Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal 1000 Ml

395 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal 1000 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lilamorkozmetik Satıcı Ünvanı: GURBET KOLBÜKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750284902
    Bu ürün lilamorkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Saç Açıcı Beyaz Toz 1000ml. Ürün Özellikleri Morfose Toz saç renk açıcı, doğal veya boyalı saçların her tondaki renk açmalarında istenilen sonucu verir. Meç ve röfle gibi paket çalışmalarında köpürme, akma ve kuruyarak topaklaşma yapmaz. Yumuşak krem kıvamını korur. Profesyonel kullanım için uygundur. Kullanımdan doğan problemlerden satıcı firma sorumlu değildir. Uygulama İstenilen miktarda Morfose toz saç renk açıcıyı metal olmayan bir kabın içerisine koyunuz.Tercih edilen marka krem peroksit yavaşca ilave ediniz. Plastik veya cam bir karıştırıcı ile hemojen bir karışım elde edilinceye kadar karıştırınız. Bir fırça yardımı ile saçlara sürünüz. Boyalı saçlara %9 (30 volüm) normal saçlara %6 (20 volüm) ince telli yıpranmış saçlara %3 (10 volüm) krem peroksit uygulanır.Kullanılan krem peroksitler %12 (40 volüm)’den fazla olmamalıdır. Bu şekilde hazırlanıp saça uygulanan karışımların beleme süreleri 30-50 dakika arasındadır.İstenilen renk tonu elde edildikten sonra saçlar ılık su ile yıkanır. Akabinde şampuanla yıkanması önerilir. DERMATOLJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR Dikkat: Sadece dıştan kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız göz ile temas ettiği takdirde bol su ile durulayınız.Çocukların erişemeyeceği yerde muahafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver

Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal 1000 Ml

Saç açıcılar içerdikleri kimyasallarla beraber saç rengini kademeli olarak açan ürünlerdir. Özellikle koyu saçların açılması ve istenilen rengin saçta daha kolay tutması için kullanılır. Açıcılar sprey, krem, jel formlarında da olabileceği gibi en etkili sonucu veren ve genellikle kuaförlerde tercih edilenler toz oryallerdir. Morfose beyaz saç açıcı toz oryal, hem profesyonel hem de ev kullanım uygulamalarına uygundur. Morfose saç açıcı toz 1000 ml krem peroksit ile kullanılır ve saçın kademeli olarak açılmasını sağlar.

 
  • Saç açıcılar kimyasal içerir.
  • Profesyonel kullanıma uygundur.
  • Toz yapıdadır.

Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal Özellikleri

Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal Özellikleri

Toz açıcılar beyaz ya da mavi olarak ayrılabilir. Genel kullanımında pek bir farklılık olmasa da aralarındaki en büyük fark mavi toz açıcıların saçta 9-10 tona, beyaz toz açıcıların ise 7 tona kadar etki göstermesidir. Morfose beyaz saç açıcı toz oryal bu noktada saç rengini 7 tona kadar açabilmektedir. Hem doğal hem de boyalı saçlarda uygulanabilmektedir. Meç ve röfle gibi paket çalışmalarında da sıklıkla kullanılan Morfose saç açıcı toz, bu işlemlerde bile köpürme akma ya da topaklanma yapmaz. Krem peroksit ile karıştırılarak uygulandığı için kremsi bir yapıya sahiptir ve bu sayede kullanım kolaylığı sağlar. Özellikle saç rengini değiştirmek isteyen kullanıcılar için koyu renk saçların açılması çok önemlidir. Saç tonunun açılmasıyla beraber boya saçta çok daha iyi tutunur. Morfose beyaz saç açıcı toz oryal bu alanda saçı mümkün olduğunca az yıpratarak istenilen tona ulaşmak için kullanılır.

 

Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal Kullanımı

Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal Kullanımı

Saç açıcıların içeriği nedeniyle kuaförde kullanılması önerilmektedir. Profesyonel olarak uygulanması çok daha verimli sonuçlar verecektir. Morfose beyaz saç açıcı toz oryal kullanılırken ilk olarak metal olmayan bir kap tercih edilir. En iyi sonuçlar için ve Morfose Oksidan Krem ile kullanılması önerilir. Toz açıcı ve oksidan krem kabın içerisinde homojen bir kıvam alana kadar karıştırılır. Hazırlanan Morfose beyaz saç açıcı toz oryal ve krem peroksit yani oksidan krem karışımı kuru bir saça uygulanmalıdır. İstenilen saç tonuna göre bu karışım saçta 15-20 dakika ya da 30-50 dakika arasında saçta bekletilmelidir. Saç istenilen tona kadar açıldıktan sonra bol su ile durulama yapılır. Morfose toz açıcı kullanımı son aşamada şampuan ve saç kremi kullanılarak tamamlanır. Morfose saç açıcı toz 1000 ml içeriğindeki kimyasallar nedeniyle çok dikkatli kullanılmalıdır. Özellikle saçın yıpranmasını en aza indirmek için kuaförlerde uygulanması tavsiye edilir.

 

Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal Fiyatı ve Yorumları

Morfose Beyaz Saç Açıcı Toz Oryal Fiyatı ve Yorumları

Ürünü kullanırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta alerji testidir. Kullanıcıların cilt tipi her zaman aynı şekilde tepki göstermeyeceği için, ürün kullanmadan alerji testi yapılması olası bir sağlık probleminin önüne geçer. Morfose beyaz saç açıcı toz oryal kullanırken kimyasalın etkisini minimuma indirmek için eldiven takılması önerilir. Bir başka dikkat edilmesi gereken nokta ise Morfose saç açıcı toz 1000 ml ile karıştırılan krem peroksit oranıdır. Boyalı saçlar için önerilen oran %9 yani 30 volümlük oksidan kremlerdir. Normal saçlar için %6 yani 20 volüm oksidanlar yeterli olurken ince telli ya da yıpranmış saçlar için %3 yani 10 volümlük krem peroksit yeterli olacaktır. Eğer önerilen volümlere dikkat edilmezse saçın yıpranma olasılığı çok daha fazla olacaktır. Morfose beyaz saç açıcı toz oryal saç açma konusunda kullanılan bir üründür bu nedenle kaş kirpik ya da yüz tüylerinde kullanılmamalıdır. Morfose saç açıcı toz 1000 ml fiyatı detaylarıyla birlikte sayfada yer almaktadır. Morfose beyaz saç açıcı toz 1000 ml fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda kullanıcı değerlendirmeleri ve yorumlarını sayfa üzerinden inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.