MORE THAN Raw Materal Lugol's Solition Damla 30 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MORE THAN Raw Materal Lugol's Solition Damla 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Lugol Solution İyot %2 Damla 30 ml Analitik Grade kalite iyottan elde edilmiştir. İyot içeren gıda takviyesidir. Koruyucu, tatlandırıcı ve alkol içermez. %2 W/V iyot Damlası ÖNEMLİ NOT: Ürün Kapağı açıldıktan sonra bir ay içerisinde tüketilmesini öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

MORE THAN LUG001 30 ml Lugol's Solition Iyot Damla

More Than Raw Material 30 ml Lugol’s Solution %2'lik iyot damla etkili ve fayda sağlayan bir üründür. Bu takviye edici gıda, çeşitli rahatsızlıkların tedavi sürecinde bir yardımcı olarak tercih edilebilir. Ürün içeriğinde vücudun ihtiyaç duyduğu bir mineral çözeltisi bulunur. Bu çözelti, pek çok farklı hastalığın önlenmesine yardımcı olur. Damlanın kullanımı oldukça kolaydır. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde fayda sağlar. Günlük iyot ihtiyacınızı karşılamak için bu takviye edici gıdayı tercih edebilirsiniz. Söz konusu ürünü oral yol ile tüketebilirsiniz.

  • Bu ürün, bir mineral takviyesidir.
  • More Than Raw Material, özel bir iyot bileşimi barındırır.
  • Söz konusu takviye edici gıda, su ile birlikte tüketilir.

MORE THAN Lugol's Solution %2'lik İyot Damlanın İçeriği

MORE THAN Lugol's Solution %2'lik İyot Damlanın İçeriği

More Than Raw Material 30 ml Lugol’s Solution %2'lik iyot damlanın içeriğinde özel bir çözelti bulunur. Birçok doğal kaynakta bulunabilen iyot, solüsyonun ana etken maddesidir. Bu ürün temelde Lugol adı verilen bir bileşimden oluşur. Bu bileşimin içeriğinde ise iyot, potasyum iyodür ve su yer alır. İyotun bu maddelerle birlikte bir çözelti hâline getirilmesinin sebebi, bazı organların iyodüre ihtiyaç duymasıdır. Söz konusu bileşen, potasyum iyodür hâline getirildiğinde organlar tarafından kolayca emilebilir. Solüsyon, 30 ml'dir ve suya damlatılarak kullanılır. Bu ürün, vücudun iyot ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Bu çözelti, %2'lik düşük doz iyot ihtiva eder. Bu sayede kullanım esnasında doz ayarlaması rahat bir biçimde yapılabilir. Raw Material 30 ml Lugol’s Solution %2'lik iyot damla, düşük miktarda mineral almanıza imkân tanır.

MORE THAN Lugol's Solution %2'lik İyot Damlayı Kimler Alır?

MORE THAN Lugol's Solution %2'lik İyot Damlayı Kimler Alır?

More Than Raw Material 30 ml Lugol’s Solution %2'lik iyot damla mineral eksikliğini gideren bir üründür. Bazı rahatsızlıklar, söz konusu maddenin vücuttaki oranının azalmasına neden olabilir. Hastalık dışındaki birtakım durumlar da kişilerin iyota ihtiyaç duymasının sebeplerindendir. Tiroid salınımının düzenli bir hâle gelebilmesi için de söz konusu maddeye ihtiyaç duyulur. Yorgunluk ve hâlsizlik gibi istenmeyen durumlar da vücuttaki iyot eksikliğinden kaynaklanabilir. Yüksek kolesterol probleminin giderilmesi için de bu maddenin takviye edilmesi gerekebilir. Yeni saç ektirmiş olan bireyler de fazladan iyota ihtiyaç duyabilir. 30 ml Lugol’s solution %2’lik iyot damla, insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Kronik bir rahatsızlığı bulunanların ve hamile olan kadınların bu ürünü kullanmadan evvel uzman bir doktora danışması tavsiye edilir.

MORE THAN Lugol's Solution %2'lik İyot Damla Güvenilir mi?

MORE THAN Lugol's Solution %2'lik İyot Damla Güvenilir mi?

More Than Raw Material 30 ml Lugol’s Solution %2'lik iyot damla vücudun ihtiyaç duyduğu önemli bir maddeyi ihtiva eder. Bu ürün, güvenilir bir içeriğe sahip olduğu için pek çok kişinin favorileri arasında yer alır. Bu takviye edici gıdayı kullanırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı unsurlar bulunur. Öncelikle damlayı direkt olarak ağzınıza damlatmamanız gerekir. Söz konusu ürünü bir bardak suyun içine ilave edip bir karışım elde ettikten sonra tüketmelisiniz. More Than Raw Material 30 ml Lugol’s Solution %2'lik iyot damla, bir ilaç değildir. Bu ürün, herhangi bir rahatsızlığın tedavisi için kullanılmamalıdır. Önerilen günlük tüketim dozunun aşılması, istenmeyen durumlara yol açabilir. Dilerseniz siz de More Than Raw Material 30 ml Lugol’s Solution %2'lik iyot damla yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam kalitenizi artıracak olan bu ürünü Trendyol'dan kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.