Motip Carat Parlak Açık Pembe Sprey Boya 400 Ml. Ral 3015

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motip Carat Parlak Açık Pembe Sprey Boya 400 Ml. Ral 3015

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Omay Otomotiv Satıcı Ünvanı: OSMAN AKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1687448710600013 Vergi Kimlik Numarası: 0130247231
    Bu ürün Omay Otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açık Pembe Ral 3015 400ml Sprey Boya Motip Carat sprey boyaları , hızlı kuruyan akrilik esaslı yüksek örtüçülüğe sahip ahşap, metal, tekstil, kağıt ve boyanabilir plastik yüzeylerde güvenle kullanabileceğiniz dekoratif sprey boyalardır. Çizilme ve ani darbelerin yanısıra değişik hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Ayrıca sıva, beton ve taş yüzeylerde yapılacak işaretlemeler içinde uygundur. Ahşap, metal, beton, sıva v.b iç ve dış yüzeylere uygun, hızlı kuruyan, koruyucu bir film tabaka oluşturan, modifiye akrilik esaslı, solvent bazlı bir sprey boyadır. Mobilya ve eşya gençleştirme, beyaz eşya, genel onarım, hobi dekorasyon, bisiklet, motorsiklet ve otomotiv onarımlarında kullanılabilen mat veya parlak görünümünde, solmaya dirençli çeşitli dekoratif renk ve boya verniklerin yanısıra farklı ihtiyaçlara cevap verebilen muhtelif çeşitleri mevcuttur. Kurşunsuzdur. Ozon tabakasına zarar veren hiçbir madde içermez. UYGULAMA Tatbikatı öncesinde yüzeyin kir, pas, yağ, toz ve nemden arındırılması gerekir. PVC, fiver ve problemli metal yüzeylere özel binder veya uygun astar tatbik edilmesi gerekir. Kutu yaklaşık 1dk. süre ile çalkalandıktan sonra, 25-30 cm mesafeden ince katlar halinde, katlar arasında 20-25 dk. ara ile 2-3 çapraz katta tatbik edilir. Uygulama bittiğinde kutuda hala boya kalmışsa bu boyanın ileride tekrar kullanılabilmesi için, kutunun baş aşağı çevrilerek, püskürtme düğmesine bir kaç kez basılması gerekmektedir. KAPLAMA GÜCÜ Tek katta 2.5-3 m2 / 400ml kutu. KURUMA SÜRESİ(23 derece) Dokunma kuruması 5-20 dk. Tam kuruma 24 saat.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Yardımcı Ürünler
Geri Bildirim Ver