Moso Modem Swich Adaptörü 12v 2a

80,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Moso Modem Swich Adaptörü 12v 2a

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToptanPazar Satıcı Ünvanı: ABDULLAH KÜFREVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1615050350600013 Vergi Kimlik Numarası: 6050317025
    Bu ürün ToptanPazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modem Swich Adaptörü 12v 2a 12 volt 2 a universal smps switch mode adaptör 5,5 x 2,1 uç Zte,airties,zyxel ,tp-Link vdsl 9970 ,891,8960, ac1200 v.S. Ttnet,d-Smart,millenicom vdsl/adsl modemleri çalıştıran adaptörüdür. Kamera sistemlerinde ,led ile aydınlatmada ,adsl,vdsl modemlerde,router/ap ve diğer network ürünlerindeethernet switchlerde günlük yaşantımızda kullandığımız ac/dc voltaj gerektiren heryerde net amper üreten güvenle kullanabileceğiniz ac/dc besleme adaptörüdür. Adaptör çeşitleri tercih edilirken volt, amper ve uç tipine göre dikkat edilerek satın alınmalıdır. Özellikler: Input : 100-240 v-Ac 50-60 hz Output : 12 volt dc power : 2 amper Renk : Siyah uç : 2.1 mm Tip : Priz tipi ce ve rohs sertifikası Verimlilik sınıfı : " efficiency level v" kısa devre / aşırı yük / yüksek gerilim koruması 100 % tam yükte çalışma Switch mode power supply yani kısaca smps’ler içerisinde, verimli bir şekilde güç üretmek için anahtarlamalı regülatör bulunduran yeni nesil güç kaynaklarıdır. Smps anahtarlamalı güç kaynağı, bilinen trafolu adaptör devreleri ile gerekli çıkış voltajlarını elde etmek yerine, bu voltajı yarı iletkenli anahtarlama tekniklerini kullanarak sağlayan bir sistemdir. ............................................................................................................................................................................................................................................................................... Daha iyi, daha kaliteli,%100 güvenli ve hızlı alışveriş dikkat: Firmamızın teknik servise alım hizmeti yoktur. Satış sonrası teknik servis hizmetleri ile
  • ilgili ürün imalatçıları ve ithalatçıları sorumludur. Mağduriyete uğramamak için fatura ve garanti belgenizi ürün kutusu ile birlikte saklayınız. Kutusuz ürünler için iade, cayma ve teknik servis hizmeti verilmemektedir. Herhangi bir konuda bilgi almak için mesai saatleri içinde bize ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver