Design Time Düz Beyaz Duvar Kağıdı (5 M²) 1940

249,90 TL
Boyut/Ebat: 53 x 1000
53 x 1000
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Design Time Düz Beyaz Duvar Kağıdı (5 M²) 1940

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bien Duvar Kağıtları Satıcı Ünvanı: BİEN İNŞAAT MALZEMELERİ VE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170029794100011 Vergi Kimlik Numarası: 1700297941
    Bu ürün Bien Duvar Kağıtları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rulonun Ölçüleri: Eni : 53 cm Boyu 10,00 metre 1 Rulo 5,33 m'2 alan kaplar Leke ve kir tutmaz. Hava alabilir Duvar kağıtlarının güneş ışığına dayanıklılığı vardır Hiçbir şekilde solmaz %100 oranında silinebilir Hijyeniktir İnsan sağlığı açısından her hangi bir sorun teşkil etmez Sağlıklı ve doğaldır anti bakteriyel nefes alabilen özelliklere sahiptir Akustik ve ses emici özelliği vardır. Kanserojen madde içermez ve koku yapmaz Uygulama yerine yapıldıktan sonra kesinlikle ek yerleri belli olmaz Lekeler kolaylıkla çıkabilmektedir Kullanım süresi uzundur Üretimleri Renk ve desen baskısı yapılan birinci hamur kağıttan yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışkan Gerekli
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver

More Düz Beyaz Duvar Kağıdı (5 m²)

Sürekli zaman geçirdiğiniz evinizi, iş yerinizi veya herhangi bir yaşam alanınızı daha da güzelleştirmek için tercih edebileceğiniz yöntemlerden biri de göze hitap eden yeni bir duvar dekorasyonudur. Hayatın her alanında olduğu gibi duvar kağıdı satın alırken de dikkat etmeniz gereken noktalar bulunur. Baskı kalitesi, malzeme yapısı gibi özellikler göz önünde bulundurulmalıdır. Bunlar ürünün insan sağlığına ve çevreye zararlı olmaması için büyük önem arz eder. More düz beyaz duvar kağıdı 5 m² yorumları sayesinde müşterilerin deneyimlerini inceleyebilir ve siz de kullanmayı tercih ettiğiniz alana yeni bir tarz kazandırabilirsiniz. More düz beyaz duvar kağıdı 5 m² tüm özellikleri ürünün dayanıklı olması için özenle tasarlanır, müşterilerin tercih listesinin üst sıralarında yer alır.

  • Dayanıklı malzeme yapısı
  • Şık dekorasyon ürünü
  • Akustik ve ses emici özellik

More Düz Beyaz Duvar Kağıdı 5 m² Benzersiz Özellikleri

More Düz Beyaz Duvar Kağıdı 5 m² Benzersiz Özellikleri

More duvar kağıdı 53 cm eni ve genişliği, 1000 cm uzunluğu ile karşınıza çıkar. Ürünün rulo hali 5.33 m² alan kaplar. Sipariş vermeden önce uygulayacağınız duvarın ölçülerini net ve hatasız ölçmeniz, bu ölçülere göre adet sayısını belirlemeniz önerilir. Duvar kağıdının arka yüzeyi kendiliğinden yapışkanlı değildir. Duvar kağıdı tutkalı yardımıyla pratik bir şekilde duvarınıza yapıştırabilirsiniz. Yapıştırma tutkalı paket içeriğine dahil değildir, ayrıca edinmeniz gerekir. Üst ve alt yüzeyin nefes alabilir ve antibakteriyel özelliği bulunur. Baskısı kimyasal ya da kanserojen içeren zararlı bileşenlere yer vermez. Bu nedenle insan sağlığına zarar vermez ve çevre dostudur, bu nedenle tehlike arz etmez. Kaliteli baskı tekniği sayesinde kolaylıkla ve gönül rahatlığıyla silinebilir. Leke ya da kir tutmaz veya renklerde solma yapmaz. Temizlendikten sonra koku yapmaz, yaşam alanınızda rahatsızlık hissi vermez.

More Düz Beyaz Duvar Kağıdı 5 m² Kullanım Alanları

More Düz Beyaz Duvar Kağıdı 5 m² Kullanım Alanları

More düz beyaz duvar kağıdı 5 m² üretiminde renk ve desen baskısı birinci derece hamur kağıda yapılır. Bu sayede akustik ve yüksek ses emici özelliği bulunur. Birinci derece hamur kağıdı, ürüne güneş ışıklarına ve suya dayanıklılık özelliği katar. Ancak direkt olarak suyla teması veya dış yaşam alanları için kullanımı tavsiye edilmez. Duvar kağıdının yapıştırma işlemi düzgün bir şekilde gerçekleştirilirse ek yerleri belli olmaz ve kullanılan alanda bütünlük sağlanır. Düz ve pürüzsüz yüzeylere uygulamanız önerilir. Fayanslı, engebeli veya herhangi bir şekilde pürüzlü yüzeylerde boşluklar bulunur. Bu nedenle üründen beklenen verim bu yüzeylerde tam olarak sağlanamaz. Kullananların uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi bir kullanım avantajı vardır. Düz beyaz rengiyle de klasik ve şık bir görünüme sahiptir.

Avantajlı More Düz Beyaz Duvar Kağıdı 5 m² Fiyatları

Avantajlı More Düz Beyaz Duvar Kağıdı 5 m² Fiyatları

More düz beyaz duvar kağıdı 5 m² fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Dayanıklılığıyla dikkat çeken ürün, uzun süre sorunsuz şekilde kullanım imkanı sunar ve bütçenizi korur. Paket içeriğinde sipariş verirken seçtiğiniz adette duvar kağıdı ve kullanımının ayrıntılı bir şekilde anlatıldığı kılavuz bulunur. Paketinden çıkardığınız andan itibaren tercih ettiğiniz herhangi bir alanda ön kullanım aşamasına hazırdır. Zorlayıcı bir kuruluma ihtiyacı yoktur, çalışma prensibi son derece basittir. Düzenli aralıklarla bakım yapmanızı gerektirmeyen ürünün kullanımı oldukça rahattır. Temizlenmesi de fazlasıyla kolay olan modeli keyifle kullanabilirsiniz. Çeşitli kullanım alanları sunan ve dayanıklı malzeme yapısına sahip olan bu duvar dekorasyon ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Böylece yaşam alanlarınıza benzersiz bir dokunuş kazandırabilir ve bulunduğunuz ortamı güzelleştirebilirsiniz.