moryconcept Çakmak Saatli Işıklı Özel Kutulu Mat Siyah

349,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

moryconcept Çakmak Saatli Işıklı Özel Kutulu Mat Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moryconcept Satıcı Ünvanı: BARIŞ ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1045463379200001 Vergi Kimlik Numarası: 7100577523
    Bu ürün Moryconcept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çakmak Saatli Işıklı Özel Kutulu ile sevdiklerinize hediye verebilir veya gönderebilirsiniz. Çakmak Saatli Işıklı Özel Kutulu ile kendinize şık görünüm verebilirsiniz. Çakmak Saatli olup roma rakamlıdır. Çakmağı çakmak için kapağı açınca saat etrafından ışıklar yanar. Gaz ile dolum yapılıyor. Çakmak saatli ışıklı kalitelidir. Çakmak ızgaralı olup rüzgara karşı dayanıklıdır. Kaliteli metal malzemeden üretilmiştir. Çakmak kutuda & içinde pelur kağıtları ile gönderim yapılmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Moryconcept Çakmak Saatli Işıklı Özel Kutulu

Moryconcept çakmak saatli ışıklı özel kutulu mat siyah olan ürünü sevdiklerinize hediye olarak satın alabilirsiniz. Saatin özel tasarımı sayesinde sevdiğiniz bir kişiye farklı hediye alma ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Özellikle erkeklere özel günlerde hediye almak oldukça zordur. Çünkü kişinin pek fazla seçeneği olmayacaktır. Böyle bir durumda da klasik hediyeler tercih edilecektir. Klasik hediye almak yerine farklılıkları seçmek isterseniz seçiminizi Moryconcept saatli ışıklı özel kutulu mat siyah renkteki çakmaktan yana yapabilirsiniz. Bu çakmak sayesinde sevdiğiniz kişiye ne kadar hoş ve farklı bir hediye aldığınızı kolaylıkla fark edebilirsiniz.

 
  • Saatli ışıklı çakmak özelliğiyle beğeni kazanır.
  • Çakmağı kullandığınızda saatin kenarında yer alan ışıkların yanmasını sağlayabilirsiniz.
  • Izgaralı çakmak sayesinde rüzgarlı zamanlarda bile çakmağı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Moryconcept Çakmak Kullanımı

Moryconcept Çakmak Kullanımı

Birçok kişi çakmak koleksiyonu yapmaktadır. Bu da farklı çakmak tasarımlarının oluşmasını sağlamaktadır. Moryconcept çakmak da farklı tasarıma sahip çakmaklar arasında yer almaktadır. Çakmak üzerinde yer alan saat sayesinde hem saate hem de bir çakmağa sahip olursunuz. Bunun yanı sıra saat üzerindeki sayıların roma rakamları ve şık görünümü sayesinde saatten de oldukça memnun kalacaksınız. Çakmak üzerinde yer alan saatin kenarının ışıklı olması sayesinde çakmağınızın şık görüntüsü artacaktır. Çakmağın kapağını açtıkça saat kenarları etrafındaki ışıklar yanacaktır. Işıkların yanmasıyla da çakmağınız oldukça şık görünüme sahip olacaktır. Çakmağın ışıklı olması dışında ızgaralı olması ile de rüzgarda bile rahatlıkla çakmağınızı kullanma şansına sahip olursunuz. Hem şık ve farklı tasarımı ile hem de kullanışlı olması sayesinde Moryconcept çakmağını kullanırken oldukça rahat olursunuz.

 

Moryconcept Saatli Çakmak Özellikleri ve Yorumları

Moryconcept Saatli Çakmak Özellikleri ve Yorumları

Kendinize ya da sevdiğiniz bir kişiye çakmak satın alacağınız zaman hem tasarım hem de kullanışlılık bakımından en iyisini satın almak istersiniz. Bu yüzden de pek çok çakmak modeline bakabilirsiniz. Ancak Moryconcept çakmakları sayesinde bunu yapmanızı hiç gerek yok. Çakmağın saatli ve ışıklı olmasının yanı sıra bir çakmakta aradığınız her özelliğin olması ile de aradığınız çakmağı kolaylıkla bulabilirsiniz. Moryconcept çakmak saatli ışıklı özel kutulu mat siyah yorum kısmında yer alan yorumlara da bakarak çakmak seçiminizin doğru olup olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Çakmak seçimi konusunda doğru bir seçim yaptığınızı düşündükten sonra da ürünü satın alarak kullanmaya başlayabilir ya da sevdiğiniz kişiye hediye edebilirsiniz.

 

Moryconcept Işıklı Çakmak Fiyatı

Moryconcept Işıklı Çakmak Fiyatı

Çakmak satın alırken kullanışlı olması ve tasarımının da iyi görünmesi oldukça önemlidir. Bu kriterler göz önüne alınarak seçim yapıldığında ise çakmakların kalitesi ve fiyatı değişecektir. Moryconcept çakmak saatli ışıklı özel kutulu mat siyah fiyat ve kalitesi sayesinde istediğiniz çakmağı kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan hızlıca sipariş edebilmeniz mümkün olmaktadır.