Genel Markalar Moto Ware Lastik Basınç Göstergesi

2.500 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Moto Ware Lastik Basınç Göstergesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİZYOSHOP Satıcı Ünvanı: MEHMET DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ağrı Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3040407018
    Bu ürün FİZYOSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anlık lastik basıncını gösterir lastiklerin ısı derecesini gösterir.
  • Lastik ömrünü uzatır.
  • Hava sızıntılarını önler.
  • Yakıt tasarrufu sağlar.
  • MOTOWARE
Geri Bildirim Ver

Moto Ware Lastik Basınç Göstergesi

Motosiklet sürücülerinin sıklıkla tercih ettiği ürünlerin başında gelen Moto Ware lastik basınç göstergesi güvenli bir sürüş deneyimi sunar. Lastiklerinize ait anlık basınç değerlerini gösterir. Uzun bir yolculuk esnasında lastiklerin ısı derecesini gösterir. Yakıt tasarrufu sağlamasının yanı sıra oluşabilecek hava sızıntılarını önler ve lastik ömrünü uzatır. Ürün, sadece motosiklet lastikleri için değil bisikletler için de sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Ürünü satın almanız durumunda ihtiyacınız olan parçalar paket içerisinde gelir. Paketin içerisinde dijital gösterge paneli, lastik siboplarına takılan iki adet sensör, manyetik şarj kablosu, kullanım kılavuzu, sızdırmazlık önleyici iki adet pirinç somun ve anahtar bulunur. Ayrıca motosikletin ya da bisikletin gidonuna bağlamak amacıyla yardımcı aparat da paketin içerisinde yer alır. Tüm lastik basınç ve ısı değerlerini görebileceğiniz gösterge paneli kare yapıdadır.

  • Basınç ve ısı değeri ölçer
  • Hava sızıntılarını önler
  • Farklı araçlarda kullanılabilir

Moto Ware Basınç Göstergesi Özellikleri

Moto Ware Basınç Göstergesi Özellikleri

Motoware lastik basınç göstergesini paket içerisinde yer alan kullanım kılavuzu sayesinde basit bir şekilde kurabilirsiniz. Gösterge paneli oldukça kaliteli bir ekran yapısına sahip olup güneşte herhangi bir parlama yapmayarak görüş imkanını kısıtlamaz. Gösterge panelinden yapılan ayarlar ile belirtilen seviyelerde sesli uyarı sistemine sahiptir. Ürün, hızlı bir şekilde şarj edip uzun mesafeli yolculuklarınızda yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz gelişmiş ısı ve basınç sensörleri barındırır. Isı ve basınç sensörleri manuel olarak ayarlanabilir. Şarj kablosunun bir bölümü USB girişe sahipken diğer tarafı gösterge paneline takılmak için manyetik yapıdadır. USB girişi sayesinde hareket halinde dahi taşınabilir şarj cihazları ile dolum imkanı sunar. Sürüş esnasında güvenli bir şekilde lastik kontrollerini sağlayabileceğiniz Motoware lastik basınç göstergesi yorumları ise oldukça olumludur ve ürün çokça beğenilir.

Moto Ware Basınç Göstergesi Fiyatı

Moto Ware Basınç Göstergesi Fiyatı

Basit kurulumu sayesinde kompakt bir yapıya sahip olan Motoware lastik basınç göstergesi fiyatı oldukça idealdir ve tüm bütçelere hitap eder. Motosiklet ya da bisiklet sürücüleri sensörler lastik balans ayarına etki eder mi diye merak eder. Sensörlerin lastik balans ayarlarına herhangi bir etkisi yoktur. Sensörlerin kurulumu öncesi lastik bakımlarının düzenli şekilde yapıldığından emin olunması yeterlidir. Konuya ilişkin daha garantici bir yaklaşım sergilemek istemeniz durumunda sensörlerin kurulumu sonrası balans kontrollerini sağlamanızda fayda vardır. Uzun ya da kısa mesafe fark etmeksizin lastiklerin sağlam bir yapıda olması ve sürekli kontrol edilmesi güvenliğiniz açısından önem arz eder. Bu nedenle ayarlarını manuel bir şekilde yapabileceğiniz ve belirtilen değerlerde uyarı sistemi ile sizi ikaz eden bu harika cihazı istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Moto Ware Basınç Göstergesi Avantajları

Moto Ware Basınç Göstergesi Avantajları

Sürüş esnasında anlık ısı ve basınç kontrollerini sağlayabileceğiniz Motoware lastik basınç göstergesi satın alarak güvenli ve konforlu sürüş keyfini yakalayabilirsiniz. Ürün ile birlikte gelen kaliteli malzeme ile üretilmiş gösterge paneli sabitleyici aparatını motosikletiniz ya da bisikletinizin gidonuna vida yardımıyla sıkı bir şekilde sabitleyerek ısı ve basınç değerlerinin anlık kontrolünü sağlayabilirsiniz. Güvenli ve kontrollü sürüşü önemli bulan motosiklet ve bisiklet sürücülerinden biriyseniz üretilmiş olan ve dikkatleri üzerine çeken bu harika ürün, son dönemde güvenli sürüş aparatları arasında beğenilen ürünler arasında yer alır. Motoware lastik basınç göstergesi kullananlar ise ürünün sağladığı imkanlar dahilinde oldukça memnundur. Lastik basınç ve ısı değerlerini anlık olarak takip edebileceğiniz bu ürünü Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleri ile kolay bir şekilde satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.