9
KadınKar Botu kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Moon Boot Icon Nylon Kadın Kar Botu

6.411,55 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 39-41
Beden Tablosu
35-38
39-41
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
6.749 TL
Kargo Bedava
6.749 TL

Ürün Bilgileri

Moon Boot Icon Nylon Kadın Kar Botu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ExxeSelection Satıcı Ünvanı: ÇETİN FAMİLY TEKSTİL GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0245001305500027 Vergi Kimlik Numarası: 2450013055
    Bu ürün ExxeSelection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Moon Boots Classic Low 2 Kar Botu Metropolün sportif-şık stiline mükemmel uyum sağlayan, her duruma uyum sağlayacak kadar gösterişli ve resmi olmayan, özellikle sert kış aylarında asla acıtmayan o ironi dokunuşunu eklemek için en zarif kıyafetlerle kombinlendiğinde bile şaşırtmaya hazır bir ayakkabıdır. Classic Low 2, benzersiz bir kişiliğe sahip kesinlikle cesur bir ayakkabıdır. Ürün Özellikleri Marka logosu
  • Soğuk havalara karşı koruyucu
  • Su geçirmez
  • Kalın astarı sayesinde ayağınızı sıcak tutar
  • Dış Materyal: Poliamid ve Sentetik Deri
  • İç Materyal: Tekstil
  • Kapama Bilgisi: Bağcıklı
  • Taban Bilgisi: Kauçuk

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gore-Tex
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu
  • Renk Siyah

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Moon Boot Nylon Kadın Kar Botu

Moon Boot unisex bot, su geçirmez süet üst kısımdan yapılmıştır. İç tarafı ise fırçalanmış sıcak bir polar astar ile kaplanmıştır. Bağcıklı ön kısım, yuvarlak burun ve kauçuk dış tabandan oluşan şık ve kaliteli bir tasarıma sahiptir. 2monw2010010 kodlu Gore-Tex kar botları, kullanıcılarını gün boyu sıcak ve kuru tutmak için tasarlanmıştır.

 
  • Gore-Tex teknolojisi
  • Ultra kalın taban
  • Bağcıklı tasarım

Moon Boot Kadın Kar Botu Kimler İçin Uygundur?

Moon Boot Kadın Kar Botu Kimler İçin Uygundur?

Moon Boot, mükemmel konfor ve uyum için bağcıklı yapı ve esnek taban dahil olmak üzere benzersiz bir tasarıma sahiptir. En rahat ve hafif yürüyüş botları olan Moon Boot kullanıcılardan tam not alır. Tabandaki belirgin çıkıntı, botları daha pratik hale getirirken aşınmaya karşı dayanıklı kılar. Yüksek kaliteli malzemeler ayak bileğinizin sürekli korunmasını sağlar. Moon Boot kar botu ile kar yürüyüşlerinde sıcak ve kuru kalmanızı garantiler. Dolgulu yaka ve dil, hava koşullarını dışarıda tutarken suya dayanıklı astarı botların hızla kurumasına yardımcı olmak için çıkarılabilir. Pabuçlu dış tabanlar karda mükemmel çekiş sağlar. İç kordon zorlu koşullar için sıkı bir uyum sağlamaya yardımcı olur. Moon Boot unisex bot kampanyaları ve özel fırsatlar ile kullanıcılarından tam not alır.

 

Moon Boot Kadın Kar Botu Özellikleri Nelerdir?

Moon Boot Kadın Kar Botu Özellikleri Nelerdir?

Moon Boot, yazın kolaylıkla hareket etmenizi sağlayan ve kaygan arazilerde size çekiş gücü veren ultra rahat bir bottur. Gore-Tex ek parçası su geçirmez koruma sağlayarak nemin ayakkabıya girmesini önler. Üst kısım, yalnızca çekiş gücü sağlamakla kalmayıp aynı zamanda ayak bileği kemikleri ve eklemler etrafında koruyucu bir bariyer görevi gören nervürlü bir manşet ile inşa edilmiştir. EVA orta taban yürürken yastıklama ve destek sağlarken, alçak topuk hem konfor hem de manevra kabiliyeti sağlar. Moon Boot unisex tasarımı ile tüm kullanıcılarına dayanıklı ve rahat bir kullanım deneyimini garantiler. Ayrıca kar ve buzlu zeminde güvenli adımlar atmanıza yardımcı olur. Moon Boot unisex kar botları, içinde bulunan termal izolasyon sayesinde ayaklarınızı soğuktan korur ve sıcak tutar. Ürünü özellikleri hakkında detaylı bilgi edinmek için Moon Boot unisex bot yorum bölümüne göz atabilirsiniz.

 

Moon Boot Kadın Kar Botu Avantajları Nelerdir?

Moon Boot Kadın Kar Botu Avantajları Nelerdir?

Moon Boot unisex bot fiyat performans dengesi ile kullanıcılarına pek çok avantaj sunar. Kadın kar botları, karda geçireceğiniz uzun eğlenceli günler için kolaylıkla giyilip çıkarılabilir. Dayanıklı deri, su geçirmez GORE-TEX membran ve rahat deri astarlarla üretilen bu kar botları ayaklarınızı kuru ve sıcak tutar. Ayarlanabilir bağcık sistemi ayak bileğinize özel bir uyum sağlar. Böylece yürüyüşün ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Moon Boot kadın kar botları, renkli ve trend tasarımları ile çok şık görünür. Ayakları rahat ve konforlu tutar. Kar botları, dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Böylece uzun süreli kullanım için dayanıklı ve güvenilir bir seçenek sunar. Moon Boot kadın kar botları, yapısı sayesinde su geçirmez. Ayaklarınızı koruyan kalınlıkları ile mükemmel bir seçimdir. Ayaklarınızı rahat ve konforlu tutacak şekilde tasarlanmıştır. Üşümeden yürümenizi sağlar. Ürünü hemen Trendyol'dan inceleyebilirsiniz.