Motorola Pulse 120 Bass Kablolu Kulaküstü Kulaklık Beyaz

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motorola Pulse 120 Bass Kablolu Kulaküstü Kulaklık Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Stoklumarket Satıcı Ünvanı: SİNTECH TELEKOM VE ELEKTRONİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771035076900001 Vergi Kimlik Numarası: 7710350769
    Bu ürün Stoklumarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Kablolu kulaküstü kulaklık · Gürültü izolasyonu sağlayan tam boy kulaklık · 40 mm hoparlör yapısı · 3.5 mm jak girişi · Ultra hafif ve Katlanabilir tasarım · Dahili mikrofon ile handsfree telefon görüşmesi · Siri, Alexa, Google Assistant ile uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Motorola Pulse 120 Bass Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Beyaz

Ses iletimi yapan ürünler müzik, oyun, film, dizi, ders ya da işle ilgili video içeriklerini dinlerken net duyum almanız için geliştirilir. Motorola Pulse 120 Bass kablolu kulak üstü kulaklık beyaz PULSE120BASSBEYAZ size kaliteli bir müzik deneyimi sunar. Model, gürültü izolasyonu sağlayan yapısı sayesinde müzik zevkinizi iki katına çıkarır. Herhangi bir içerik dinlerken çevreden gelen seslerden etkilenmeyen ürünle içeriğe odaklanabilirsiniz. Kablolu yapısı ile telefonunuz veya bilgisayarınızla rahatlıkla bağlantı kurabilirsiniz. Motorola Pulse 120 Bass kablolu kulak üstü kulaklık beyaz renkli model Siri, Google Asistan ve Alexa gibi yapay zeka destekli sanal asistanlar ile uyumlu şekilde kullanılabilir. Modelin ultra hafif ve katlanabilir tasarımı sayesindeürünü gittiğiniz her yere rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz.

  • Yüksek ses teknolojisi
  • Kablolu bağlantı tipi
  • Ultra hafif ve katlanabilir tasarım

Kullanışlı Motorola Pulse 120 Bass Özellikleri

Kullanışlı Motorola Pulse 120 Bass Özellikleri

Kulaklıklar günlük yaşantıda müzik dinlemenin yanı sıra telefonla konuşmak ve video izlemek ya da müzik dinlemek amacıyla da kullanılır. Motorola Pulse 120 Bass kablolu ürün, gürültü izolasyonu sağlayan tam boy yapısı ile sesi rahatlıkla alabilmenize olanak sağlar. Dahili mikrofona sahip olan model, telefon konuşmalarınızda sesi karşıya net bir frekansla iletir. Motorola kablolu kulaklık Pulse 120 Bass sunduğu HandsFree özellik ile telefon görüşmelerinizi kolaylaştırır. Stereo ses özelliğine sahip olan kulaklık katlanabilir dizaynı sayesinde az yer kaplar. Ürünü yanınızda taşıyabilir, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Modelin kablosundaki tuşu kullanarak gelen çağrıları ve medya içeriklerini cihaza dokunmadan kontrol edebilirsiniz. Yumuşak süngerli yastıklarla desteklenen ergonomik yapısı ile uzun süreli kullanımlarda kulaklarınızı rahatsız etmeyen bu modelin ideal ses düzeyi ve kalite avantajından siz de faydalanabilirsiniz.

Motorola Pulse 120 Bass Kulaklık Avantajları

Motorola Pulse 120 Bass Kulaklık Avantajları

Motorola Pulse 120 Bass ürün, tam boy dizaynıyla kulağınıza oturur ve gürültü izolasyonu sağlayarak dışarıdan gelen sesler tarafından rahatsız edilmenize engel olur. 40 mm sürücü çapına sahip ürün, kaliteli bir bas deneyimi sunar. Ekstra hafif ve katlanabilir dizaynı ile müşterilere taşıma kolaylığı sağlar. 3.5 mm standart jaklı ürün, farklı oyun konsolları gibi çoklu cihazlarla uyumludur. Beyaz renk seçeneği ile sunulan modelin baş ve kulak arası ayarlanabilir özellikte olduğu için ürünü rahatlıkla kişiselleştirebilirsiniz. Motorola Pulse 120 Bass kablolu kulak üstü kulaklık beyaz kullananlar tarafından oldukça beğenilir. Şık tasarımının yanı sıra rahat kullanımı ile öne çıkan Pulse 120, sanal asistanlarla uyumlu olduğu için günlük yaşantınızı kolaylaştırır. Ayarlanabilir kafa bandı ve kafa yastığı sunan bu ürünü hediye seçeneği olarak da değerlendirebilirsiniz.

Uygun Motorola Pulse 120 Bass Kablolu Kulaklık Fiyatları

Uygun Motorola Pulse 120 Bass Kablolu Kulaklık Fiyatları

Motorola Pulse 120 Bass kablolu kulak üstü kulaklık beyaz fiyatları, ürünün sunduğu özelliklerin ve materyal kalitesinin göz önünde bulundurulması ile belirlenir. Neodimyum sürücülü ürünün hassasiyeti 100 dB, düşük frekansı 18 Hz, yüksek frekansı 23 kHz, empedans değeri 32 Ohm olarak beklentilerinizi yüksek seviyede karşılar. 120 cm kablolu ürün, düz tip konnektörü ile dilediğiniz her cihaza bağlanabilir. Kaliteli mikrofonu ve HandsFree telefon görüşmesi sayesinde sesli konuşmalarınızı konforlu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sunduğu ses netliği ile kaliteli bir deneyim yaşatan modelin kulağı kaplayan kısmı 9 cm olduğu için ürün her yaştan müşteriye hitap eder. Güçlü bas niteliğiyle sizi dinlediğiniz müziğin içine çeker. Motorola Pulse 120 Bass kablolu kulak üstü kulaklık beyaz yorumları ve puanlarını Trendyol’dan inceleyebilir, bu işlevsel ve teknolojik modeli sipariş verebilirsiniz.