Hasbro E8978 Monopoly Ödüllü Bankacılık/ Hasbro Gaming +8 Yaş

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.248 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.339 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.340 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hasbro E8978 Monopoly Ödüllü Bankacılık/ Hasbro Gaming +8 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: H&K OYUNCAK VE ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: HASAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3283063557200015 Vergi Kimlik Numarası: 5050081488
    Bu ürün H&K OYUNCAK VE ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • ÜRÜN ÖNERİLERİ
  • Monopoly Ödüllü Bankacılık, oyun sırasında tüm işlemleri yapabileceğiniz bir elektronik bankacılık ünitesi içeriyor ve benzersiz ödüllerle heyecanı artırıyor! Bu oyunda her oyuncunun piyonuyla eşleşen ve para ödülü içeren bir Banka kartı bulunuyor. Zarda belirli bir sayı attığınızda, belirli bir haneye geldiğinizde veya belirli bir mülkü satın aldığınızda, seçtiğiniz piyona göre bir ödül kazanıyorsunuz. Oyuncular, oyun alanındaki herhangi bir mülke atlamayı veya başka bir oyuncuyu değerli mülklerinden birini satmaya zorlamayı da seçebilir. Bu oyunda kağıt para yok. Kartlar ve bankacılık ünitesi, her oyuncunu servetinin hesabını tutuyor. Oyunun sonunda en çok paraya sahip olan oyuncu oyunu kazanıyor. Monopoly Ödüllü Bankacılık, oyuncuların mülk satın alacağı, kira toplayacağı ve bunlar için ödüller kazanacağı heyecan verici bir oyun! Kutu içerisinde
  • oyun alanı, bankacılık ünitesi, 4 plastik piyon, 4 Banka kartı, 16 Tapu Senedi kartı, 20 Şans kartı, 4 Referans kartı, 1 zar ve oyun kılavuzu yer almaktadır. Bankacılık Ünitesi: Monopoly Ödüllü Bankacılık kutu oyunu, klasik Monopoly oyununa göre oyunu daha hızlandıran, dokunma teknolojisine sahip hepsi bir arada Bankacılık ünitesi içeriyor. Uçuş Haneleri: Bu haneye geldiğinizde istasyon veya iskele satın almak yerine ödeme yapıp oyun alanında dilediğiniz mülke uçabilirsiniz! Zorunlu Takas Hanesi: Zorunlu Takas hanesine mi geldiniz? Mülklerinizden birini ve başka bir oyuncunun mülklerinden dilediğinizi seçerek anında ikisini değiş tokuş yapın. Harika Aile Oyunu: Monopoly Ödüllü Bankacılık, ailelerle 8 yaş ve üzeri çocuklar için eğlenceli bir oyundur. Ailenin oyun gecesi için bir araya geldiğinizde çocukların banka kartlarını kullanırken ne kadar eğlendiğini göreceksiniz. Oyuncu Sayısı: 2-4 3 x 1,5V AAA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahil değildir. Kutu ölçüsü: 40 x 4 x 27 cm.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Karakter Minecraft
  • Yaş 9+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver

Monopoly Gaming Ödüllü Bankacılık

Geleneksel Monopoly oyununa yenilik katan gaming ödüllü bankacılık, pek çok kişi tarafından severek oynanır. Hem yetişkinlerin hem de çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlar. Kâğıt paraların tarihe karıştığı Monopoly gaming ödüllü bankacılık, kutu oyunlarını çok daha eğlenceli bir hâle getirir. Ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilir, sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz.

Monopoly ödüllü bankacılık oyunu, benzersiz ödülleri ile heyecanı ikiye katlar. İçerisinde bulunan elektronik bankacılık ünitesi, tüm oyunun kilit noktasını oluşturur. Bu ünite, oyuna eğlence ve hız katar. Bunun sonucunda zamanın nasıl geçtiğini anlamadan hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca çocukların hayal gücünü artıran gaming ödüllü bankacılık, iletişim kurmayı da destekler.

  • Dayanıklı karton malzeme
  • 8 yaş ve üzeri için uygun
  • En az 2, en fazla 4 kişilik

Monopoly Gaming Ödüllü Bankacılık Kaliteli midir?

Monopoly Gaming Ödüllü Bankacılık Kaliteli midir?

Monopoly ödüllü bankacılık kutu oyunu son derece kaliteli malzemelerden üretilir. Oyunun dış yüzeyi, dayanıklı karton materyali ile tasarlanır. Kutu, içerisinde yer alan oyun malzemelerini en iyi şekilde korur. Düşme, kırılma ve yırtılma başta olmak üzere pek çok riske karşı direnç gösterir.

Gaming ödüllü bankacılık oyunu içerisinde her bir malzemeyi kategorilendiren organizer bulunur. Bu sayede tüm malzemeleri düzenleyebilir, oyunu verimli bir şekilde oynayabilirsiniz. İşlevselliğin yanı sıra kapak tasarımı, oyun severlerin ilgisini çeken bir diğer özelliktir.

Oyun 8 yaş ve üzeri bireylerin oynaması için uygundur. Çocukların zihinsel süreçlerini geliştirir ve ilerki yaşları için farkındalık sağlar. Arkadaşları ya da aileleri ile oyun oynayan çocuklar sosyal hayata adaptasyonları kolaylaşır ve iletişim becerileri gelişir. Oyun, küçük parçalar içerdiğinden 3 yaşın altındaki bireyler için uygun değildir.

Monopoly Gaming Ödüllü Bankacılık Nasıl Oynanır?

Monopoly Gaming Ödüllü Bankacılık Nasıl Oynanır?

‘‘Monopoly ödüllü bankacılık nasıl oynanır?’’ sorusunun cevabı oldukça basittir. Öncelikle her oyuncunun piyonu ile eşleşen bir kart mevcuttur. Bu kart, seçtiğiniz piyonun özelliklerine göre para ödülü de verir. Zar attığınızda ya da bir mülk satın aldığınızda hangi piyona sahipseniz, o piyonun özelliğine göre para kazanabilirsiniz.

Kâğıt paranın yer almadığı oyunda tüm işlemler kart ve elektronik bankacılık ünitesi ile gerçekleşir. Tüm oyuncuların serveti, sahip oldukları kart içerisinde yer alır. Elektronik bankacılık ünitesi mülk alma, satma, kira ödeme işlemlerini kolayca yapmanızı sağlar. Oyun sonunda en çok para kimde ise, oyunu o kazanır.

Monopoly ödüllü bankacılık ile aileniz ve arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Renkli kutu, özellikle çocukları oyun oynamaya teşvik eder. Ticaret ve alım-satım işlemlerinin temelini atan Monopoly, pratik zekanın gelişmesine yardımcı olur.

Monopoly Gaming Ödüllü Bankacılık Kaç Kişiyle Oynanır?

Monopoly Gaming Ödüllü Bankacılık Kaç Kişiyle Oynanır?

Gaming ödüllü bankacılık, en az 2 en fazla 4 kişi ile oynanır. Hem yetişkinlerin hem de çocukların ne kadar eğlendiğini gaming ödüllü bankacılık sayesinde görebilirsiniz. Kutu içerisinde yer alan ürünler oyun alanı, bankacılık ünitesi, 4 plastik piyon, 4 banka kartı, 16 tapu senedi kartı, 20 şans kartı, 4 referans kartı, 1 zar ve oyun kılavuzu şeklinde sıralanmaktadır.

Oyunu incelemek için Trendyol’un web sitesinden ya da mobil uygulamasından yardım alabilirsiniz. Gaming Ödüllü Bankacılık yorum ve avantajlı fiyat bilgilerine göz atabilirsiniz.

Gözde ve güvenilir online alışveriş platformu, binlerce ürünü farklı marka ve modellerde satışa sunar. Bu şekilde kullanıcılar, kişisel zevklerine ve tercihlerine göre pek çok ürün bulabilir. Siz de ihtiyaç duyduğunuz her ürünü tek tıkla sepete ekleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz.