Movas Sanat Mozaik Taş Saklama Kabı

107,79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Movas Sanat Mozaik Taş Saklama Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOVAS SANAT Elmas Mozaik Tablo ve Kanvas Satıcı Ünvanı: MOVAS SANAT HEDİYELİK EŞYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332114803400001 Vergi Kimlik Numarası: 3321148034
    Bu ürün MOVAS SANAT Elmas Mozaik Tablo ve Kanvas tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mozaik Taş Depolama Kabımız, tüm yüzeyi dayanklı sert plastik ile oluşturulmuş olup boncukları, düğmeleri, mücevher bulgularını ve diğer küçük eşyaları düzenli tutmak için mükemmel olan 28 bölmeye sahiptir. Şeffaf kapak, içinde ne olduğunu kolayca görmenizi ve hiçbir şeyin kaybolmadığından emin olmanızı sağlar. El sanatları malzemelerinizi veya masa aksesuarlarınızı şık bir şekilde düzenlemek için mükemmel! Mücevherler, boncuklar, mücevherler, madeni paralar veya diğer el sanatları gibi küçük eşyaları sıralamak, düzenlemek ve depolamak için ideal saklama kabı. Tek Kutucuk 500 Adet Taş Almaktadır!! Dayanıklı plastik malzemeden yapılmıştır. Büyük veya küçük herhangi bir nesneyi tutmak için 28 bölmeli kutu. Şeffaf kapak, kutuyu açmadan nesneleri tanımlamayı kolaylaştırır. Sıkıca kapatılmış kapak, eşyalarınızı güvende tutarken maksimum güvenlik sağlar. Hafif ve taşınabilir, böylece her yere götürebilirsiniz. Temizlemesi ve bakımı kolaydır. Üretimde kullanılan toksik olmayan ve çevre dostu malzemeler. Isıya ve darbeye dayanıklıdır. El sanatları sevenler, DIY meraklıları ve hobiler için mükemmel bir hediye. Ev, okul, ofis veya seyahat için çok amaçlı kullanım. Boyutlar: İçerisindeki bölmelerin ölçüleri : 2.3cm (U) x 2.3 (G) x 2.3cm (Y) Kap ölçüleri : 17cm (U) x 10cm (G) x 2.7cm (Y) 3 yaş ve üzeri için uygundur.
Geri Bildirim Ver