2
Saç Köpüğü kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Morfose Saç Köpüğü Ultra Sert Turuncu 350 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
164,90 TL
Kurumsal Fatura
176,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Saç Köpüğü Ultra Sert Turuncu 350 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORFOSE Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün MORFOSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Ultra Strong Saç Köpüğü 350 ml Ultra güçlü tutuşu ile saçlara hacim ve güç kazandırır. İçeriğindeki multivitamin complex, saçlarınızı yıpranmalara karşı korumaya yardımcı olur. Kalıntı bırakmaz ve ilk yıkamada saçtan kolayca arındırılır. Morfose Ultra Strong Saç Köpüğü Ne İşe Yarar? Saçlara hacim ve güç kazandıran özel formülü ile saçlarınızı şekillendirir. Ultra güçlü tutuşuyla saç şeklinizin gün boyu korunmasını sağlar. Profesyonel ve günlük kullanım için uygundur. Morfose Ultra Strong Saç Köpüğü En İyi Nasıl Uygulanır? Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Ters çevirin ve elinize bir miktar köpük sıkın. Kuru veya nemli saça eşit derecede dağıtarak uygulayın. Saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Hacim Verici
  • Hacim Mini Boy
Geri Bildirim Ver

Morfose Saç Köpüğü Ultra Strong Turuncu

Morfose ultra strong turuncu saç köpüğü saça istenilen şeklin verilmesine imkan sunar. Morfose Ultra Strong saç köpüğü saçınıza verdiğiniz şeklin uzun süre korunmasını sağlayarak ekstra hacim kazandırır. Uzun süreli kalıcılık imkanı sunan ürün, saç tellerini besleyerek saçların güçlü görünümüne yardımcı olur. Ürün, özel içeriği sayesinde parlak ve canlı bir görünüm kazandırır. İçeriğinde bulunan güçlü formülü sayesinde her mevsim ve her hava şartında saç şeklinin korunmasına yardımcı olur. Saça kazandırdığı ultra dolgunluk ile gün boyu istenilen mükemmel görünümünün korunmasına imkan sunar. Profesyonel kullanım imkanı sunan Morfose turuncu ultra strong saç köpüğü, özel günlerde ve günlük kullanımlar için uygundur. Ürün, sağlığa zararsız ve kaliteli içeriği ile alerjen etkene sebep olmaz.

  • Uzun süreli etki
  • Ekstra hacim ve dolgunluk
  • Parlak ve canlı saçlar

Morfose Ultra Strong Saç Köpüğü Kullanımı

Morfose Ultra Strong Saç Köpüğü Kullanımı

Morfose Ultra Strong saç köpüğü 350 ml, oldukça kolay ve pratik bir kullanım imkanı sunar. Ürünü, öncelikle ürün şişesini çalkalamalı ve daha sonra avuç içine bir miktar köpük alarak parmak ucu veya tarak yardımı ile uygulayabilirsiniz. Köpük, saçlara mümkün olduğunca yedirilmelidir. Saça yedirilen Morfose köpük, saç telleri tarafından hızla emilir ve işlem görmeye hazır hale gelir. Daha sonra saçlara istenilen şekil verilerek gün boyu mükemmel saç görünümü elde edilir. Pratik bir kullanım imkanı sunan Morfose saç köpüğü turuncu 350 ml, nemli veya kuru saç kullanımı için uygundur. Güçlü formüle sahip olan Morfose köpük sayesinde, nemli saçlar için kullanım sonrasında fön makinesi ile kurutulabilir ve performans kaybı yaşanmaz. Köpük, kaliteli içeriği ile kullanım esnasında veya sonrasında kalıntı veya yapışkanlık hissi uyandırmaz.

Morfose Saç Köpüğü Ultra Strong Turuncu Özellikleri

Morfose Saç Köpüğü Ultra Strong Turuncu Özellikleri

Morfose saç köpüğü ultra strong turuncu içeriğinde bulunan özel formülü sayesinde saça istenilen şeklin verilmesine imkan sunar. Tüm saç tiplerine uygun olan yapısı ile maksimum etki sağlayarak canlı ve parlak saç görünümünü tüm gün korur. Ürün, özellikle ısı işlemlerinden sonra yıpranan saçların tekrar sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan multivitaminler ile saçları besler ve yıpranmasını önler. Canlı ve sağlıklı bir görünüm sağlayan ürün ile evde saçlarınıza kolayca şekil verebilir ve profesyonel saç modellerini rahat ve pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz. Hızlı emilen hafif formülü sayesinde rahatsızlık hissi uyandırmaz. Morfose turuncu ultra strong saç köpüğü kullananlar, ürünün kolay ve pratik kullanımı sayesinde tüm gün parlak ve canlı saçların keyfini çıkarırlar. Siz de ürünü kullanarak saçlarınıza istediğiniz şekli verebilir, tüm gün süren kalıcılığı deneyimleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Morfose Turuncu Ultra Strong Fiyatı

Bütçenize Uygun Morfose Turuncu Ultra Strong Fiyatı

Morfose turuncu ultra strong saç köpüğü fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün ilk kullanımdan itibaren güzel ve kalıcı bir görünüm sağlar. Ürün sayesinde evde kısa sürede istenilen görüntüye kavuşulur, bu özelliğiyle kolay ve pratik bir kullanım imkanı sunar. Güzel ve etkili kokusu sayesinde güzel bir etki bırakır. Morfose köpük ferahlatan formülü sayesinde rahatsızlık hissi uyandırmaz. Morfose köpük sağlıklı içeriği sayesinde her yaşa uygun kullanım imkanı sunar. Saçların ihtiyaç duyduğu bakımı yaparak tüm gün istenilen görünümün korunmasına yardımcı olur. Morfose turuncu ultra strong saç köpüğü yorumları incelendiğinde ürünün saçlara ekstra hacim kazandıran yapısıyla uzun süreli fayda sağladığını belirtirler. Siz de gün boyu hacimli ve parlak bir görünüm sağlayan bu ürüne, Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.