Morfose Milk Therapy Fön Suyu 400 Ml + Keratin Fön Suyu 400ml

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Morfose Milk Therapy Fön Suyu 400 Ml + Keratin Fön Suyu 400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altundağ Kozmetik Satıcı Ünvanı: ÜMİT ALTUNDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0670237475
    Bu ürün Altundağ Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Milk Therapy Fön Suyu 400 Ml Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü 400 ml içindeki süt proteini ve 12 aminoasit sayesinde saçları ısıyla şekillendirirken yoğun şekilde beslenip korunmasına yardımcı oluyor. · Saçlar uygulamadan sonra ipeksi ve parlak bir görünüme kavuşturuyor. · İki aşamada saça bakım uygulayan fön sütü özel içeriği sayesinde saçlara istenilen şekli vermeyi ve uzun süre aynı formda tutmayı sağlıyor. · Süt terapisi yaparak saçların direncini artırıyor. · Süt proteinleri ve 12 aminoasit içeriyor. · Kuru ve kırılgan saçlar için uygundur. Kullanım şekli · Avucunuza yeteri miktarda dökün. · Temiz saça uygulayıp fön veya maşa gibi sıcak işlemlerle dilediğiniz şekli verin. Morfose Fön Suyu 400Ml - Keratin Sıvı Saç Kremi Keratin içerikli Morfose Two Phase Conditioner boyalı ve yıpranmış saçlar için özel olarak tasarlanmıştır. Zengin içeriğiyle kolay bir şekilde saçınıza fön çekmenizi desteklerken fönün zararlı etkilerine karşı saçı korur. Keratin içeriği sayesinde saç köklerinden ucuna kadar saçı keratin ile besler, onarır ve dolgun bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver