Motip Gri Renk Pütür Spreyi 500 ml Made In Holland Tr0049

275 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,80 TL
22 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Motip Gri Renk Pütür Spreyi 500 ml Made In Holland Tr0049

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Omay Otomotiv Satıcı Ünvanı: OSMAN AKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1687448710600013 Vergi Kimlik Numarası: 0130247231
    Bu ürün Omay Otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motip Gri Renk Pütür Spreyi 500 Ml Made in Holland TR0049 Ürün Özellikleri: . Kod: TR0049 . Motip Pütür spreyi , makine ve araçlar ile her tür motorlu taşıtın tekerlek kutularının alt yüzünde viskoplastik ve kalıcı bir mühürleme sağlar. Zemin altları taş çarpmaları, püskürtme tuzlar, su, pas ve iklim etkileri gibi mekanik ve kimyasal etkilere karşı korunur. Kalite ve Özellikler: . Gri renktedir. . Yüksek aşınma dayanıklılığı. . Mükemmel korozyon koruması. . Metal üzerinde mükemmel yapışma. . Sesi yalıtır. . Kalıcı elastikiyet sağlar. . Su tutmaz. . Düşey yüzeylerde akma izi bırakmaz. . İklim etkilerine karşı dayanıklıdır. . Hafif bazlara ve asitlere karşı dayanıklıdır. . Üstüne cila uygulanamaz. . Temizlik: Yeni uygulanmış malzemeyi solventle, kurumuş malzemeyi ise mekanik yolla temizleyebilirsiniz. . Boya ve kimyasal devi Motip tesislerinde Hollanda da üretilmiştir. . Adet: 1 . Ean13: 8711347246687 . Ambalaj: 500 Ml. Uygulama: . Eski cila katlarını ve pası temizleyiniz ve zemini perdahlayınız. . Zemin temiz, kuru ve yağsız olmalıdır. . Kutuyu oda sıcaklığına getiriniz. . İşleme sıcaklığı 15 ila 25°C. . Kullanmadan önce kutuyu çalkalayınız ve bir deneme yapınız. . Yaklaşık 25 ila 30 cm mesafeden çok sayıda katman halinde uygulayınız. . Kullandıktan sonra kutuyu ters çevriniz ve vanayı temizlemek için boşalıncaya dek sıkınız. Çevre ve İşaretleme: . Çevreye Uygundur. Motip ürünlerindeki insan sağlığına zararlı ağır metal miktarı %0'dır.Kapaklar ve ambalajlar geri dönüştüülebilir malzemeden üretilmiştir. . Bertaraf Etme:Yanlızca içi tamamen tükenmiş olan ambalajları geri dönüşünme alınız.İçinde atık kalan ambalajlar sorumlu atık merkezlerine bırakınız. . İşaretleme: Bütün Motip ürünleri 1999/45/AT numaralı hazırlama yönergesi uyarınca yürürlükteki halleriyle işaretleme mevzuatına uygundur. Bütün aeroseller halihazırda yürürlükte bulunan halleriyle TRGS 200 (Tehlikeli Maddeler için Teknik Kurallar, TRG 300 (Basınçlı Gazlar için Teknik Kurallar) ve 75/324/AET numaralı aerosoller yönergesine uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver