Mondial CG 125 OOH Egzoz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mondial CG 125 OOH Egzoz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • CG 125 OOH EKSOZ (Geniş Kazan Cg Performans Eksozu)
Geri Bildirim Ver

Mondial CG 125 OOH Egzoz

Motorlu araç türlerinin tamamı yolculuklar açısından oldukça pratik seçenekler arasında yer alır. Egzoz, motorlu araçların çalışmasına yardımcı olan yakıtların meydana getirdiği zararlı gazları aracın dışına atılmasını sağlayan önemli bir parçadır. Bu parça, aracın motor bölümünün aşırı ısınmasını da önleyip uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlar. Mondial CG 125 OOH egzoz motosikletler için özel olarak geliştirilip tasarlanan bir üründür. Bu egzoz, üretiminde susturucu kullanılmaması sayesinde atık gazı herhangi bir dirençle karşılaşmadan kolay bir şekilde dışarı atar. Biriken gaz miktarının minimum olması motor performansının korunmasına yardımcı olur. Böylece motosikletinizin performansında bir azalma olmaz. Aracın motor bölümünde herhangi bir zorlanma meydana gelmeden hızınızı koruyup yolculuğunuza keyifli ve güvenli bir şekilde devam etme imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Geniş kazan
  • Isıya dayanıklı materyal
  • Hafif yapı

Dayanıklı Mondial CG 125 OOH Egzoz

Dayanıklı Mondial CG 125 OOH Egzoz

Egzoz üretimlerinde pek çok farklı materyal tercih edilir. CG OOH egzoz üretiminde tercih edilen malzeme ise karbonlu çeliklerdir. Karbonlu çelik, çok dayanıklı bir alaşım olması sebebiyle oldukça sevilen materyaller arasında yer alır. Özel olarak geliştirilen bu madde, egzoz bölümünde bulunan su moleküllerinin meydana getireceği etkilere karşı dayanıklıdır. Bunun yanı sıra yüksek ısıya karşı da dayanıklılık gösterir. Paslanmaz özelliğe sahip olan CG egzoz OHH hem işlev açısından hem de görsel açıdan uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilen bir yapıdadır. Gümüş renkli parça, estetik ve dikkat çekici olması ile öne çıkar. Tasarım açısından da yumuşak geçişlere sahip olan ürün, motosikletinizin zarif bir görüntüye ulaşmasını sağlar. Dayanıklı malzemeden özel olarak tasarlanıp üretilen bu egzoz ile uzun yıllar boyunca oldukça güvenli bir şekilde yolculuk yapabilirsiniz.

Özel Mondial CG 125 OOH Egzoz ve Yorumları

Özel Mondial CG 125 OOH Egzoz ve Yorumları

Mondial CG 125 OOH egzoz yorumları incelendiğinde ürüne dair oldukça öne çıkan özellik ise geniş kazanlı olmasıdır. Geniş kazan bölümü sayesinde motorda biriken gaz, kolay ve hızlı bir şekilde dışarı atılır. Bu sayede motosikletin performansı maksimum seviyeye ulaşır. Sürüş esnasında motor bölümünde meydana gelen ısınma önlendiğinden motorun kullanım ömrü uzar. Mondial CG 125 OOH egzoz kullananlar tarafından çok sevilen bir diğer özellik hafif yapılı materyalden üretilmesidir. Araçların performansı için ağırlığın az olması oldukça önemli bir durumdur. Bu nedenle özellikle motosiklet sürücüleri için egzozun hafif olması gerekir. Böylelikle ağırlık sürüş performansında azalmaya neden olmaz. Motosiklet gibi kompakt araçlarda, ısıya dayanıklı materyaller tercih edilir. Üründe kullanılan maddenin ısıdan etkilenmeyen dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca güvenli ve eğlenceli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Mondial CG 125 OOH Egzoz Fiyatı

Avantajlı Mondial CG 125 OOH Egzoz Fiyatı

Yüksek memnuniyet oranına sahip olan bu karbon alaşımlı egzoz, motosiklet sürücülerinin güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilmeleri amacıyla özel olarak geliştirilip üretilir. Sağlam yapılı, geniş kazanlı yapısı ile motor bölümünü oldukça hızlı bir şekilde temizleyen egzoz, aracınızda hiçbir ağırlık oluşturmaz. Paslanmaz özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Mondial CG 125 OOH egzoz fiyatı açısından avantajlı olarak Trendyol’da göze çarpar. Karar sürecinizde sınırsız sayıdaki değerlendirme seçeneklerinden birini tercih edip pratik bir seçim yapma imkanınız bulunur. Hızlı bir değerlendirme yapmak isterseniz puan bölümüne girip ortalama memnuniyet seviyesini ölçebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için yorum bölümüne bakıp ürünü sizden önce deneyimleyen kişilerin fikirlerinden faydalanabilir ve ürüne dair kendi deneyimlerinizi yazabilirsiniz. Bu dayanıklı ve yüksek performansa sahip ürüne hiç vakit kaybetmeden avantajlı fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz.