Motek Kirli Çamaşır Sepeti Çift Bölmeli Otomatik Kapaklı 80litre-mt09

959 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
800 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.222 TL

Ürün Bilgileri

Motek Kirli Çamaşır Sepeti Çift Bölmeli Otomatik Kapaklı 80litre-mt09

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDSEPETİ Satıcı Ünvanı: HAKAN BEKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5545302053200001 Vergi Kimlik Numarası: 1600177211
    Bu ürün TRENDSEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 80 litre kapasiterenkli ve beyaz çamaşırları koyabileceğiniz iki bölmepratik kilitli kapak yapısı tek dokunuşla açılır kapak Ürün ölçüleri: Yükseklik: 57 cm en: 55 cm boy: 35 cmbirinci sınıf malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Otomatik Kapaklı Kirli Çamaşır Sepeti ile Kolaylık Her Yerde

Günlük hayatta özellikle ev yaşamında pratik bir hizmet sunan kirli çamaşır sepeti modelleri, sahip olduğu avantajlar bakımından kullanıcı taleplerine göre tasarlanır. Motek çift bölmeli çamaşır sepeti ile konforlu ve kaliteli bir hizmet almanız mümkündür. Birbirinden farklı ve konforlu özellikleri sizlere sunan Motek çamaşır sepeti ile hayat kaliteniz artarken hijyenik bir ortam sağlamanız kolaylaşır. Kaliteli malzemelerden üretilen ve çift bölme avantajına sahip bu ürün ile çamaşır sürecini oldukça kolay bir şekilde tamamlayabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Giyim ürünlerinin depolanmasına yardımcı olan kirli çamaşır sepeti modelleri, koku gibi problemleri önleme ve geniş hacme sahip olma gibi özellikleri bünyesinde barındırmalıdır. Motex ile aklınızda soru işareti kalmadan konforlu bir deneyim yaşamaya başlayabilirsiniz.

  • Çift Bölmeli
  • Otomatik Kapaklı
  • Kaliteli ve Konforlu Hizmet

Günlük Kullanımda Motek Çift Bölmeli Çamaşır Sepeti

Günlük Kullanımda Motek Çift Bölmeli Çamaşır Sepeti

Kirli çamaşır sepeti çift bölmeli otomatik kapaklı 80litre-mt09 özellikleri bakımından oldukça avantajlı bir konumdadır. 80 litrelik hacme sahip kirli çamaşır sepeti sayesinde büyük oranlarda depolama alanına sahip olmanız mümkündür. Ayrıca Motek kirli çamaşır sepeti çift bölmeli otomatik kapaklı modelinin beyaz ve renkli çamaşırlar için ayrı bölmelere sahip olması, yıkama esnasında kolaylık sağlar. Çamaşır makinesinde beyaz ve diğer renkli kıyafetlerin aynı anda yıkanması renklerin birbiri ile karışmasına ve beyaz çamaşırların renginin değişmesine neden olabilir. Farklı bölmeli çamaşır sepeti sayesinde kıyafetleriniz deforme olmaz ve renk ayrımı için zaman kaybetmezsiniz. Kirli çamaşır sepeti çift bölmeli otomatik kapaklı 80litre-mt09 modelini ister siyah ve beyaz çamaşırlar ile kullanın ister tüm renklilerle, ihtiyacınıza cevap verebilecek avantajlara sahip bu ürünü günlük hayatta pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Motek Çift Bölmeli Çamaşır Sepeti Özellikleri

Motek Çift Bölmeli Çamaşır Sepeti Özellikleri

Motek kirli çamaşır sepeti çift gözlü otomatik kapaklı 80 litre mt09 gnrl005 ölçüleri bakımından fonksiyonel ve işlevsel özelliklere sahiptir. Yüksekliği 57 cm, en olarak 55cm, boy ise 35 cm ölçülerindedir. Kullanmak istediğiniz alanın ölçülerini alarak kirli çamaşır sepetinin ölçüleri ile karşılaştırmanız, uygun alan bulunması açısından önemlidir. Genellikle banyolarda kullanılan Motek kirli çamaşır sepeti modelini ihtiyacınız olan her ortamda ve zamanda tercih edebilirsiniz. Kirli çamaşır sepeti çift bölmeli otomatik kapaklı 80litre-mt09 kullananlar, ürünün üretildiği birinci sınıf malzeme sayesinde uzun ömürlü kullanım sunduğunu ve oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olduğunu belirtir. Kaliteli malzemesi sayesinde çevreden gelecek darbelere veya düşme, sarsılma gibi etkenlere karşı koruma sağlar. Dayanıklı yapısı uzun yıllar geçse bile ilk günkü kalitede hizmet sunmaya yardımcı olur.

Kolay ve Fonksiyonel Kullanımı ile Motek Çamaşır Sepeti

Kolay ve Fonksiyonel Kullanımı ile Motek Çamaşır Sepeti

Motek kirli çamaşır sepeti çift bölmeli otomatik kapaklı özelliği sayesinde sadece tek bir dokunma ile kapağı açmanızı sağlar. Otomatik kapak başka herhangi bir işlem gerektirmeden kullanıma hazır hale gelir ve pratik bir şekilde sepetten ürün alabilir veya sepete kıyafet koyabilirsiniz. Kapak avantajı için özel olarak tasarlanan aksesuarlar sayesinde günlük hayatta kaliteli bir hizmet almanız mümkündür. Kirli çamaşır sepeti çift bölmeli otomatik kapaklı 80litre-mt09 yorumları ise bu doğrultuda olumlu geri dönüşlere sahiptir. Kullanıcılar ev ortamında sıklıkla ihtiyaç duydukları konforu ve pratikliği otomatik kapak, farklı renkler için ayrı bölmeler, dayanıklı yapı gibi avantajlar ile bulduklarını dile getirir. Uzun ömürlü, estetik bir görüntüye sahip, avantajları sayesinde işlevsel bir kirli çamaşır sepeti için Trendyol'da yer alan bu Motek ürününü tercih edebilirsiniz.