Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak, Banyo Rafı Organizer Sr-03

397 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak, Banyo Rafı Organizer Sr-03

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mulina Home Satıcı Ünvanı: ABDULHALİM ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0030543803
    Bu ürün Mulina Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dar Alanlar Için Pratik Çözüm Sunar. Tekerlekli Çok Amaçlı Kullanım Ayarlanabilir Raf Sistemi Modern Ve Dekoratif Yerden Tasarruf Su Ve Nemden Etkilenmezrenkler Beyaz - Antrasit Siyah Ölçüler 49,5x14x68 cm Iade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak Iade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen Iadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Motek Sr-03 Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak Banyo Rafı Organizer

Küçük ev eşyalarının oluşturduğu dağınıklığı ortadan kaldırmak için çeşitli organizerlere ihtiyaç duyulur. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Motek çok amaçlı tekerlekli organizer, yaşam alanlarının düzenli kalmasını sağlar. Salon, yatak odası, mutfak ya da banyoda sıkça kullanılan ürün, ergonomik yapısı sayesinde kolayca hareket eder. Böylece ürünü dağınık olan alana götürebilir, bu bölgedeki eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Motek çok amaçlı tekerlekli organizer, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Göze hitap eden tasarımı ve rengi, odadaki diğer eşyalarla uyum içerisinde olmasını sağlar. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, yaşam alanlarında düzen sağlayabilirsiniz.

  • Motek çok amaçlı tekerlekli raf, en dar bölgeleri bile kullanışlı hâle getirir.
  • Ürün, su ve nemden etkilenmeyen materyallerden üretilir.
  • Organizerin ölçüleri 49.5 x 14 x 68 cm'dir.

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer Kaliteli midir?

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer Kaliteli midir?

Motek çok amaçlı tekerlekli organizer, yüksek teknolojili tesislerde üretilir. Kullanıcıların en iyi verimi alması için özenle tasarlanır. Ürünün üretim aşamasında kaliteli plastik kullanılır. Böylece kırılma, ezilme ve çizilme başta olmak üzere pek çok riskin oluşması engellenir. Motek çok amaçlı tekerlekli organizer, uzun süreli kullanımlarda bile formunu korur. Böylece ev eşyası giderlerini en aza indirerek bütçenize destek olur. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, dar alanları işlevsel hâle getirebilirsiniz. Motek çok amaçlı tekerlekli organizer, su ve nemden etkilenmeyen özel bir yapıya sahiptir. Böylece banyoda ve mutfakta rahatça kullanılabilir. Ürün, kullanıma bağlı olarak kirlendiğinde sabunlu bir bez yardımı ile temizlenebilir. Kaliteli materyallerden üretilen bu ürün, yaşam alanlarında yer açılmasına imkân tanır.

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer Nasıl Kullanılır?

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer Nasıl Kullanılır?

Motek tekerlekli 3’lü organizer raf; salonda, banyoda, çocuk odasında, mutfakta ya da yatak odasında rahat bir biçimde kullanılabilir. Bu alanlarda oluşabilecek dağınıklığı engeller ve eşyaların düzenli olmasını sağlar. Ürünü dekoratif amaçla da kullanmak mümkündür. Rafların üzerine dergi, mum, obje ya da çiçek yerleştirerek ortama modern bir hava katabilirsiniz. Organizer, tekerlekli yapısı sayesinde ergonomik kullanımı destekler. Ürünü dilediğiniz yere kolayca taşıyabilir, bu alandaki eşyaları dakikalar içerisinde ortadan kaldırabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen Motek çok amaçlı tekerlekli organizer, çocuk odalarında da sıkça kullanılır. İçerisine çocuk kitabı, oyuncak ya da gece lambası gibi pek çok ürün yerleştirilebilir. Fonksiyonelliği ile birlikte göze de hitap eden organizer, çocuk odalarının kullanışlı parçalarından biri olur. Beyaz/antrasit rengi, odadaki diğer eşyalar ile uyum sağlar.

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer Özellikleri Nelerdir?

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer Özellikleri Nelerdir?

Çok amaçlı organizer hem görüntüsü hem de ergonomik tasarımı ile fark yaratır. Dar alanlarda mucizeler yaratan ürün, pek çok farklı yerde kullanılabilir. Organizer, 49.5 x 14 x 68 cm olan boyutları sayesinde fazla yer kaplamaz. Böylece tüm kullanılmayan alanları değerlendirmenize yardımcı olur. Yüksek kaliteli ham maddelerden üretilen organizer, insan sağlığına uygun yapıdadır. Hem modern hem de dekoratif tasarımı ile dikkat çeker. Uzun süreli kullanımı mümkün kılarak fiyat/performans bakımından beklentilerinizi karşılar. Özellikle çocuk odalarında dağınıklığa neden olan oyuncakları hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz. Organizeri gönül rahatlığı ile kullanabilir, eşyalarınızı daha düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Motek çok amaçlı tekerlekli organizer yorumlarını inceleyerek ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.