Motek Ikili Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepeti -Gri-Beyaz

909 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
800 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.222 TL

Ürün Bilgileri

Motek Ikili Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepeti -Gri-Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONUR MARKET Satıcı Ünvanı: ÖZEN ALIŞ VERİŞ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042243500235 Vergi Kimlik Numarası: 6860422435
    Bu ürün ONUR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sepet 55 cm yükseklik, 43 cm boy, 33 cm en. Hasır görünümlü tasarıma sahip olup 50 lt çamaşır kapasitesine sahiptir. Şık tasarımlı ve dekoratif bir görünümlüdür. Gözenekli yüzeyi sayesinde çamaşırların hava almasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Motek İkili Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepeti - Gri-Beyaz

Kirli çamaşır sepetleri, yıkanmayı bekleyen kıyafetlerin muhafaza edildiği bir ürün modelidir. İki farklı bölmeden oluşan çeşitler ise renklerine ya da ürün modeline göre ayrım yapabilmenize yardım eder. Motek ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti son derece pratik bir kullanım imkanı sunar. Dilerseniz bir tarafa siyah renkleri koyabilir ve çamaşırları yıkayacağınız zaman kıyafetleri renklerine göre ayırmak zorunda kalmazsınız. Dilerseniz de diğer kısmına beyaz renkleri koyarak ayrı bir şekilde yıkamanız gereken kıyafetleri ayırabilirsiniz. Her iki bölmesi de 40 litreden oluşarak birçok çamaşırın içine kolaylıkla sığmasını sağlar. Bu özelliği sayesinde pratik ve konforlu bir kullanım elde edebilirsiniz. Dokunmatik butonuna bastığınızda rahatlıkla açabilir ve çamaşırları makineye atabilirsiniz. Suya dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Suya dayanıklı yapı
  • Dekoratif görünüm imkanı

Pratik Kullanım Sunan Motek İkili Dokunmatik Kirli Sepeti

Pratik Kullanım Sunan Motek İkili Dokunmatik Kirli Sepeti

Dokunmatik özelliğe sahip olan çamaşır kirli sepeti, pratik özellikleri ve kaliteli tasarımı sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Motek ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti -gri-beyaz MOTKESAMO1002ÖZKA kolay açılıp kapanabilen yapıya sahiptir. Dokunmatiği bozulmaz ve sağlıklı kullanım imkanı sunar. Hava alan yapısı sayesinde içinde bulunan kirli eşyaların kötü koku yaymasını önler. Bakteri ve toz tutmayan dış yüzeyi sayesinde çamaşırlarınızı güvenle koruyabilirsiniz. Fonksiyonel özelliği sayesinde birbirinden farklı renklere sahip olan çamaşırlarınızı kolay bir şekilde ayırabilirsiniz. Bu sayede çamaşırlarınızı yıkayacağınız zaman renklerini ayırmak için ekstra süre harcamaz ve zaman kaybetmezsiniz. Motek ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti (gri-beyaz) her iki haznesinin de 40 litreye sahip olması nedeniyle birçok müşterinin tercih sebepleri arasında yer almasını sağlar. Bu sayede siz de ihtiyacınız olan kirli çamaşır depolama alanına sahip olabilirsiniz.

Suya Dayanıklı Motek İkili Dokunmatik Gri Beyaz Kirli Sepeti

Suya Dayanıklı Motek İkili Dokunmatik Gri Beyaz Kirli Sepeti

Suya dayanıklı üretilen kirli sepetleri konforlu ve uzun süreli bir kullanım imkanı tanır. Motek 2'li dokunmatik kirli çamaşır sepeti sudan ve nemden etkilenmediğinden dolayı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kilit sisteminin kolay açılıp kapanabilen özelliği sayesinde hızlı ve pratik kullanım imkanı sunar. Kirli çamaşırlarınızı ürün içerisinde güvenli bir şekilde atarak toz ve bakteriden uzak tutabilirsiniz. Ayrıca delikli yapısı sayesinde çamaşırlarınızın hava almasını ve bununla birlikte etrafa kötü koku yaymasını önleyebilirsiniz. Motek ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti (gri-beyaz) kullananlar dayanıklı yapısından ve kolay kullanımından oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Çamaşırlarını renklerine göre ayırarak pratik bir kullanım elde ederler. Ayrıca suya dayanıklı özelliği sayesinde sepetin dışını kolaylıkla yıkayabilir ve konforlu bir temizlik işlemi uygulayabilirler. Siz de bu ürünü satın alarak farklı imkanlara sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Motek İkili Dokunmatik Gri Beyaz Kirli Sepeti

Uygun Fiyatlı Motek İkili Dokunmatik Gri Beyaz Kirli Sepeti

Çamaşırlarınızın güvenle korunmasını sağlayan kirli sepetleri, banyolarınıza dekoratif bir görünüm imkanı sunar. Motek tarafından satışa sunularak gri ve beyaz renklere sahip olan kirli çamaşır sepeti banyonuzun havasını değiştirebilir. Dokunmatik özelliği sayesinde kolay ve pratik bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca uygun fiyat ile Trendyol’dan satışa sunulur. Motek ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti (gri-beyaz) fiyatlarını inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Uygun ve avantajlı fiyatından faydalanarak bütçenize uyum sağlayabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için ürün altında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Motek ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti (gri-beyaz) yorumları sayesinde daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte aklınıza takılan soruların cevaplarına da bu yorumlar sayesinde ulaşabilirsiniz. Siz de pratik bir kullanım imkanı elde etmek istiyorsanız bu ürünü uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.