Genel Markalar Fantezi Body

201,90 TL
Beden:
S
M
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Fantezi Body

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VD TRADE LTD Satıcı Ünvanı: VD TRADE TEXTILE EXPORT IMPORT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924100972000001 Vergi Kimlik Numarası: 9241009720
    Bu ürün VD TRADE LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hızlı ve gizli kargo Ürünlerimiz gizli kargo şeklinde itina ile paketlenmekte ve kargo görevlisi dahi içeriği hakkında bilgilendirilmemektedir. Faturanız e-Arşiv fatura şeklinde e-Mail adresinize "tekstil ürünü" olarak gönderilmektedir. Aria's closet iç giyimi üretim aşamasında vücuda zarar veren kimyasallardan arındırılmış ve azo testi uygulanmıştır.Teninizin dostu kimyasallar ile işlem görüp, microbiyolojik kontrol sağlamasından dolayı hijyeniktir. Ürün adı : Aria's closet fantezi body Ürün kodu :9219 Ürün içeriği : % 50 Polyamide %40 polyester%10 elasthane Kullanım önerisi: *beyazlatıcı kullanmayınız. *asarak kurutunuz *benzer renkler ile yıkayınız. *ürünü genellikle düşük ısıda ,içten ütüleyiniz. *yıkama derecesini hijyenik koşulları sağlayacak şekilde yükseltebilirsiniz. Ürünü teslim alırken kargo görevlisi yanında tutanak tutturulup geri gönderilen ürünler dışında hijyenik sebeplerden dolayı iade kabul edilmemektedir. %100 müşteri memnuniyeti prensibimiz ile siz değerli müşterilerimize en kaliteli iç giyim ürünlerini, en iyi fiyat, ücretsiz hızlı ve gizli kargo özellikleri ile sunmayı hedeflemekteyiz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver