Pusat Monster Pusat Notebook Soğutucu Cooler

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pusat Monster Pusat Notebook Soğutucu Cooler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Monster Notebook Satıcı Ünvanı: MONSTER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622068676800012 Vergi Kimlik Numarası: 6220686768
    Bu ürün Monster Notebook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pusat Notebook soğutucusu Monster markalı profesyonel oyuncu bilgisayarlarında kullanıldığı için 2 Dual fana sahiptir. Böylece daha hızlı soğutarak bilgisayarın zarar görmesini engeller.
  • Alüminyum kasadan yapılmış olmasıyla oldukça dayanıklıdır.
  • Alüminyum laptop soğutucu olan Pusat Monster 25.1 desibel sese sahiptir. Bağlantı sayısı 3, bağlantı arayüzü ise USB Type-A’dır.
  • 1.5 W güç tüketimi ve 94.7 CFM hava akışı gerçekleştirir.
  • Pusat çift fanlı laptop soğutucu en fazla 17 inç laptop ölçüsüne sahip bilgisayarlarda kullanılır. Bu laptop soğutucu 380 mm uzunluğa, 278 mm genişliğe ve 55 mm yüksekliğe sahiptir.
  • Cihaz, 1244 gram ağırlığındadır. Ana fan dönüş hızı 1000 RPM ve ana fan boyutu 140 milimetredir.

Ürün Özellikleri

  • Fan Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Ses Seviyesi 11 Dba - 20 Dba
  • Soğutma Malzemesi Alüminyum
  • Soğutucu Tipleri Kasa Soğutucu
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Pusat Notebook Soğutucusu

Notebook bilgisayarlar, ısınma sorunu ile sık sık karşı karşıya kalır. Bu sorunu aşabilmek için de çoğu zaman notebook soğutucularına ihtiyaç duyulur. Yüksek performanslı soğutma imkanı sunan Monster notebook soğutucusu müşterilerinin memnuniyetini kazanmayı başarır. Büyük övgü alan bu ürün, düşük ses seviyesi ile çalışarak sizi rahatsız etmez. Ergonomik ve fonksiyonel tasarımı ile rahat kullanım avantajı yaratır. Alüminyum soğutma paneline sahiptir. Bu panel ile ısı yönetimini kusursuz bir şekilde yönetir. Aynı zamanda bilgisayarınızın fazla ısınmasını da önleyerek düzgün çalışmasını sağlar. Tüm bu özellikleri sıklıkla tercih edilmesinde rol alan önemli faktörlerdendir. Monster Pusat notebook soğutucusu yorumları ile model hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara kolayca ulaşabilirsiniz. Bu sayede kafanızda oluşan sorulara da yanıt bulabilirsiniz.

  • Yüksek ana fan dönüş hızı
  • Düşük desibel seviyesi
  • Yüksek performanslı soğutma

Etkileyici Pusat Notebook Soğutucusu Özellikleri

Etkileyici Pusat Notebook Soğutucusu Özellikleri

Güvenli ve güçlü bir şekilde çalışan bilgisayar soğutucusu çeşitleri, her zaman müşterilerin ilk tercihidir. Gelişmiş teknolojik özellikleri ile ön plana çıkan Monster Pusat notebook soğutucusu sayesinde bilgisayarınız aşırı ısındığı zaman güvenli bir şekilde soğutabilirsiniz. Ayrıca ısı yönetimini de ayarlayabilirsiniz. Ürünün kullanılabileceği maksimum bilgisayar ölçüsü 17 inç şeklindedir. 2 adet güçlü fanı bulunur. Bu fanlar, alüminyum malzemedir. 140 mm ana fan boyutu bulunur. 1.5 watt güç girişi ile çalışır. Hafif yapısı ile rahatlıkla taşınabilir. 25.1 dBA ses seviyesi ile insan kulağı için uygun bir şekilde çalışır. 1000 RPM ana fan dönüş hızına sahiptir. Ürünün 1 çoklayıcı girişi (PC için) ve 3 çoklayıcı çıkışı olmak üzere 3 adet USB girişi bağlantısı bulunur. 2.0 USB bağlantı tipidir. Hidrolik rulmanlı bir soğutucudur. Modeli güvenle kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Monster Pusat Notebook Soğutucusu

Kullanışlı Monster Pusat Notebook Soğutucusu

Evde, iş yerinde, parkta ya da herhangi bir yerde yanınızda götürdüğünüz ve kullandığınız notebook bilgisayarınızın ısınma problemini önlemek için bir soğutucuya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu ürün, yüksek performanslıdır. Ses seviyesi idealdir. Çalışırken sizi rahatsız etmez. Monster Pusat notebook soğutucusu hem ince tasarımı hem de hafif ağırlığı sayesinde kolay bir şekilde taşınabilir. Aynı zamanda raflarda ve çekmecelerde de rahatlıkla muhafaza edilip alan tasarrufu oluşturulabilir. Geniş hava akışları ile üstün performanslı soğutma desteği sunar. Soğutucuyu çalıştırdığınız zaman bağlı olduğu bilgisayarın fazla ısısını ölçüp gerekli soğutma işlemini uygular. Böylece bilgisayarınızın yavaşlamasını ve performans sorunları yaşamasını önler. USB bağlantısı ile her marka ve model bilgisayar için kullanılabilir. Siz de ısınma sorununa karşı etkili bir çözüm ile güvenli ve hızlı kullanım için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Monster Pusat Notebook Soğutucusu Fiyatı

Avantajlı Monster Pusat Notebook Soğutucusu Fiyatı

Monster Pusat notebook soğutucusu fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikleri ele alınarak belirlenir. Kullanışlı ve kaliteli özellikleri bulunan bu ürünün rengi siyahtır. İnce ve hafif bir tasarımı ile son derece şık bir görünüme sahiptir. 1244 gram ağırlığındadır. Alüminyum soğutma paneli sayesinde ekonomik ve yüksek performanslı bir ürün olma özelliği taşır. Otomatik dönüş hızına sahiptir. Bağlantı sayısı 3’tür. Aynı zamanda 94.7 CFM hava akışına sahiptir. Hava giriş tasarımı özel bir şekilde tasarlanır. Cihazın performansını yükseltir. Monster marka dışındaki bilgisayarlarda da sorunsuz bir şekilde çalışabilir. USB girişi ile bilgisayarınıza takarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Çalıştırmak için bir tuşa basmanız yeterlidir. Soğutucunun yüksekliği standart ölçüdür. Siz de tüm bu kullanım kolaylıklarından faydalanmak istiyorsanız Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.