Motorola Verve Buds 100 Tws Kulaklık Siyah

769,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motorola Verve Buds 100 Tws Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztelkum Satıcı Ünvanı: ÖZTELKUM TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0707003925000014 Vergi Kimlik Numarası: 7070039250
    Bu ürün Öztelkum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · True Wireless Bluetooth Kulaklık · Bluetooth Version 5.0 · Dokunmatik kontrol · IPX5 Water resistant · 5 saate kadar çalma süresi · Şarj kutusu ile birlikte toplam 14 saate kadar çalma süresi · Kompakt ve ergonomik tasarım · Üstün ses kalitesi · Mikrofonlu kulaklık ile handsfree telefon görüşmesi · Mono kulaklık olarak kullanılabilir · Voice assistant bağlantı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Motorola Verve Buds 100 TWS Kulaklık Siyah

Kulaklık çeşitlerine müzik dinlerken veya görüşme yaparken günlük hayatta pek çok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve şık tasarıma sahip olan Motorola Verve Buds 100 TWS kulaklık siyah müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Aynı zamanda eller serbest arama yapabilme özelliği ile sıklıkla tercih edilir. Üstün teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Motorola Buds kulaklık sizi her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu 5 saate kadar çalma süresi uzun süre kullanım imkanı tanır. Şarj kutusu ile beraber toplam 14 saate kadar çalma süresine sahiptir. Kompakt ve ergonomik yapısı ile kullanım boyunca kulaklarınızı rahatsız etmez. Dokunmatik kontrol seçeneği telefona ulaşmadan kontrol edebilme imkanı verir. 5.0 bluetooth versiyonu ile öne çıkar. Voice Assistant bağlantısı sayesinde uzaktan telefon kontrolü sağlanır.

  • 5 saat çalma
  • Dokunmatik kontrol
  • Voice Assistant bağlantısı

Motorola Verve Buds 100 TWS Kulaklık Siyah Özellikleri

Motorola Verve Buds 100 TWS Kulaklık Siyah Özellikleri

Teknolojik ve rahat kullanım avantajı sağlayan aletler her zaman ön plana çıkar. Motorola Verve Buds 100 TWS sayesinde her an müzik dinleme veya arama işlemleri gerçekleştirilebilir. Kaliteli teknolojik özelliklere sahip olan bu ürün, kompakt ve ergonomik olması sayesinde kullanım boyunca kulakları rahatsız etmez. Bu kulaklığın 5 saate kadar aralıksız çalma süresi müşteriler için bir avantajdır. Bu avantajına ek olarak şarj kutusu ile beraber 14 saate kadar aralıksız kullanım imkanı bulunur. Üstün ses kalitesi sizi her anlamda memnun eder. Mikrofonlu kulaklık sayesinde eller serbest kullanım özgürlüğü sunar. Dokunmatik kontrol özelliği telefonunuzu kullanmadan kontrol mekanizmasına ulaşmanıza yardımcı olur. Voice Assistant bağlantısı ile her an sesli olarak ürünü kullanabilmenize imkan tanır. Motorola Verve Buds 100 TWS kulaklık siyah kullananlar ürünün avantajlı özelliklerinden oldukça memnundurlar.

Motorola Verve Buds 100 TWS Kulaklık Siyah Avantajları

Motorola Verve Buds 100 TWS Kulaklık Siyah Avantajları

Evde, iş yerinde veya dışarıda müzik dinleme veya arama yapma ihtiyacınız olabilir. Bu kullanışlı ürün sayesinde her an kablosuz bir şekilde bu ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Dayanıklı ve üstün teknolojik özelliklere sahip olan bu kulaklık, uzun yıllar kullanım avantajı sağlar. Motorola Verve Buds üstün teknolojik özellikleri ile öne çıkar. Kulağınıza oturan ergonomik tasarımıyla kullanım süresi boyunca size rahatsızlık hissi vermez. Avantajlı ufak kutusu ile her an ve her yerde kulaklık kullanıma hazır halde bekler. 5 saate kadar çalma süresi ile uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Ayrıca şarj kutusu ile beraber 14 saate kadar çalma süresi vardır. Üstün ses kalitesi ürünü ön plana çıkaran avantajlarından biridir. Motorola Verve Buds 100 TWS kulaklık siyah yorumları incelendiği zaman müşterilerin oldukça memnun olduğu gözlemlenebilir.

Cazip Motorola Verve Buds 100 TWS Kulaklık Fiyatı

Cazip Motorola Verve Buds 100 TWS Kulaklık Fiyatı

Motorola Verve Buds 100 TWS kulaklık siyah fiyatları ürünün tüm avantajlı özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu kulaklık evde veya dış ortamlarda rahat bir şekilde arama yapma ve müzik dinleme işlemlerinize yardımcı olur. 5 saate kadar aralıksız çalma süresi sunan bu ürün, şarj ünitesi ile beraberken 14 saate kadar sorunsuz bir kullanım imkanı sunar. Set halinde sahip olabileceğiniz bu ürün kulaklık ve şarj kutusuyla beraber kullanılır. Ergonomik yapısı sayesinde kullanım süresi boyunca kulaklarınızı rahatsız etmez. Dokunmatik kontrol sistemi sayesinde telefonu kullanmaya gerek kalmadan arama yapabilir ve yanıtlayabilirsiniz. Ayrıca müzik durdurma ve müzik değiştirme gibi işlemleri de dokunmatik kontrol sayesinde yapabilirsiniz. Üstün ses kalitesi sizi her anlamda tatmin eden ve teknolojik özelliklere sahip olan bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.