Monin Karamel Şurup 700 ml

549 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monin Karamel Şurup 700 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: La Nostra Storıa Coffee Satıcı Ünvanı: TOLGA ELBİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3310446529
    Bu ürün La Nostra Storıa Coffee tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünyanın en bilinen lezzetli şuruplarının başında gelen monin şurupları... 1912 yılında georges monin olarak devam eden, 1975 yılından bu yana monin adıyla harika lezzetler yaratmaya devam ediyor. Profesyonel şurupta dünyaca ünlü olan monin şurup bir çok barista ve barmenlerin özellikle tercih ettiği bir şuruptur.
Geri Bildirim Ver

Monin Karamel Şurup 700 ml

Şurup çeşitleri, birbirinden farklı alanlarda tercih edilir. Lezzetiyle bilinen çeşitler, müşterilerin damak zevkine hitap eder. Lezzetli şurup kategorisinde yer alan Monin karamel şurup 700 ml şeklinde satışa sunulur. 1900’lü yılların beğenilen ve lezzetlerinden birisidir. Karamelin mükemmel tadını şurupta birleştiren bir tat olarak müşterilere sunulur. Suda eriyen şekerle yapılarak oldukça akışkan bir kıvam elde edilir. Ortaya kehribar tadında farklı ve eşsiz bir lezzet çıkar. Şurubun kullanılabileceği pek çok alan bulunur. Tatlılar, kekler ve bisküvileri tatlandırmak adına kullanılmakla birlikte meyveleri süslemek ve tat vermek amacıyla da tercih edilir. Farklı bir lezzet ve şahane bir sunum için tercih edilen kaliteli bir üründür. Sofralarınızda kehribar kokusunu sonuna kadar hissedebilirsiniz. Siz de bu Monin karamel şurubu çeşidini satın alabilir, sunumlarınızın lezzetini artırabilirsiniz.

  • Şahane tatlı sunumları
  • Doğal kıvam
  • Muhteşem lezzet

Tatlıları Zenginleştiren Karamel Şurup 700 ml

Tatlıları Zenginleştiren Karamel Şurup 700 ml

Sofra sunumlarının vazgeçilmez lezzeti, güzel ikramlıkların hazırlanmasında yardımcı olan ürünlerdir. Aromasıyla ağızda hoş bir tat bırakan bu ürün, çeşitli tatlılarda tercih edilir. Monin karamel ile alışkın olduğunuz tatların ötesinde bir lezzet hissedebilirsiniz. Hafif yanık lezzeti, şuruba eşsiz bir tat katar. Güçlü ve derin kehribar kokusu mutfağınız sararak enfes bir koku oluşturur. Sunumlarınızı hazırlarken doğayla bütünleşen o muhteşem hazzı hissederek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Ürün içeriğindeki karamel tat, şurubun ana malzemesini oluşturur. Farklı lezzet ya da tatlar arayanlar için ideal bir ürünlerden biridir. Pek çok tatlı çeşidinde kullanabileceğiniz ürünü meyveli içecekler, milkshakeler ve kahve sunumları için de tercih edebilirsiniz. Monin karamel şurup 700 ml kullananlar ürünü çeşitli yiyecek ve içeceklerde tercih ederler. Siz de bu ürünü satın alarak tatlılarınızı zenginleştirebilirsiniz.

Karamel Şurup 700 ml Özellikleri

Karamel Şurup 700 ml Özellikleri

Pek çok tatlı ve içeceklerin tatlandırılmasında tercih edilen bu ürün, besinlerin lezzetine lezzet katar. Yoğun karamel tadının damaklarda hissedilmesini sağlar. Böylece farklı lezzetlere aşina olmanıza katkı sağlar. Ürün karamelin kıvama getirilmiş halinin özel bir versiyonudur. Zevkinize göre istediğiniz yerde ürünü kullanabilirsiniz. Suda eriyen şekerler kıvamlı bir şurup elde edilir. Puding, sütlü ya da unlu tatlılarda, keklerde ve daha pek çok gıda içerisinde şurubun karamelize edilmiş halini deneyebilirsiniz. Monin karamel şurup 700 ml yorumları kısmında ürün hakkında değerlendirmelerinizi yapabileceğiniz size ayrılmış bir bölüm vardır. Bu kısma ürün ile ilgili değerlendirmelerinizi yazabilirsiniz. Siz de ürün hakkında fikir sahibi olmak ve görüşlerinizi paylaşmak istiyorsanız öncesinde bu gıdayı satın alıp deneyimleyebilirsiniz. Monin karamel şurup 700 ml satın alarak ürünün lezzetini tadabilirsiniz. Aynı zamanda müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir, güvenli bir alışveriş sürecine sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Karamel Şurup 700 ml Fiyatı

Avantajlı Karamel Şurup 700 ml Fiyatı

Enfes tadı ile güzel ikramlıkları hazırlayabileceğiniz ve muhteşem tatları oluşturabileceğiniz bu ürün, kaliteli kıvamı ile ön plana çıkar. Kehribar tadı ve kokusunun muhteşem halini sevdiğiniz tatlılarda deneyebilirsiniz. Siz de tatlı ve içeceklerinizde size özel sunumu ve lezzeti bir arada bulundurmak istiyorsanız, bu ürünü deneyebilirsiniz. Harika lezzeti denemek isteyen müşteriler bu ürün uygun fiyata satın alabilirler. Monin karamel şurup 700 ml fiyatı avantajlı aralıklarda size sunulur. Kaliteli ve leziz bir tadı, ekonomik fiyata satın almak isteyenler için ideal bir üründür. Tatlılarınızda, içeceklerinizde ve daha pek çok sunum ve tatlılarınızda denemek için, bu ürünü avantajlı bir biçimde satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünü inceleyebilir, bütçenizi sarsmadan sahip olabilirsiniz. Böylelikle muhteşem lezzetiyle ön plana çıkan bu ürünü, tatlılarınıza ekleyebilirsiniz.