışmasıdır önce koltuk altınıza ince bir tabaka halinde sürmelisiniz kat kat uygulamanıza gerek yoktur bir ince kat uygulamanız yeterlidir. Sabah kalktığınızda uygulama yaptığınız bölgeyi yıkayıp günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz. Kullanım sıklığı olarak her gün kullanmanıza gerek yok tur ilk uygulamadan sonra kendi terleme oranı ve yoğunluğunuza bağlı olarak iki üç gün de bir kullanabilirsiniz bir kaç uygulama sonrasında en iyi sonucu alacağınız uygulama sıktığını tespit edebilirsiniz. Ürünümüz parfüm içermez bunun nedeni bay ve kullanımı için üretildiğinden kullanıcıyı tek bir kokuya mahkum etmemek ve parfüm alerjisi olan veya parfüm kokularından rahatsız olan kişileri etkilememektir. Movel roll on kullanımından sonra dilediğiniz parfüm veya deodorantı kullanabilirsiniz. Kıyafetlerinize zarar vermez sarı lekeler bırakmaz topaklanma oluşturmaz yapışkan his bırakmaz. Kullanımında kesinlikle dikkat edilmesi gereken durumlar nelerdir ? Movel roll on kullanırken uyguladığınız bölgenin kesinlikle kuru olması gerekir. Islak ve yeni tıraşlı bölgede kullanılması tahrişe ve kaşıntıya neden olabilir. Uygulanacak alan nemli ise bir havlu veya saç kurutma makinesi ile iyice kurutunuz. Açık yara bulunan , önceden tahriş olmuş cilt bölgesine ve yeni tıraş edilmiş bölgelere uygulanmamalıdır. Kullanım sonrası koltuk altı bölgenizde kısa süreli kaşıntıya sebep olabilir çok nadirde olsa görünen bu durum birkaç kullanım sonrası yok olacaktır. Saklama koşulları nelerdir ? Roll on şişesini içerisindeki solüsyon'un akmaması için dik olarak serin ve kuru ortamlarda muhafaza edin çocukların ulaşamayacağı yerlerde bulundurunuz.Uygulama sonrası roll on kapağını kapalı muhafaza edilmelidir. Movel rol on hijyenik koşullarda üretilmektedir size ulaşana kadar başka temasa maruz kalmaması için üzerinde bulunan emniyet bandının açılmamış olduğundan emin olunuz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 50 ml
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Çeşit Pudrasız
Geri Bildirim Ver