Morfose Biryantin 175 ml

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
114,28 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Biryantin 175 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Briyantin Extra Shine 175 ML

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 175 cc
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
Geri Bildirim Ver

Morfose Briyantin Extra Shine ile Parlak Saçlar

Saç, insan vücudunun en dikkat çeken, en yoğun ve en bakım gerektiren bölümlerinden biridir. Her saçın kendine özgü farklı bakım ihtiyacı ve bakım seçenekleri vardır. Morfose briyantin extra shine da saç şekillendirme üzerine bu ürünlerden biridir. Dünya üzerinde ise birden çok saç rengi, saç tipi, saç şekli ve saç özelliği bulunmaktadır. Her biri çeşitli ürünler veya çeşitli malzemeler isteyen saçlardır. Günlük olarak şekil verilen saçlar uzun süre şekil bozukluğu yaşamamak adına birçok ürün tercih etmektedirler. Bunun dışında kullanıcılar sadece saça şekil vermek değil daha bakımlı daha parlak veya daha canlı görünmesi için çeşitli ürünleri kullanmaktadırlar. Ürünün amacı daha parlak ve daha canlı saçlar sağlamaktır. Morfose briyantin extra shine 175 ml boyutunda kapaklı plastik şişeler veya plastik kutular içerisinde farklı alanlarda satışa sunulmaktadır.

  • Extra Parlak Saçlar
  • Uzun Süreli Parlaklık
  • Daha Canlı Saçlar

Morfose Briyantin Extra Shine 175 ml 8680678832725 Kullanımı

Morfose Briyantin Extra Shine 175 ml 8680678832725 Kullanımı

Saç, sıkça şekillendirilen bir yapıdır. Günlük hayatta hemen hemen birçok kişi saçlarını şekillendirmektedir. Hem erkekler hem de kadınlar için günlük rutinlerden biri olmuştur. Saçın şekillenebilmesi için çeşitli araçlara ve bakım malzemelerine ihtiyaç duyulur. Saç şekillenirken doğru ürünlerle bu işlemi gerçekleştirmek oldukça önemlidir. Bununla beraber saçı yıpratmadan, saça zarar vermeden saç şekillendirmesi yapmak saç sağlığı bakımından önemli detaylardır. Morfose briyantin extra shine pro-style ile saçlara kolay ve hızlı bir şekilde şekil verebilmek mümkündür. Bunun yanında ürün saçlara doğal bir parlaklık ve canlılık eklemektedir. Ürün extra parlaklığa sahip bir formül ile üretilmiştir. Morfose briyantin extra shine 175 ml saça istenilen formun kazandırılmasına yardımcı olurken, saçlara zararlı maddeler içermez. Saçlara extra hacim katmanıza yardımcı olan bu ürünü dilerseniz duştan sonra veya gün içerisinde kolayca uygulayabilirsiniz.

Morfose Briyantin Extra Shine 175 ml Kullanımı

Morfose Briyantin Extra Shine 175 ml Kullanımı

Saç şekillendiriciler her ne şekilde olursa olsun yanlış kullanıldığı takdirde saç yapısını bozarak saça zarar verebilir. Ürünün doğru kullanımı oldukça önemli bir aşamadır. Özellikle ısı ile şekil veren aletler yanlış kullanıldığında saçlarda yanma, kopma, kırılma gibi pek çok olumsuz durumun ortaya çıkmasını sebep olmaktadır. Ürünler belirli standartlara göre ortaya çıkmaktadır. Ürünün üretim amacı ne ise ürün o doğrultu da kullanılmalı ve ürünün doğru kullanım şekli iyi bilinmelidir. Morfose briyantin shine 175 ml kullanımı oldukça kolaydır. Uygulama sonrasında saçlara ekstra parlaklık, hacim ve duruş kazandırır. Ürünü herhangi bir fön veya saç maşası gibi ısılı işlemlerden sonra oldukça az miktarda alınarak saçlara yedirilmelidir. Bu sayede hem pürüzsüz bir görünüm elde edilmekte hem de saç uzun bir süre elektriklenmemektedir. Morfose briyantin extra shine 175 ml kullananlar genellikle pürüzsüz bir görünüm elde ederler.

Morfose Briyantin Extra Shine 175 ml 8680678832725 Yorumları

Morfose Briyantin Extra Shine 175 ml 8680678832725 Yorumları

Saç şekillendiriciler kullanım açısından son derece avantajlı ürünlerdir. Şekil verilen saçın uzun süre bozulmaması için ilk yapıldığı haliyle kalmasını sağlar. Pek çok farklı içerikte amaca uygun saç şekillendiricisi bulunur. Morfose briyantin extra shine 175 ml özellikleri bakımından değerlendirildiğinde pek çok madde sayabilmek mümkündür. Ürün saçlara parlaklık kazandırmak ve saç için verilen şeklin uzun süre kalmasını sağlamak amacıyla üretilmiştir. Kabarık saçlara, kolay elektriklenen saçlara oldukça etkilidir. Isılı işlemler sonrası saçı kabarmadan sabit bir şekilde kalması için de kullanılır. Morfose briyantin extra shine 175 ml yorumları bakımından incelendiğinde ise ürün hakkında pek çok olumlu görüşle karşılaşmak mümkündür. Ürünün uzun süre saçlardaki formunu koruması ve kolayca arındırılabilmesi kullanıcılar tarafından en beğenilen özelliğidir. Morfose briyantin extra shine 175 ml satın al seçeneği ile ürünü Trendyol'dan hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.