Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
163,71 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
Kurumsal Fatura
185,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davutoğulları Satıcı Ünvanı: DAVUTOĞULLARI ELEKTRONİK HİZMETLERİ ZÜCCACİYE TEMİZLİK OTOMOTİV İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271079620500010 Vergi Kimlik Numarası: 2710796205
    Bu ürün Davutoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Keratin İçeren Saç Şampuanı 1000 ml Morfose Keratin Şampuan çok yıpranmış ve aşırı işlem görmüş saçlar için özel olarak formüle edilmiştir. Buğday, mısır ve soya fasülyesinden elde edilen hidrolize proteinlerden oluşan bitkisel keratinle zenginleştirilmiştir. Morfose Keratin İçeren Saç Şampuanı Ne İşe Yarar? Saçınızı nazikçe temizler. Saçın neminin artmasına ve ıslak, kolay taramasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan özel bileşenler sayesinde daha yumuşak ve güçlü saçlara sahip olursunuz. Morfose Keratin İçeren Saç Şampuanı Nasıl Kullanılır? Saçlarınızı ıslatın. Şampuanı önce elinize dökün. Ardından ürünü köpürterek parmak uçları ile kafa derisine masaj yapın. Şampuanı eşit dağıttığınızdan emin olun. Bol su ile durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
  • Hacim 1000+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 ml

Morfose hair shampoo keratin 1000 ml saçı besleyerek canlanmasını ve doğal bir görünüme kavuşmasını sağlar. Keratin, saçın yapı taşıdır; dolayısıyla genel sağlığı için çok önemlidir. Saç gövdesi yüksek ısı seviyesi, düzleştirici, fön, boya ve açıcı gibi nedenlerle zarar görebilir. Bu durum sadece kabarma ve karışıklığa neden olmakla kalmaz, aynı zamanda saçınızın donuk görünmesine de neden olabilir. Morfose, içerisinde bulunan keratin sayesinde hasar görmüş ve onarılmaya ihtiyaç duyan saç köklerine nüfuz ederek tam kapsamlı tedavi sunar. Keratin kırılmayı ve diğer hasar türlerine ait belirtileri onarmaya çalışır. Sürekli olarak düzleştirici veya fön makinesi kullanıyorsanız, saçınızın ihtiyacı olan nemi ve besinleri geri kazanmak için Morfose şampuan 1000 ml satın alabilirsiniz.

  • Kalıcı ve etkili çözüm
  • Doğal görünüm
  • 1000 ml şişe

Besleyici Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 Ml Özellikleri

Besleyici Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 Ml Özellikleri

Isıdan veya kimyasallardan zarar gören saçları onarmak ve güçlendirmek için üründen faydalanabilir. Morfose keratin şampuan 1000 ml güçlü, yumuşak ve ipeksi saç görünümüne kavuşmanızı sağlar. Zayıf, hasarlı saçların belirgin belirtilerinden biri kırılmadır. Morfose keratin hair shampoo onarıcı şampuan saçın içerisinde bulunan besinleri yenileyerek güçlendirir ve onarır. Böylece saç uçlarınızda kırılmalar meydana gelmez. Zayıf, hasarlı saçlar genellikle cansız görünüme sahiptir. Bu özel şampuanın değerli karışımlardan oluşan formülü sayesinde cansız görünen saçlarınız yenilenmekle kalmaz aynı zamanda dolgun bir görünüme kavuşur. İçerisinde bulunan mısır, buğday ve soya fasulyesinden temin edilen proteinlerden oluşan keratin ile en etkili şekilde formüle edilir. Morfose hair shampoo keratin 1000 ml kullananlar etkin ve kalıcı çözüme kavuşur. 8680678831148 kodlu ürünü satın alarak yaşamış olduğunuz tüm saç problemlerine etkili çözüm bulabilirsiniz.

Canlandıran Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 ml Yorumları

Canlandıran Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 ml Yorumları

Bu özel şampuanı günlük bakım rutininize dahil ederek sürekli olarak kullanmanız dahilinde donuk ve cansız saç problemlerine çözüm bulabilirsiniz. Şampuanı kullanmadan önce saçlarınızı ılık su ile iyice yıkamanız önerilir. Ardından bir miktar şampuanı elinize döküp kafa derinize nüfuz edecek şekilde köpürterek ve hafifçe masaj yaparak şampuanı tüm saç diplerine yedirebilirsiniz. Uygulama işlemi bittikten sonra saçlarınızı bol su ile durulayıp kurutabilirsiniz. Morfose hair shampoo keratin 1000 ml yorumlarını ürün hakkında detaylı bilgi içerir. Olumlu sonuçlar alan müşterilerimiz ürüne ilişkin tecrübelerini aktarırken siz de aralarından kendiniz için uygun kullanma yöntemini bulabilirsiniz. Morfose hair shampoo keratin 1000 ml fiyatı herkes tarafından kolay bir şekilde satın alınabilmesi amacıyla ideal tutulur. Yıpranmış ve zarar görmüş saçlarınızın tedavisi için bu şampuanı satın alarak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Avantajlı Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 ml Fiyatı

Avantajlı Morfose Haır Shampoo Keratin 1000 ml Fiyatı

Keratin, saçlarımızda bulunan bir protein türüdür. Protein oranı % 89 iken geri kalanı yağ ve minerallerden oluşur. Bu nedenle saçlarımızın iç ve dış yapısında keratinin rolü büyüktür. Morfose şampuanın keratin amino kompleksi, saçın yüzeyini güçlendirirken korteksine ulaşarak besin takviyesi yapar. Saçınızın ihtiyacı olan vitaminleri geri kazandırır. Koruyucu bir tabaka oluşturarak kalıcı çözüm sunar. Kabarmasına ve elektriklenmesine engel olur. Ekstra nem ve parlaklık kazandırır ve dökülmesine engel olur. Sürekli kullanım sonrası dolgun, kalın ve güçlü saç tellerine sahip olabilirsiniz. Morfose hair shampoo keratin 1000 ml satın alarak saçlarınızın zarar görmesini engelleyebilir, sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Ürünün içerdiği keratin komple bakım ve onarım sağlar. Bu harika özelliklere sahip şampuanı Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleri ile satın alabilirsiniz.