10
Diğer Tatlı Yapım Malzemesi kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

Monin Çikolata Şurubu 700 ml

429,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.7
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
575,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monin Çikolata Şurubu 700 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gurmepasaj Satıcı Ünvanı: BAŞAK GIDA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144022846100013 Vergi Kimlik Numarası: 1440228461
    Bu ürün gurmepasaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monin Çikolata Şurubu Klasik bir kokteyl ve kahve aroması olan Monin Çikolata şurubu, uygarlığın binlerce yıldır keyif aldığı rahatlatıcı, lüks çikolata tadı sunar. Çikolatanın kökeni, dört bin yıl öncesinden MÖ 1900'lere kadar dayanır. Orta Amerika'da fermente edilmiş, kavrulmuş ve öğütülmüş kakao çekirdeklerinden yapılan, bilgeliği ve bereketi temsil eden çikolatalı içeceklerin kanıtları bulunmuştur. Maya ve Aztek medeniyetleri çikolataya büyük değer veriyorlardı, törenlerde çikolatalı içecekler servis ediyorlardı. Tarih boyunca çikolata, kokteyllere ve özel sıcak içeceklere nefis lezzetler eklemiştir. Monin Çikolata şurubu ile klasik kokteyller, harika kahveler ve sıcak içecekler hazırlayabilirsiniz. Diğer Monin Şurup Çeşitleri için tıklayın. Tadım notları Kakao çekirdeği kokusu, kakao tadı. Saklama Koşulları Serin, kuru ve nemsiz alanda muhafaza ediniz. Chocolate Latte Tarifi - 20 ml. Çikolata Şurubu - 150 ml. Süt - 30 ml. Espresso Çikolata Şurubunu bir bardak ya da fincana koyun. Köpürttüğünüz sütü üzerine ekleyin. Son olarak kahvenizi ekleyerek servis edin. Afiyet olsun. Monin Şurup Nedir? Monin meyve şurupları en yüksek kalitedeki meyvelerden elde edilir. Yağ, kolestrol ve katkı maddesi içermez. Pek çok ülkede profesyonel barmen, barista ve şeflerin ilk tercihidir. Pratik ve kullanımı kolay bir üründür. Evde ve ofiste kahve ve kokteyller yapmak isteyenler için ideal bir üründür. Monin şurup çeşitleri nerelerde kullanılır? Monin şurup çeşitleri geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kahve şurupları, sıcak ve soğuk kahve çeşitlerinde kullanılır. Monin şuruplar kahvelerin dışında alkollü kokteyller, alkolsüz kokteyller, pasta, kek, tatlı, dondurma, milkshake, frappe ve smoothie yapımında da kullanılır. Monin Hakkında 1912 yılında Georges Monin adlı genç bir girişimci kalite tutkusu sloganı ile yola çıkarak meyve şurupları, meyve püreleri ve soslar üretmeye başladı. Monin, zaman içerisinde gurme lezzetleri ve kalitesiyle Uluslararası üne sahip bir Fransız markasına dönüştü. Fransızların parfümeri ve pastanelere olan düşkünlüğü göz önünde bulundurulduğunda koku ve tat uzmanlığını tüm Monin ürünlerinde görmek mümkün. Monin şurup, Monin meyve püresi ve Monin Sos çeşitleri Dünyanın her yerindeki profesyonel barmen, barista ve şeflerin ilk tercihidir.
Geri Bildirim Ver