Motip Plastik Yüzey Astarı 400 Ml. Made In Holland

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motip Plastik Yüzey Astarı 400 Ml. Made In Holland

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: askkimya Satıcı Ünvanı: ASK KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086124320000001 Vergi Kimlik Numarası: 0861243200
    Bu ürün askkimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motip Plastik Yüzey Astarı 400 ml. Made in Holland Ürün Özellikleri: . Pas önleyici özelliğe sahiptir. . Pas oluşumunu engeller ve zımpara izlerini giderir. . Sentetik boya üzerinde kullanılmaz. . Boya ve kimyasal devi Motip tesislerinde Hollanda da üretilmiştir. . Adet: 1 . Ean13: 4048500495694 . Ambalaj: 500 Ml. Uygulama: . Ürünü kullanmadan önce ambalaj üzerindeki açıklamaları okuyunuz. . Kullanmadan önce 3 dakika süre ile çalkalayınız. . Kuru ve temiz bir beze püskürterek uygulama yapacağını yüzeye eşit miktarda dağıtınız. . Kuru bez ile ovarak temizleyiniz. . Kavrayışı azalttığından direksiyona ve pedala temas ettirmekten kaçınınız. Çevre ve İşaretleme: . Çevreye Uygundur. Motip ürünlerindeki insan sağlığına zararlı ağır metal miktarı %0'dır.Kapaklar ve ambalajlar geri dönüştüülebilir malzemeden üretilmiştir. . Bertaraf Etme:Yanlızca içi tamamen tükenmiş olan ambalajları geri dönüşünme alınız.İçinde atık kalan ambalajlar sorumlu atık merkezlerine bırakınız. . İşaretleme: Bütün Motip ürünleri 1999/45/AT numaralı hazırlama yönergesi uyarınca yürürlükteki halleriyle işaretleme mevzuatına uygundur. Bütün aeroseller halihazırda yürürlükte bulunan halleriyle TRGS 200 (Tehlikeli Maddeler için Teknik Kurallar, TRG 300 (Basınçlı Gazlar için Teknik Kurallar) ve 75/324/AET numaralı aerosoller yönergesine uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver

Motip Plastik Yüzey Astarı 400 ml

Plastik yüzey astarı farklı alanlarda kullanıma uygun olan bir üründür. Ahşap, metal, kağıt, tekstil ya da boyanması mümkün olabilen plastik yüzeylerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hem hızlı kuruyan bir yapıya sahip olması hem de önceki rengi ya da zedelenmeleri kapatmakta üstün performans göstermesi en büyük avantajlarından bir tanesidir. Evinizde ya da ofisinizde bulunan yıpranmış, zarar görmüş ya da eskimiş eşyaların yüzeylerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Etkili bir kapatıcılığa sahip olduğundan pek çok geri dönüşüm faaliyetleri ya da dekoratif ürünlerin yapımında Motip plastik yüzey astarı kullanılmaktadır.

 
  • Hızlı kuruma özelliğine sahiptir.
  • Üstün kapatıcılık sağlar.
  • Dış etkenlere karşı dayanıklılık gösterir.

Motip Plastik Yüzey Astarı Özellikleri

Motip Plastik Yüzey Astarı Özellikleri

MTPRAL95694 kodlu plastik yüzey astarı ürününün pek çok farklı kullanım alanları vardır. Boyanabilir her yüzeyde kullanımı bulunduğundan geniş bir yelpazeye sahiptir. Ahşap, metal, sıva, beton ya da uygun plastik ürünlerde koruyucu bir tabaka oluşturan sprey boyadır. Plastik yüzey astarı 400 ml dilediğiniz amaç için kullanıma uygundur. Mobilyaların ya da diğer ürünlerin hem iç yüzeylerinde hem de dış yüzeylerinde rahatça kullanabilirsiniz. Yüzeylerinde koruyucu bir tabaka oluşturduğu için darbelere ya da dış etkenlere karşı bir koruma sağlar. İsterseniz mobilyalarınızı eskitme ya da yenileme yapmak için isterseniz de onarım, bakım, koruma, dekorasyon, restorasyon ya da geri dönüştürülebilir ürünler oluşturmak için kullanabilirsiniz. Hem mat hem de parlak görünüme sahip iki farklı seçeneği bulunan Motip plastik yüzey astarının farklı amaçlarda kullanılması dikkat çekmesini sağlamaktadır. Ayrıca sıva, beton gibi inşaat alanlarında da kullanarak dayanıklılığı artırabilirsiniz. Motip Plastik yüzey astarını istediğiniz alanda kullanmak için kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.

 

Motip Plastik Yüzey Astarı Kullanımı ve Yorumları

Motip Plastik Yüzey Astarı Kullanımı ve Yorumları

Motip plastik yüzey astarının yapısında kurşun bulunmaz. Ozon tabakasının zarar vermediği ve çevreye duyarlı bir ürün olduğu için güvenli kullanım için uygundur. Herhangi bir zararlı ya da yanıcı madde içermediği için istediğiniz yüzeyde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken elbette bir kaç ipucu vardır. Bunlardan birincisi plastik yüzey astarını uygulayacağınız alanın temiz olmasına dikkat etmelisiniz. Özellikle metal yüzeyleri Motip plastik yüzey astarı uygulanacak ise mutlaka özel minder veya uygun astar temin edilmelidir. Solunum yolları ile nüfuz etmemesi için sprey püskürtme işini yaparken maske kullanmaya da dikkat etmelisiniz. Hızlı kuruma özelliği sayesinde yüzeyine astar uygulanan mobilyaları ya da diğer malzemeler çabucak kullanıma hazır hale gelir. Mevsimlere bağlı olarak değişen hava koşulları alandaki sıcaklığı ve nemi artırdığından bazı ürünlerin zarar görmesi muhtemel iken Motip plastik yüzey astarı üstün koruması ile bu zararı engeller. Motip Plastik yüzey astarı yorumları ve değerlendirmelerini incelediğinizde ürün hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Motip Plastik Yüzey Astarı Fiyatı

Motip Plastik Yüzey Astarı Fiyatı

Motip plastik yüzey astarını kullanmadan önce yüzeyin temiz olmasına dikkat etmelisiniz. Uygulama yapılacak yüzeyin kirden, pastan, toz ve yağdan arındırılması uygulamanın daha kaliteli ve düzgün bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. Plastik yüzey astarı ürünü kullanmadan önce çalkalamalısınız. Daha sonra en az 25-30 cm mesafe olacak şekilde yüzeyden uzak tutularak püskürtülmelidir. Daha üstün yüzey örtücülüğüne sahip olması için birkaç dakika bekleyerek püskürtme işleminin tekrar edebilirsiniz. Uygulama bittiğinde eğer sprey içerisinde ürün var ise daha sonraki kullanlarınız için saklayabilirsiniz. Ağzını düzgün bir şekilde kapatarak saklamanız sonraki kullanımları mümkün kılar. Hızlı kuruma özelliği sayesinde uygulama bittikten sonra çok kısa bir sürede yüzeye dokunabilirsiniz. Fakat yüzeyinin tam kuruması için yaklaşık 1 gün dokunulmaması uygulama işleminden daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır. Motip plastik yüzey astarı fiyatı hakkında detaylı bilgiye Trendyol’dan erişebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.