Mont Blanc Mont Blanc Explorer Homme Erkek Deodorant Edp 100 ml

2.770 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.051,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.051,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mont Blanc Mont Blanc Explorer Homme Erkek Deodorant Edp 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİLİNTA PARFÜM Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM BİLSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1750336251
    Bu ürün FİLİNTA PARFÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Montblanc Explorer For Men EDP 100 ml Erkek Parfüm Güçlü ve öncü bir erkeğin yeni duruşu bu erkeksi parfüm lansmanını yansıtıyor Montblancın efsane inovasyon çizgisini gözler önüne seriyor Yüzünü zirveye çevirmiştir Her kâşif gibi her zaman bir sonraki macerasını zorluklarla dolu yeni mücadelesini planlar Üst notalarda İtalyan bergamut yağı kalp notalarda deri sandal ağacı ve vetiver alt notalarda paçuli yer alır

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mont Blanc Blanc Explorer Edp 100 ml Erkek Parfüm

Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, Givanoudan tarafından seçilen Oliver Pescheux ve Antoine Maisondieu, Jordi Fernandez’in uzmanlıklarını birleştirmeleri ile oluşturulmuştur.

Mont Blanc'ın inovasyon çizgisini gözler önüne seren Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, öncü ve güçlü bir erkeğin duruşunu yansıtmaktadır.

Mont Blanc Explorer erkek parfümün üst notalarında İtalyan bergamot yağı, orta notalarda vetiver, sandal ağacı ve deri, alt notalarda ise paçuli yer alır. Üstün teknoloji ve titiz çalışma ile üretilen Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, alışılmadık, deri, aromatik ve odunsu kokusu ile başarısını gözler önüne sermektedir. Modern, keskin ve doğallıktan gelen zarafeti ile Explorer Edp parfüm; kullanıcıyı kendisine hayran bırakır.

  • Deri kılıflı şık şişe
  • Bergamot yağından gelen yoğun çiçek aroması
  • Gün boyu kalıcı koku

Explorer Edp 100 ml Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Explorer Edp 100 ml Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Explorer Edp Erkek Parfümü, üst notasında İtalya’dan gelen yoğun Bergamot yağının eşsiz kokusunu açığa çıkarmaktadır. OrPur olarak da bilinen bergamot yağı, yoğun ve çiçeksi kokusu ile maceraya atılma arzusu yaratmaktadır.

Orta notalarda ise sandal ağacı, deri ve vetiver yer almakta vertiverin en saf hali, doğallığını koruyarak  Explorer Edp 100 ml erkek parfüme benzersiz bir koku sunmaktadır. Bu otantik koku, maskülenliği yansıtır.

Alt notalarda yer alan paçuli, Montblanc Explorere perfüme özel olarak geliştirilmiştir. Modernlikten ve doğallıktan gelen eşsiz kokusu ile  Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, odunsu yapının etrafında yaratılmıştır.

Antialerjik yapıya sahip olan Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, hassas ciltlerin de kullanımına uygundur. Ciltte herhangi bir tahrişe ve kızarıklığa neden olmaz. Ayrıca seyahatlerinizde çantanıza atıp kolayca gittiğiniz yere götürebilirsiniz.

Explorer Edp 100 ml Erkek Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

Explorer Edp 100 ml Erkek Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

İnce işçiliği ile çığır açan ürünler üreten Mont Blanc, yüzyılı aşan tecrübesi ile mükemmelliği yakalamaktadır. Tasarım algısını İtalyan, teknik birikimini ise Alman ustalardan alan marka; kaliteli, yenilikçi ve yüksek performanslı ürünler ortaya koymaktadır.

Modern bir görünüm ile akılda kalıcı eşsiz bir kokuyu bir arada barındıran  Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, kalitesini ortaya kalmaktadır. Unutulmaz, Montblanc’a özel imza koku, paçuli, vetiver ve bergamot yağından almaktadır. Odunsu, çiçeksi ve deri kokusunu harmanlamakta, gün boyu kalıcılığı ile de üstün performans sergilemektedir.

Erkeğin maskülenliğini ortaya çıkaracak olan  Explorer Edp 100 ml erkek parfüm,  gün boyu kalıcı kokusu ile size eşlik eder. Zarif kokusu ile sizde yolculuğa çıkma arzusu uyandıracak bu koku, keşif ruhunu yansıtır, içinizdeki enerjiyi ve canlılığı ortaya koyar.

Explorer Edp 100 ml Erkek Parfüm Uygun Fiyatlı mıdır?

Karşı konulamaz kalıcı kokusu ile kendisine hayran bırakan  Explorer Edp erkek parfümü, 100 ML ambalajı ile uzun süre kullanıma uygundur. Antialerjik bir yapıya sahip Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, hassas ciltlerin de kullanabileceği eşsiz bir kokuya sahiptir.

Mont Blanc markasının orjinal ürünü olan Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, oldukça uygun fiyatlıdır. Uzun süre kalıcılığını koruyan ve kendi ambalajında bozulmadan saklanabilen parfümü, dilerseniz kendiniz kullanabilir dilerseniz de sevdiklerinize unutulmayacak bir hediye verebilirsiniz.

Explorer Edp 100 ml Erkek Parfüm 3386460101035 yorum ve tavsiyelerini okuyarak, parfümü daha önce kullanan kişilerin ürün ile ilgili görüşlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol indirimlerini takip ederek, sepette indirim avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Satın aldığınız  Explorer Edp 100 ml erkek parfüm, en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.