Mor Designer Alex De Souza Figürlü Lazer Kesim Tablo

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mor Designer Alex De Souza Figürlü Lazer Kesim Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürünün Ölçüsü 50x35 cm
  • Görsellerde ürün ön plana çıkartılmak amacıyla büyütülmüştür.
  • Pürüzsüz duvarlara Tavana ve her Düz Zemine Oturma Odası, çocuk Yatak Odası, yemek Odası, mutfak, ofis ,Mobilya yüzeyi veya diğer yerler.
  • Ürünün yanında çift taraflı bant gönderilmektedir.
  • Herhangi Bir Sıvıyla Temas Ettirilmemelidir. Sadece Kuru Bezle Temizlenmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Mor Designer Alex De Souza Figürlü Lazer Kesim Tablo

Futbol hayatın büyük bir parçasıdır. Pek çok kişi farklı takımları destekler. Fenerbahçe destekçilerinin tercih edebileceği Mor designer Alex De Souza figürlü lazer kesim tablo, dekorasyonunuza beğeninize uygun bir detay eklemenizi mümkün kılar. Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex De Souza’nın tablosu taraftarların çoğu tarafından beğenilir. Modelin üzerinde forma numarası da yazar. Kuru bez ile kolaylıkla temizlenebilen ürün duvarınızı süsler. Dekorasyon ile takım sevginizi birleştirebilirsiniz. Lazer kesim olduğu için kullanım alanına hoş bir görüntü katar. Ürünü evinizin arzu ettiğiniz köşesine asabilirsiniz. Kolayca dilediğiniz yere monte edebileceğiniz bir aksesuardır. Ekstra bir uğraş gerektirmez. Çocuklardan yetişkinlere herkesin tercih edebileceği şık tasarımlı bir üründür. Takım sevgisi ve ev dekorasyonunu bir araya getirir. Siz de bu ürün ile desteklediğiniz takımın efsane oyuncusunu ev dekorasyonunuza yansıtabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Rahat temizlik
  • Her alana uygun

Mor Designer Alex De Souza Figürlü Tablo Tasarımı

Mor Designer Alex De Souza Figürlü Tablo Tasarımı

Bu lazer kesim tablo, Alex De Souza figürü şeklinde lazer ile kesilir. Ahşap malzemeden üretilir ve siyah renktedir. Figür detaylı olduğu için kaliteli bir görünüm sağlar. Hassas malzemelerden üretilmesi sebebi ile sıvı ile temastan kaçınılmalıdır. Sıvı ile temas ettirilmeden kullanıldığı sürece uzun süre kullanabileceğiniz oldukça sağlam bir üründür. Ürün, ilave olarak bir kurulum gerektirmediği için kullanım kolaylığı sağlar. Hemen her yaştan kişi tarafından kolayca duvara yapıştırılarak kullanım sağlanabilir. Oturma odası, yemek odası, çocuk yatak odası, mutfak, atölye, ofis gibi dilediğiniz her alanda kullanılabilir. Pürüzsüz duvarlara, tavana, mobilya yüzeyine ve her düz zemine son derece iyi tutunur ve iyi sonuç verir. Estetik bir görüntü oluşturur. Fenerbahçe destekçilerinin vazgeçilmezi olan bu ürünü siz de satın alıp istediğiniz yere asabilirsiniz.

Mor Designer Alex De Souza Figürlü Tablo Özellikleri

Mor Designer Alex De Souza Figürlü Tablo Özellikleri

Bu ürün 50 cm uzunluğa ve 35 cm genişliğe sahiptir. Şekli tam olarak Alex De Souza’nın kendidir. Lazer kesimi sayesinde son derece düzgün bir görünüm sunar. Bu aksesuarı herhangi bir sıvı ile temas ettirmemeniz önerilir. Aksi halde üründe bozulmalar meydana gelebilir. Onun yerine oldukça kolay bir temizleme yöntemi olan kuru bez ile silmeyi deneyebilirsiniz. Kolayca temizlenen bu ürün çift taraflı bant ile gönderilir. Ürünü satın aldıktan sonra nasıl monte edeceğinizi düşünmenize gerek kalmaz. Çift taraflı bant sayesinde hemen herkes tarafından rahatlıkla arzu edilen yere yerleştirilebilir. Düz yüzeylerde son derece iyi sonuç verir. Duvarlarınızı arzu edilen şekilde süsler. Mor designer Alex De Souza figürlü lazer kesim tablo yorumlarına göz atarak kullananların model hakkındaki görüşlerini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Mor Designer Alex De Souza Figürlü Lazer Kesim Tablo Fiyatı

Mor Designer Alex De Souza Figürlü Lazer Kesim Tablo Fiyatı

Futbol hayatın büyük bir parçasıdır. Pek çok insan tuttuğu takımları destekler ve takım amblemli veya takımını desteklediğini belli eden eşyalar satın alır. Fenerbahçe’nin eski yıldız oyuncularından biri olan Alex De Souza figürlü lazer kesim duvar aksesuarı da taraftarların tercih ettiği dekorasyon eşyalarındandır. Boş duvarları süsleyerek anlamlı hale getirir. 50 x 35 cm ölçülere sahip bu aksesuarı ölçülerine göre uygun yere asabilirsiniz. Model, çift taraflı bant ile birlikte geldiği için nasıl yapıştıracağınızı düşünmeniz gerekmez. Zahmetsiz bir şekilde evinizdeki yerini alır. Kuru bez ile kolaylıkla temizlenebilen pratik bir üründür. Mor designer Alex De Souza figürlü lazer kesim tablo fiyatı, modelin yapı malzemesine göre belirlenerek uygun bir aralıkta sunulur. Ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olduktan sonra satın alma işlemini Trendyol üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.