10
Saç Spreyi kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Morfose Keratin Içerikli Fön Suyu Mor 400 Ml

174,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,90 TL
Kurumsal Fatura
166,16 TL
Kurumsal Fatura
197 TL194 TL
Kurumsal Fatura
182,89 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Keratin Içerikli Fön Suyu Mor 400 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORFOSE Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün MORFOSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Keratin 400 ml Keratin, saçtaki dış tabakanın yeniden yapılanmasına yardımcı olan bir proteindir. Morfose keratin çift faz kondisyoner, çok yıpranmış ve aşırı işlem görmüş saçlar için formüle edilmiş bir fön sütüdür. Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Keratin Ne İşe Yarar? Saçlarınıza parlak ve canlı bir görünüm kazandırır. Saçları yumuşatır ve hacim verir. Isı ile şekillendirme işleminde saç yapısını korumayı hedefler. Saçlarınızın kolayca taranmasını sağlar. Saç dökülmelerinin engellenmesine yardımcı olur. Saç tellerini güçlendirir. Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Keratin Nasıl Kullanılır? Kullanmadan önce çalkalayın. Nemli veya ekstra parlaklık için kuru saça uygulayın. Ürünü tarakla dağıtın. Günlük kullanıma uygundur. Durulama gerektirmez.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
  • Hacim 400+ ml
Geri Bildirim Ver

Morfose Keratin İçerikli Fön Suyu Mor 400 Ml

Çift fazlı fön içeriği olarak da bilinen Morfose keratin içerikli fön suyu mor 400 ml şeklinde satışa sunulur. Sürekli kullanımda dahi uzun süre deneyimleyebileceğiniz türden bir üründür. Beğeni kazanan fön suyu Morfose ile saçlarınıza işlem yapmadan önce sağlıklı bir koruma bakımı uygulayabilirsiniz. Hem kolay uygulanması hem de keratin içerikli olması bakımından da Morfose saç spreyi yoğun bir taleple karşılanır. Ekstra bir parlaklık oluşması ve saçlarınızın dolaşık görünümünü çözmek için kuru haldeyken direkt olarak uygulayabilirsiniz. Spreyi çalkaladıktan sonra saçınıza sıkarak tarama işlemi ile derinlere işlemesini sağlayabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olması ve sonrasında herhangi bir durulama gerektirmemesi de Morfose markalı ürünün avantajları arasında sıralanabilir. Siz bu seçenekle hayal ettiğiniz pratikliğe kavuşabilirsiniz.

  • Besleyici içerik
  • Kolay kullanım
  • 400 ml hacim

Morfose Keratin İçerikli Fön Suyu Mor 400 Ml Özellikleri

Morfose Keratin İçerikli Fön Suyu Mor 400 Ml Özellikleri

Kadınların ve erkeklerin rahatlıkla tercih edebileceği Morfose fön suyu 400 ml aşırı işlem görmüş saçlar için kullanıma uygundur. Etkili bir sonuç sunması ve içerik özellikleri ile de oldukça dikkat çeker. Morfose keratinli fön suyu tek kullanımda saçın yıpranmışlığını alır. Aynı zamanda canlılık katar. Saçların dış tabakasının yeniden canlanması için etkin bir formül olarak görülen Morfose marka kalitesine ait olan bu seçenek, çift faz kondisyonuna sahiptir. Aynı zamanda saçların yumuşamasında, yapısının korunmasında ve kolay bir şekilde taranmasında da etki oluşturur. Kolayca kullanarak saçlarınızı işlem öncesinde föne hazırlayabilmeniz mümkündür. Bunun için sadece ilk etapta çalkalamanız ve saçlarınıza sıkmanız yeterlidir. Bununla birlikte ürünün saç dökülme problemi olan kişiler için etkili bir özelliği bulunur. Spreyi sıktıktan sonra tarakla taranarak saçlarınıza etki etmesini sağlayabilirsiniz.

Morfose Keratin İçerikli Fön Suyu Mor 400 Ml Yorumları

Morfose Keratin İçerikli Fön Suyu Mor 400 Ml Yorumları

Sürekli olarak saçlara bakım yapılması ya da işlem uygulanması yıpranmalara neden olur. Bu süreçte saçların sağlığını ve canlılığını koruması açısından işlem öncesinde ilgili seçeneğin kullanılması önemlidir. Morfose keratin içerikli fön suyu mor 400 ml yorumları da olumlu yönde dönüşlerden oluşur. Hem cazip fiyatlandırma üzerinden sunulması hem de son derece fonksiyonel bir ürün olmasıyla Morfose keratin içerikli fön suyu büyük avantaj sağlar. Morfose keratin içerikli fön suyu mor 400 ml kullananlar sürekli olarak deneyimlemenin herhangi bir olumsuz etki etmediğini de belirtir. Tüm avantajlarıyla birlikte saçların her kullanımda güzel kokması bakımından da Morfose keratin içerikli bu su, güzel bir ahenk de bırakır. Rahatlıkla saçınıza çalkalayarak sıkıp ürünü kullanabilirsiniz. Kullanım kolaylığı ve keratin etkili özelliği ile fön suyu avantajlarından en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.

Morfose Keratin İçerikli Fön Suyu Mor 400 Ml Fiyatı

Morfose Keratin İçerikli Fön Suyu Mor 400 Ml Fiyatı

Çift bazlı ve keratin içerikli özelliğe sahip olan ürün, fiyat bakımından değerlendirildiğinde de caziplik gösterir. Morfose keratin içerikli fön suyu mor 400 ml fiyatı makul olması ve etkili bir içeriğinin bulunması bakımından tercih edilir. Siz de rahatlıkla Morfose keratin içerikli fön suyu mor 400 ml satın alabilirsiniz. Nemli ya da parlak saçlar için alternatif bir ürün olarak değerlendirilen Morfose keratin içerikli fön suyu ayrıca sağlıklı bir içeriğe sahiptir. Saçların yıpranmasını önlemesi ve bütçenize uygunluk göstermesi bakımından rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Morfose mor fön suyunu çalkalayarak fön işlemleri öncesinde dilediğiniz gibi saçınıza uygulayabilirsiniz. Fön sütü olarak da ifade edilen Morfose keratin içerikli fön suyunu alarak uzun süre kullanabilirsiniz. 400 ml olan fön suyu sürekli olarak kullanabileceğiniz ve etkili sonuç alabileceğiniz bir üründür. Siz Trendyol üzerinden ürüne ulaşabilirsiniz.