Motip Akrilik Jant Boyası - Boyama Seti - Parlak Beyaz

491 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Motip Akrilik Jant Boyası - Boyama Seti - Parlak Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBULUTIC Satıcı Ünvanı: MEHMET ZEKİ BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1645481643200015 Vergi Kimlik Numarası: 1900007758
    Bu ürün EBULUTIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MOTİP Üniversal Jant Boyama Seti - ASTAR + VERNİK + BOYA 500 ML Bu Boyama Seti 4 Jantı Boyar ve Yeni ve orjinal bir görüntü sağlar. SET İÇERİĞİ
  • 1 Adet Motip Universal Astar 500 ML 1 Adet Motip Universal Vernik 500 ML 1 Adet Atlas Su Zımparası 1 Adet Maskeleme Bandı 1 Adet Sprey Boya . Jantlarınıza dekoratif parlaklık kazandırır. . Çelik ve hafif metal jantlar için kalıcı ve yüksek kalitede pigmentli koruyucu boya. · Kaliteli ve çabuk kuruyan akrilik boya. · Çok iyi kapatma gücü. · Kalıcı parlaklık. · İyi sürüş,düz yüzey. . Hızla kurur. · İç ve dış mekanlardaki cisimleri boyamak ve onarmak için uygundur. · İklim koşullarına ve UV ışınlarına dayanıklıdır, ışıkta solmaz. · Çizilmeye,darbelere ve çarpmalara dayanıklıdır. · Yüksek yüzey sertliği ve aynı zamanda yüksek esneklik. . Parlatılabilir, kire karşı hassas almayan yüzeyler. Boyanacak Zeminin Hazırlanması: . Zemin önce kir,yağ ve balata tozundan iyice arındırılmalıdır. · Düz olmayan yüzeyler düzleştirilmelidir (macunlama,taşlama). · Macunlama yapılmaması gerekiyorsa yapıştırıcı astar kullanılmalıdır. . Bunun dışında ince taşlanmış macun yüzeyine dolgu sürülmelidir.Öncesinde onarım yapılacak yerin üzeri örtülmelidir. · Geniş yüzeylerde kaporta kenarları ile konturları örtülmelidir. · Zemin temiz,kuru ve yağsız olmalıdır. . Boya uygulanmayacak yüzeylerin üzeri örtülmelidir. · Gerekirse deneme yapılmalıdır. · Kullanmadan önce kutuyu 2 dk. süre ile çalkalayınız. · Püskürtme mesafesi yaklaşık 20-25 cm. olmalıdır. · Kapatıcı boya çok sayıda ince katman halinde 3-5 dk aralıklarla uygulanmalıdır. · Suni reçine sürülü yüzeylere uygulamayınız. Uygulama için İpuçları: . Uygulama yapacağınız cismi ve ortamı püskürtme sisine karşı koruyunuz. · Boya yapılmayacak yüzeylerin üzerini bantlamanız tavsiye ederiz. · Küçük yüzeyleri boyarken kalıp olarak bir parça karton kullanmanızı tavsiye ederiz. . Bu kartona boyayacağınız yüzeyden biraz büyük bir delik açarak boya işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. · Kartonu boya yapacağınız yüzeyden yaklaşık 1-2 cm uzakta tutunuz.. · Bu yöntem ile püskürtme sonucu oluşan sisin önemli bir kısmı yakalanır. . Kullanmadan önce kutuyu oda sıcaklığına (20-25 c) getiriniz. · Sıcaklıklar 10-25 c aralığında, azami hava nemi ise %60 olmalıdır. · Kuru bir ortamda bekletiniz. Güneş ışınlarından veya başka ısı kaynaklarından uzak tutunuz. · Yanlızca kuru hava koşullarında ve rüzgardan korunaklı yerlerde ve iyi havalandırılan mekanlarda püskürtünüz. · Etiket üzerindeki diğer uyarılara dikkat ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver