mooodcase Iphone 11 Gezegenler Desenli Şeffaf Telefon Kılıfı

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

mooodcase Iphone 11 Gezegenler Desenli Şeffaf Telefon Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mooodcase Satıcı Ünvanı: FIRAT NURETTİN ARIKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5381213872000001 Vergi Kimlik Numarası: 0770087149
    Bu ürün mooodcase tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premium Silikonlu Şeffaf Kılıf. Suya ve toza karşı dayanıklı materyal. Çiziklere ve Hafif Darbelere karşı maksimum koruma sağlar. Uzun ömürlüdür. Sağlığa zararlı madde içermez. Yüksek Kaliteli İki Kat Renkli Baskı

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 11
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Beyaz
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Mooodcase iPhone 11 Gezegenler Desenli Şeffaf Telefon Kılıfı MC172213

Telefonlar sıkça kullanılan teknolojik aletlerdir. Bir gün içinde kaç kez telefona dokunulduğu hesaplanamayacak kadar çoktur. Kırılgan ve hassas olduklarını da göz önünde bulundurarak iyi bir koruyucuya ihtiyaç vardır. Mood Case iPhone 11 gezegenler desenli şeffaf telefon kılıfı ile telefonunuz artık daha korunaklı olabilir. Premium silikonlu yapısı ile darbelere karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda telefon kabı şeffaf rengiyle şık bir görünüm de katar. Gezegenler motifiyle de içinizi açarken sizi mutlu eder. Telefon kabı, suya ve toza karşı dayanıklıdır. iPhone 11'i daha rahat bir şekilde kullanmanız için tasarlanmıştır. Size bir kaptan fazlasını sunar. Uzun ömürlüdür. Uygun fiyatıyla iyi bir performans sunar. Kaliteli malzemesiyle sizi memnun eder. Bu şık ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Şeffaf kap
  • Suya ve toza dayanıklı
  • Darbelere karşı dayanıklı

Gezegenler Desenli Şeffaf Telefon Kılıfı Özellikleri

Gezegenler Desenli Şeffaf Telefon Kılıfı Özellikleri

Telefonların iyi bir koruyucuya ihtiyaçları vardır. Donanımlı teknolojik aletlerin hafif bir çarpma ve sarsıntıyla bile hasar almaları mümkündür. Bunun için iyi korunmaları gerekir. Bu ürünle ile telefonlarınız iyi bir şekilde korunur. Arka kapağa takılan ürün, premium silikon materyalden üretilmiştir. Sert bir yapısı vardır. Darbelere karşı korunaklıdır. İnce ve şık bir görünüme sahiptir. iPhone 11 model telefon için tasarlanmış bir üründür. Premium silikonlu şeffaf kılıf, toza ve suya karşı dayanıklı bir şekilde üretilmiştir. Çiziklere ve darbelere karşı cihazınızı korur. Sağlığa zararlı bir madde içermez. Yüksek kaliteli ve iki kat renkli baskıya sahiptir. Şeffaf renginin yanında gezegenlerden oluşan bir deseni bulunur. Hoş ve şık bir görünüme sahiptir. Tüm özellikleriyle beraber uygun fiyatıyla da adından söz ettirir. Kullanışlı bir üründür.

Şeffaf Telefon Kılıfı Avantajları

Şeffaf Telefon Kılıfı Avantajları

Cihazınız için avantajlı bir kap seçimi çok zor değildir. Mooodcasen gezegen desenli, şeffaf telefon kılıfı ile avantajlı bir seçim yapmış olursunuz. Dışarıdan gelecek darbelere karşı cihazınızı korur. Darbelere karşı maksimum korumasıyla, cihazınızı güvende tutar. Suya ve toza dayanıklı oluşu sizi tatmin eder. Kabın birden fazla faydası vardır. Sadece cihazınızı korumakla kalmaz; sağlığınızı da düşünür. Sağlığa zararlı maddeler içerisinde bulundurmaz. Şeffaf ve gezegenler dış görünüşüyle sizi eğlendirir ve mutlu eder. Çok yönlü bu kap ile birden fazla avantaj sizlerin olabilir. Mooodcase iPhone 11 gezegenler desenli şeffaf telefon kılıfı yorumları da hep olumlu yöndedir. Telefon kabından istenilebilecek şeyleri fazlasıyla sunar. Koruma sağlarken şık bir görünüm de sizinle olur. Böylece, cihazınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Uygun fiyatıyla düşünmeden satın alabilir ve uzun süre bu ürünü kullanabilirsiniz.

Mooodcase Şeffaf Kılıfı Fiyatları

Mooodcase Şeffaf Kılıfı Fiyatları

Mooodcase iPhone 11 gezegenler desenli şeffaf telefon kılıfı fiyatına, tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Birçok özelliği ile performansını yüksek şekilde gösterir. Cihazınızı korumak için gönül rahatlığıyla kullanacağınız bir üründür. Dayanıklı koruma avantajı ile göz önündedir. Sert, korunaklı yapısı ile cihazınıza zarar gelmesini engeller. Bu ürünle cihazınızı korunmuş olur. Cihazınızı yere düşürseniz ya da bir yere çarpsanız bile daha az hasara uğrayacağını bilirsiniz. Size bu konuda bir kılıftan daha fazlasını sunar. Fiyat performansı olarak uygun bir üründür. Konforlu ve rahat kullanıma sahip bir bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Müşterileri memnuniyeti fazla olan bir üründür. Cihazınıza koruma sunarken aynı zamanda üstün performansıyla size iyi bir kullanım olanağı sunar. Bir kılıftan fazlasıdır. Bu ürünü uygun fiyatları ve müşteri deneyimleriyle, Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.