Morfose Milk Therapy Maske 500 ml Milk Theraphy Saç Köpüğü 200 ml

326 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,95 TL

Ürün Bilgileri

Morfose Milk Therapy Maske 500 ml Milk Theraphy Saç Köpüğü 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lilamorkozmetik Satıcı Ünvanı: GURBET KOLBÜKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750284902
    Bu ürün lilamorkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Milk Therapy Maske 500 ml Morfose süt maskesi, saçlarınızı eski canlılığına kavuşturan ve yoğun bakım sunan benzersiz bir üründür. Özel formülü sayesinde kuru ve kırılgan saçlara ipeksi yumuşaklık kazandırmaya yardımcı olur. Haftalık saç bakımında, harika dokusu ve kokusu ile pratik bir kullanım sunar. Saçtan arındırıldıktan sonra yumuşacık bir his bırakır. Morfose Milk Therapy Maske Ne İşe Yarar? Saçlarınıza nemli ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. İçeriğindeki 12 amino asit sayesinde saçlarınızın protein dokusunu oluşturmaya ve yıpranmış yüzeyleri onarmaya yardımcı olur. Süt proteini, kuru ve kırılgan saçlarda nem dengesini düzenler. Saç tellerinin güçlendirir. Etkili bakım yaparak koparak dökülmelerin engellenmesine destek olur. Morfose Milk Therapy Maske Nasıl Kullanılır? Temiz saça maskeyi saç köklerinizden uçlarına doğru iyice yedirerek eşit bir şekilde uygulayın. Saçta 3-5 dakika bekletin. Çok kuru ve yıpranmış saçlar için bekleme süresini 5-7 dakikaya çıkartabilirsiniz. Ardından ılık su ile saçlarınızı durulayın. Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü saçı canlandıran, onaran ve yoğun bakım sunan benzersiz bir üründür. Saçlarınızı şekillendirmekle kalmaz, aynı zamanda besler ve koruma altına alır. Parlaklık ve hacim verir. Kabarma ve elektriklenmeyi önler. Güçlü tutuş sağlayan yumuşak dokusuyla saç şeklinizi uzun süre korur. Ağırlaştırmaz, sertleştirmez ve ilk yıkamada saçtan kolaylıkla arındırılır. Enfes süt kokusu ile fark yaratır. Morfose Saç Köpüğü En İyi Nasıl Kullanılır? Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Ters çevirerek avucunuza bir miktar sıkın. Nemli ya da kuru saça eşit şekilde yayarak uygulayın. Islak görünüm ya da belirgin bukleler, saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirin. Daha Etkili Sonuç için Birkaç Püf Noktası Köpüğün istenilen şekli vermesi için bütün saça eşit şekilde dağılması gerekir. Bu nedenle ürünü kullandıktan sonra saçlarınızı tarayın. Saçlarınızı tutamlara ayırarak yukarıdan aşağıya doğru ürünü uygulamak işinizi kolaylaştıracaktır. Saçınız düzse ve kabarık bir görünüm elde etmek istiyorsanız saç diplerine de uygulama yapın ve fön makinesi ile şekillendirin.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi İnce Telli
  • Etki Besleyici / Onarıcı
Geri Bildirim Ver