9
Motor Yatağı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Motul 8100 X-clean Efe 5w30 Dexos2 Partiküllü Motor Yağı 5lt

1.890 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motul 8100 X-clean Efe 5w30 Dexos2 Partiküllü Motor Yağı 5lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İzmir Yağ Sanayi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BECEREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1600651296
    Bu ürün İzmir Yağ Sanayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç üreticilerinin düşük yakıt tüketimine zorlandığı pazar şartlarına uygun olarak Motul tarafından geliştirilen, yakıt ekonomisi ile yüksek koruma özelliklerini birlikte sağlayan 8100 X-Clean EFE 5W30 ürünü piyasada. Son nesil araçlara uygun olarak geliştirilen formulüzasyonu ve katkı paketi ile Mercedes-Benz, BMW ve GM-Opel üretici firmalarının onaylarına sahip olan Motul 8100 X-Clean EFE, 5W30 viskozitesi ile geniş bir kullanım alanına sahip. Yakıt ekonomisi için düşük HTHS* değeri, aynı zamanda koruma için yüksek HTHS performansı sunan ve egzos emisyon azaltıcı sistemlere uygunluğu açısından mid SAPS** özelliği gösteren X-Clean EFE, ACEA (European Automobile Manufacturers’ Association) tarafından hem C2 hem C3 sınıfı olarak kategorize edilmiştir. BMW LL-04, MB – Approval 229.52 ve GM-Opel Dexos2® onaylarını alarak piyasadaki üst segment araçların kaliteli madeni yağ ihtiyacını karşılamaktadır. ONAYLAR : BMW (LL-04), Fiat (9.55535.S1/S3), General Motors (Dexos2) and Mercedes-Benz (229.52).
Geri Bildirim Ver