bimbambom Metal Ayakkabı Çekeceği Kerata (61 Cm)

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

bimbambom Metal Ayakkabı Çekeceği Kerata (61 Cm)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUMBARA AVM Satıcı Ünvanı: AŞIKOĞULLARI BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091098495100001 Vergi Kimlik Numarası: 0910984951
    Bu ürün KUMBARA AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal Ayakkabı Çekeceği Kerata (61 Cm) Ayakkabılarınızı Giymekte Zorlanmayın! Ürün Özellikleri: 61 cm Uzunluk Metal Malzeme Askı Deliği
Geri Bildirim Ver

Bimbambom Metal Ayakkabı Çekeceği Kerata (61 cm)

Halk arasında kerata olarak geçen ayakkabı çekeceği, günlük hayatta işinizi fazlasıyla kolaylaştırır. Sap kısmını tuttuğunuz çekeceğin geniş kısmınızı ayakkabınızın topuk kısmına yerleştirerek rahatlıkla giyebilirsiniz. Kerata, sağlık problemi olanların yanı sıra hamile olan ve daha birçok insan için hayat kurtarıcıdır. Evinizden çok hızlı bir şekilde çıkmanız gerektiği zamanlarda vakit kaybetmeden ayakkabınızı giymek için ihtiyaç duyabilirsiniz. Ayakkabı giyerken eğilmek istemeyen, eğilmekte zorlanan ya da üşenen biriyseniz yine kerataya ihtiyaç duyarsınız. Keratalar oturarak ya da ayakta olarak kullanılabilir. 40 cm uzunluğundan kısa olan modeller oturarak kullanım için uygundur. Uzun modeller ise ayakta rahatlıkla kullanılabilir. Bimbambom metal ayakkabı çekeceği kerata (61 cm) oturmaya gerek kalmadan kullanıma uygun olan ve askılık deliği bulunan bu modele siz de sahip olabilirsiniz.

  • 61 cm uzunluk
  • Metalden malzeme
  • Askı deliği

Kullanışlı Ayakkabı Çekeceği Kerata Özellikleri

Kullanışlı Ayakkabı Çekeceği Kerata Özellikleri

Ayakkabı çekeceğini sadece eğilmek istemediğiniz için değil ayakkabılarınızı giymekte zorlandığınız için de kullanabilirsiniz. Dar bot ya da sneaker kullanımında ayağınıza oturturken parmaklarınızı acıtmamak için ayakkabı çekeceği kerata kullanabilirsiniz. Bu ürün metal malzemeden üretilir. Bu sayede ürünü daha uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz. Askılık deliği sayesinde ürünü asabilirsiniz, böylece evin içinde gereksiz dağınıklığa yol açmaz ve yer kaplamaz. Bimbambom kerata 61 cm uzunluğa sahiptir. Bu sayede sneakerlarınızı giymek için merdivenlerden ya da başka yerden destek almanıza gerek kalmaz. Hamileliğinin ilerleyen aylarında eğilmekte zorlanan kadınlar kullanabilir. Fıtığı olan, beli ağrıyan ya da herhangi bir sebepten dolayı eğilmekte zorlanan kişiler için hayat kurtarıcı bir üründür. Geçmişte hayvan boynuzları ile yapılan keratalar son yıllarda metal, plastik ya da ahşaptan üretilir. Metal yapısından dolayı dayanıklı bir üründür yamulmadan kullanabilirsiniz.

Ergonomik Ayakkabı Çekeceği Kerata Avantajları

Ergonomik Ayakkabı Çekeceği Kerata Avantajları

Keratalar kullanışlı, işe yarar ve kolay kullanılabilir olduğu için ergonomik ürün olarak nitelendirilir. Özellikle kış günleri kalın ve ağır botlarınızı giyerken çok işe yarar. Topuklu ayakkabılar yapısı gereği ayağa tam olarak oturan ürünlerdir. Giyerken arka kısmının içe katlanıp bükülmemesi için bu ürün kullanılabilir. Bimbambom kerata kullanmak için belli bir ayak numara ölçüsü yoktur. Metalden üretilen yapısı ayakkabınızı giyerken çekeceğin kırılmasını engeller. Bu ürün sayesinde ayakkabı giymek için başkasının yardımına ya da herhangi bir yerden destek almaya gerek kalmaz. Bimbambom ayakkabı çekeceği kerata kullanarak siz de oturmaya gerek kalmadan topuklularınızı ve sneakerlarınızı giyebilirsiniz. Ayakkabısı ayağına oturmadığı için topuk kısmına basan insanlar devamlı yeni ürün almak zorunda kalırlar. Bu çekecek sayesinde ayağınıza oturmakta zorlanmayacağınız için hasar vermekten kurtulursunuz.

Kullanışlı Ayakkabı Çekeceği Kerata Fiyatı

Kullanışlı Ayakkabı Çekeceği Kerata Fiyatı

Bimbambom metal ayakkabı çekeceği kerata (61 cm) fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ayakkabılar günlük hayatta dışarı çıkarken giymek zorunda olduğumuz temel ihtiyaçlar arasındadır. Spor, günlük, abiye, topuklu ve kışlık bot gibi bir çok çeşit mevcuttur. Ayakkabı giyerken zorlanmamak için çekeceğe ihtiyaç duyulur. Şaşırtıcı bir şekilde kerataların tarihi Orta Çağ dönemine kadar uzanır. Günlük yaşantımızdaki kaldıraç örneklerinden birisi olan keratalar sayesinde fazla eğilmek zorunda kalmadan ayakkabılarınızı giyebilirsiniz. 40 cm ebatından uzun ve kısa olarak bulunan keratalar oturarak ya da ayakta giyinmenize yardımcı olur. Çekecek kullanmak için belirli bir ayak ölçüsü olmadığı için genç, yetişkin birçok insan kullanabilir. Trendyol üzerinden Bimbambom metal ayakkabı çekeceği kerata (61 cm) yorumları ve detaylarını okuyarak bu ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.