Mopak Kazançlı A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr 500 Lü 1 Paket

149,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
12 saat 30 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
166,90 TL
12 saat 30 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
12 saat 30 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
30 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mopak Kazançlı A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr 500 Lü 1 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çantalimanı Satıcı Ünvanı: SIRIMSI ÇANTA KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769066813700014 Vergi Kimlik Numarası: 7690668137
    Bu ürün çantalimanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mopak Kazançlı A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr/m2 500 adet (1 Paket)

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver

Mopak HBV00000571YB Kazançlı A4 80g 500'lü 1 Paket Fotokopi Kağıdı

Mopak ofis, okul, hastane, ev ve kâğıda ihtiyaç duyulan tüm işletmelerin tercih ettiği markalardan biridir. Mopak Kazançlı 500'lü 80 gr A4 fotokopi kâğıdı bu ortamlarda kullanılabilecek ekonomik seçeneklerden biridir. Ürün adının "Kazançlı" olmasının sebebi de budur. Maliyet ile kullanım performansı karşılaştırıldığında paket oldukça avantajlı bir tercih niteliği kazanır. Ekonomik olmasına rağmen kalitesinden de ödün verilmemiştir. Ürün ideal kalınlıkta ve yüksek beyazlığa sahip bir yapıdadır. Fotokopi makinesi ve çeşitli yazıcı modellerinde kullanılabilen bir üründür. Kullanım alanı oldukça geniştir. Hem renkli hem de siyah beyaz çıktılar için tercih edilebilir.

  • Boyut: A4 (210 x 297 mm)
  • Kâğıt Yapısı: 1. hamur 80 gr
  • Paket İçeriği: 500 adet

Mopak Kazançlı A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 500'lü Sayfa Yapısı Nasıldır?

Mopak Kazançlı A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 500'lü Sayfa Yapısı Nasıldır?

Mopak Kazançlı 500'lü 80 gr A4 fotokopi kâğıdı, sayfa yapısı açısından taşıdığı özelliklerle ön plana çıkar. Verimlilik odaklı bir ürün olarak üretilmiş olup son derece ekonomiktir. 210 x 297 mm ölçülere sahip A4 boyutundaki bu kâğıtlar, çevre dostu yapılarıyla dikkat çekerler. Ayrıca kâğıtlar 80 gram olup optimum düzeyde bir kalınlığa sahiptir. Mopak Kazançlı 80 gr A4 fotokopi kâğıdı, %100 saf selülozdan üretilmiştir. Kâğıt yapısını kaliteli hâle getiren önemli detaylardan biri budur. Sektörün öncü markalarından biri olan Mopak tarafından üretilmiş olup yüksek bir kaliteye sahiptir. Bu kaliteye karşın oldukça uygun bir satış fiyatı vardır. Dolayısıyla yüksek adetli çıktılarda maliyet tasarrufu sağlayabilir. Ürünün ambalajı da 2-6 haftada doğada tamamen çözülebilen %100 biyobozunur özelliktedir.

Mopak Kazançlı A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 500'lü Kalitesi Nasıldır?

Mopak Kazançlı A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 500'lü Kalitesi Nasıldır?

İş yerlerinin başlıca sarf malzemelerinden biri olan fotokopi kâğıdının, fayda sağlaması için kaliteli olması gerekir. Mopak Kazançlı A4 fotokopi kâğıdı, yüksek kalite standartlarına sahip bir ürün olarak ofislerdeki ihtiyaçları verimli bir şekilde karşılar. Kâğıtlar sadece ofislerde değil okul, hastane ve benzeri pek çok işletmede de rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün kalitesini gösteren önemli detaylardan biri kâğıt yapısıdır. 1. hamur kalitesine sahip bu materyal, fotokopi makinelerinde ve yazıcılarda iyi bir performans sergiler. Mopak Kazançlı 500'lü 80 gr A4 fotokopi kâğıdının rengi de kalitesini yansıtan bir detaydır. Yüksek bir beyazlık oranına sahip olduğu için renkli ve siyah beyaz baskıların tamamı için uygundur. Mürekkebi optimum düzeyde emerek net bir görüntü sunar. Sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olan bu kâğıtlar, geri dönüşüme de uygundur.

Mopak Kazançlı A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 500'lü Kullanışlı mıdır?

Mopak Kazançlı 500'lü 80 gr A4 fotokopi kâğıdı, başta iş yerleri olmak üzere hemen her alanda kullanışlıdır. Ürüne işlevsellik katan pek çok detay vardır. Bunlardan biri, fotokopi kâğıtlarının birçok farklı amaçla kullanılabiliyor olmasıdır. Adından da anlaşılacağı üzere ilk kullanım amacı fotokopi çekmektir. Aynı şekilde yazıcıların içerisine yerleştirilip çıktı alınması için de tercih edilebilir. Mopak fotokopi kâğıtları çoğunlukla resmî yazışmalar, ödevler ve sunum dosyalarında kullanılır. Ofis ortamı düşünüldüğünde ise kurumsal yazışmalar, toplantı dokümanları, tebligatlar, şirket içi yazışmalar ve beyannameler için kullanıldığı sıkça görülebilmektedir. Bunlara ek olarak ekonomik olması da ürünün tercih edilmesinde rol oynar. Mopak Kazançlı 500'lü 80 gr A4 fotokopi kâğıdı yorumları incelendiğinde, bu detayların tümüyle karşılaşılabilir. Kullanıcılar ürünün hem kullanışlı hem de ekonomik olduğunu bildiren yorumlarda bulunurlar. Trendyol avantajlarıyla bu ürünü kolay biçimde satın alabilirsiniz.