Moser 1588 Li Pro 2 Mini Kablosuz Profesyonel Sakal Kesme Makinesi

6.099 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.455,90 TL

Ürün Bilgileri

Moser 1588 Li Pro 2 Mini Kablosuz Profesyonel Sakal Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uğurlu Marketim Satıcı Ünvanı: UĞUR AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4022266093400001 Vergi Kimlik Numarası: 1041394136
    Bu ürün Uğurlu Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HİÇ BİR ÜRÜNÜMÜZ KULLANILMIŞ DEĞİLDİR SIFIR KUTU VE BANDROLLÜ ŞEKİLDE GELMEKTEDİR Moser 1588 Li+Pro 2 Mini Kablosuz Profesyonel Sakal Kesme Makinası Star Blade II Yüksek kaliteli, özel çelikten üretilmiş tam metal profesyonel şekillendirme kesim bıçağı seti "Made in Germany". Cilde çok yakın kesim 0,4mm. Kesim bıçağı setinin arkasının kapalı olması sebebi ile optimize saç akımı ve kolay temizlik sağlar. Kolay çıkarma ile hızlı değişim mümkündür. Profesyonel Şebeke veya batarya ile çalışma imkanı, 80 dakika içerisinde hızlı şarj, uzun ömürlü ve yüksek verimli 120 dakikaya kadar kulanım süresi. Akıllı Entegre şarj kontrol göstergeli çalıştırma düğmesi. Sabit Güç Seviyesi Sabit kesim gücü için işlemci ile kumada edilen motor. Ergonomik Süper hafif ve sessiz. Sadece 120 g. İlave konfor için kaynak yeri bulunmayan dış muhafaza. Beraberindeki Aksamlar 1 ayarlı geçirme tarak, 3 -6 mm, şarj ünitesi, enerji verimliliği yüksek fiş adaptör, temizlik fırçası, yağ. Teknik Özellikler Kesim Sistemi: Özel çelik değiştirilebilir kesim bıçağı seti STAR BLADE II, genişlik 32mm Kesim uzunluğu: 0,4mm Motor: Ses yalıtımlı DC-Motor, takriben 5500 1/dakika Devir sayısı ayarı: "Sabit Hız" Çalışma şekli: Şebeke / Batarya (iki yönlü) / Li-İyon Çalışma gerilimi: 100-240V, 50-60 HZ Çalışma süresi (Batarya): 90 dakika kadar Şarj süresi: ~30 dakika Hızlı şarj Görsel Bilgi Sistemi: LED şarj durum göstergesi Ebatlar / Ağırlık: 132x32x34mm /~120g Bataryanın Şarj Edilmesi *Fişli besleme bloğunun cihaz bağlantı fişini şarj bloğunun duyuna takın. *Cihaz, fişli besleme bloğu ile şarj amaçlı olarak direkt şekilde de bağlanabilir. *Fişli besleme bloğunu prize bağlayın. *Açma/Kapama şalteriyle cihazı kapatın. *Cihazı şarj bloğuna oturtun ya da doğrudan fişli besleme bloğuna bağlayın. Temizlik ve Bakım *Her türlü bakım ve temizleme işlerinden önce fişi prizden çıkarınız. *Cihazı suya batırmayın. *Temizlik fırçasını kullanarak saç artıklarını cihazın kesme takımından temizleyin. *Cihazı sadece yumuşak, gerekirse hafif nemli bir bezle silin, çözücü ve ovucu maddeler kullanmayın. *Cihazın kesme performansının iyi ve kalıcı olması için kesme takımının sık sık yağlayın. *Kesme takımına yetersiz bakım yapılırsa, çalışma süresi ciddi oranda kısalabilir. Güvenlik *Kullandıktan sonra muhakkak açma/kapama şalteriyle cihazı kapatın ve elektrik fişini çekin. *Su veya diğer sıvılarla temastan mutlaka kaçının. *Sakal kesme makinesini sadece kapalı iken dalgalı akım (AC) prizine takınız.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Kahverengi
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver