Monin Beyaz Çikolata Şurubu 700 Ml

550 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.7
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monin Beyaz Çikolata Şurubu 700 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Linsa Gıda Sanayi ve Ticaret.Ltd.Şti Satıcı Ünvanı: LİNSA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609057130600018 Vergi Kimlik Numarası: 6090571306
    Bu ürün Linsa Gıda Sanayi ve Ticaret.Ltd.Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monin Beyaz Çikolata Şurubu 700 ml Başkan Olivier Monin’in Nestle markası Galak beyaz çikolata tadını anımsatan bir şurup talep etmesiyle ortaya çıkan Monin Beyaz Çikolata (700 ml) şurubunun karşı konulmaz yağlı notaları diğer aromalar ile uyum yakalayarak baştan çıkarıcı latte, milkshake, mocha ve frape çeşitleri gibi sıcak yada soğuk içecekler ortaya çıkarmanızı sağlar. Monin Beyaz Çikolata Şurubunun Özellikleri Çok açık altın renginde olan Monin Beyaz Çikolata (700 ml) şurubu vanilya notalı tereyağ kokusu ve kakao kreması tadını vermektedir. Kakao Özü Yüksek konsantrasyon:1+8 Seyreltme Otantik tat, doğal lezzetler Fransa’dan saf şeker pancarı kullanılmıştır. Açıldıktan sonra 3 ay içerisinde tüketilmesi önerilir. Dayanıklılığı üretiminden sonra minimum 36 aydır. Monin Beyaz Çikolata Şurubunun İçindekiler: Su, şeker, doğal aromalar, kakao özü içerir. Monin Beyaz Çikolata Şurubunun Kullanım Alanları Monin Beyaz Çikolata (700 ml) şurubunu kahve, kokteyl, milkshake ve tatlı içecek çeşitlerinde hayal gücünüzü özgür bırakarak kullanın! Mesela Monin Hazelnut/Fındık (700 ml) şurubu ile karıştırarak latteccino (latte ve cappuccino arasında bir içecek) hazırlayabilirsiniz. Sıcak Çikolata Latte Frappe Martini Smoothie Buzlu Latte vb. Birçok karışımda kullanabileceğiniz eşsiz bir lezzet…
Geri Bildirim Ver