Monodesk Standart Edition Stüdyo Masası 200 Cm.

25.300 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Monodesk Standart Edition Stüdyo Masası 200 Cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Monodesk Stüdyo Ürünleri Satıcı Ünvanı: MONODESK STÜDYO BİLGİSAYAR MOBİLYALARI MÜZİK EKİPMANLARI İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622235419100001 Vergi Kimlik Numarası: 6222354191
    Bu ürün Monodesk Stüdyo Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lütfen Renk talebinizi bildiriniz. (Mat Siyah,Mat Beyaz,Parlak Siyah,Parlak Beyaz) STANDART EDITION TEKNİK ÖZELLİKLER 1.Ürün nem ve çizilmelere karşı son derece yüksek dayanıklılığa sahip Mdflam malzemeden üretilmiştir. 2.Masa yüzeye daha stabil bir şekilde konumlandırılabilmesi için 36 mm. 2 adet ayak üzerine yapılandırılmıştır. 3.Yüzey kısımları 18mm. Mdflam ile üretilmiştir. Önde kol dayama için eğimli ahşap profil konulmuştur. 4.Müzisyenlerin cihazlara daha rahat ve konforlu ulaşabilmesi için sağ ve sol tarafa 2x5U toplam 10U 19” rack mount konumlandırılmıştır. 5.Stüdyo monitörleri için özel olarak açılandırılmış monitör stantları ile en rahat duyumu almanızı sağlar. 6.Klavye standı öne doğru açılıp kapanabilen ray sistemi üzerinde hareket etmektedir. 110 cm. iç genişliği mevcut olup 61 tuşa uygundur. 7.Eğimli yüzeyler için ayarlanabilir ayaklara sahiptir. 8.Ürün demonte olarak ahşap kasa içerisinde gönderilmektedir. 9.Kolay monte edilebilir özelliğe sahiptir. Kurulumu çok kolaydır. 10.Kurulum Klavuzu kasa içinde gönderilmektedir. Ayrıca yedek bağlantı elemanları da gönderilmektedir. 11.Gerektiğinde görüntülü kurulum desteği verilmektedir. 2 kişi 30 dakika içinde rahatlıkla monte edebilmektedir. 12.Genel boyutlar Genişlik: 200 cm., Yükseklik: 99,5cm. (Ayarlanabilir ayaklar ile 104cm.), Derinlik: 85cm. 13.Görseldeki Elektronik aletler fiyata dahil değildir. 14.Rack bağlantıları eğimlidir. 15.Teslim süresi 7 veya 10 gündür.
Geri Bildirim Ver