Motip Pütür Sprey Siyah 500 ml

329 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
11 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL

Ürün Bilgileri

Motip Pütür Sprey Siyah 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBULUTIC Satıcı Ünvanı: MEHMET ZEKİ BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1645481643200015 Vergi Kimlik Numarası: 1900007758
    Bu ürün EBULUTIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araçlar için

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver

Motip Pütür Sprey Siyah 500 ml

Yağmur, çamur, nem ve değişik hava koşulları gibi etmenler, arabaların taban kısımlarında korozyon oluşumuna neden olabilir. Bunun sonucunda aracınızın yıpranması gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Motip pütür sprey siyah 500 ml araçlarda meydana gelen bu sorunlar için önlem almaya yarayan, pütür işlemi için oldukça uygun bir üründür. Esneklik özelliği sayesinde uygulama sonrasında sertleşme yapmaz ve yüksek verim almanızı sağlar. Kaliteli yapısı ile paslanmaların tekrar yüzeye çıkmasına engel olur. Yolculuklar sırasında araba altına çarpan taşlar, mineral tuzlar ve olası sürtünmelere karşı koruma sağlayarak aracınızın eskimesini önler. Ayrıca kaplama yapıldıktan sonra ses azaltıcı etkisiyle sürücüleri memnun eder. Sprey şişesi sayesinde kolay bir şekilde uygulayarak pütür işlemini kendi kendinize kısa bir sürede yapabilirsiniz.

  • Kalıcı esneklik
  • Ses yalıtımı
  • Korozyona karşı etkili koruma

Beklentileri Karşılayan Motip Pütür Sprey Siyah 500 ml

Beklentileri Karşılayan Motip Pütür Sprey Siyah 500 Ml

Motip siyah pütür sprey elastik özelliği sayesinde aracınızda yaptığınız uygulamadan istediğini verimi almanızı sağlar. Malzeme tamamen kuruduktan sonra çatlama yapmadığı gibi birkaç kat uygulamayı da mümkün hale getirir. Düşey yüzeylerde kullanımında akma izi oluşturmaz. Pütür spreyini sadece arabalarınız için değil her türlü motorlu taşıt, makine ve araçlar için tercih edebilirsiniz. Doğru kullanım ile işlediğiniz alanı; iklim etkileri, hafif baz ve asitler gibi dış etkilerden korur. Bu sayede kullanım ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Korozyon, yani paslanma gibi arabanın ömrünü kısaltan, ileride daha büyük problemlere yol açabilen sorunlar için önlem almak adına pütür spreyi kullanımı önem arz eder. Ayrıca araçların davlumbaz kısmı, yakıt deposu ve çamurluk içleri gibi alanlarına pütür sprey sıkabilirsiniz. Arabanızdan gelen sesin azaltılmasında etkili olduğu için ses yalıtımı amacıyla kullanabilirsiniz.

Pratik Motip Pütür Sprey Siyah 500 ml Yorumları

Pratik Motip Pütür Sprey Siyah 500 Ml Yorumları

Motip pütür sprey arabanızın davlumbaz kısmı, dış tabanı ve çamurlukları gibi yerlerde kullanarak paslanmaya karşı önlem alabileceğiniz pratik bir üründür. Ürünü kullanım esnasında birkaç önemli noktaya dikkat ederek kaplamayı daha sağlam ve kullanışlı hale getirebilirsiniz. Markanın spreyi, pratik kullanımı ile beğeni toplar. Özellikle kullanmadan önce uygulama yapmak istediğiniz alanı çamur, yağ gibi katmanlardan iyice temizlemeniz gerekir. Ayrıca temizleme işleminden sonra ilgili alanı iyice kurutarak herhangi bir nemlilik kalmasını engellemeniz önerilir. Ürünün uygulama sıcaklığı 15 ila 25 °C’ dir. En az yirmi dört saat boyunca kuru bir şekilde beklettikten sonra pütür spreyini ilgili alana sıkabilirsiniz. Uygulamadan sonra da su değdirmemeye özen göstermek önemlidir. Temizlik için yeni uygulanan alanı solvent ile, kuruyan alanı ise mekanik yolla temizleyebilirsiniz.

Cep Dostu Motip Pütür Sprey Siyah 500 ml Fiyatı

Cep Dostu Motip Pütür Sprey Siyah 500 Ml Fiyatı

Motip pütür sprey siyah 500 ml fiyatı ile bütçe dostudur. Kullanmak istediğiniz alana göre 500 ml boyutundaki şişelerde sunulur. Kullanmak istediğiniz alanın genişlemesiyle şişe sayısını artırabilirsiniz. Su tutmayan ve akma izi bırakmayan ürünü kullandıktan sonra gerektiği kadar bekletmek önemlidir. Düzgün ve etkili bir sonuç elde etmek için kullanma esnasında kurallarına uygun şekilde uygulama yapmak gerekir. Elastik özelliği sayesinde uygulama sonrasında sertleşmeyen ürün çatlama yapmayarak tam bir koruma sağlar. Metal yüzeylere sağlamca yapışan pütür spreyini arabanızın birçok yerinde güvenle kullanabilirsiniz. Deneyenlerin kullanım şekilleri ve miktarlarıyla ilgili bilgi edinmek için müşteri yorumlarına göz atılabilir. Motip pütür sprey siyah 500 ml yorumlarını okuyarak farklı kullanım biçimlerini inceleyebilirsiniz. Avantajlı fırsatlarla bu pratik ürünü Trendyol’da bulabilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.