Monami Cam Boyası Neon

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Monami Cam Boyası Neon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elif Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: HASAN KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1120028165600013 Vergi Kimlik Numarası: 5680211113
    Bu ürün Elif Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Monami MCBN06 6 Renk Neon Cam Boyası

Çocuklar için farklı bir aktivite arayan ebeveynler, Monami 6 renk neon cam boyasını tercih edebilirler. Renkleri öğrenme konusunda çocuklara fayda sağlayan bu ürün, hayal gücünün geliştirilme aşamasında etkilidir. Boyalar neon renkli olduğu için çocukların dikkatini çeker. Zengin paket içeriği ile bir hobi seti olarak satın alınabilir. Sadece minikler için değil, yetişkinler için de keyifli aktivitelerde kullanılabilir. Sökülebilir yapısı sayesinde boyanan yüzeyden çıkarılabilir. Böylece çocuklar, yaptıkları resimleri üç boyutlu olarak görebilirler.

  • 6 adet 35 mililitrelik tüp
  • Renkler: Beyaz, sarı, mavi, yeşil, pembe, mor
  • 3 yaş ve üzeri için uygun

Monami Cam Boyası 6 Renk Neon Özellikleri Nelerdir?

Monami Cam Boyası 6 Renk Neon Özellikleri Nelerdir?

Taşıdığı özelliklerle dikkat çeken Monami 6 renk neon cam boyası hem okulda hem de evde çocukların eğlence ihtiyacını karşılayabilir. Ürünün öne çıkan özelliklerinin başında sökülebilir olması gelir. Cam yüzeye uygulandıktan sonra kolayca sökülebilme özelliğine sahiptir. Monami sökülebilir cam boyası su bazlı bir üründür. Bu sayede cam üzerinde kuruduğu takdirde kolayca çıkartılabilir. Sökülebilme özelliği ile küçük çıkartmalar yapabilmek mümkündür. Bu özellik, daha çok miniklerin dikkatini çeker. Ürünün paketinde 6 farklı neon renge sahip boya tüpü vardır. Söz konusu renkler beyaz, sarı, mavi, yeşil, pembe ve mor şeklinde sıralanabilir. Her bir tüpün içerisindeki boya miktarı 35 mililitredir. Ayrıca tüpler son derece ergonomiktir ve çocuklar tarafından rahatça kullanılabilir. Tüplerin ağız yapıları özel olarak dizayn edilmiştir ve hızlı akış sağlamaktadır.

Monami Cam Boyası 6 Renk Neon Kimler İçin Uygundur?

Monami Cam Boyası 6 Renk Neon Kimler İçin Uygundur?

Monami 6 renk neon cam boyası, son derece geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Ürünün 3 yaş ve üzeri çocuklar tarafından kullanılabileceği belirtilmiştir. Toksik madde içermediği için minikler tarafından kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Ufaklıklar bu boyalarla özgürce oynayabilirler. Ayrıca canlı tonlar sayesinde ufaklıkların hem hayal gücü gelişir hem de renkleri öğrenirler. Kolay temizlenebilir bir yapısı olduğu için çocukların cildine, kıyafetine ya da etrafa bulaşması sorun oluşturmaz. Su ile durulandığında izi geçer. Monami cam boyası temelde miniklere yönelik olsa da tek kullanıcı grubu küçükler değildir. Gençler ve yetişkinler de bu ürünü tercih edebilirler. Sanat, hobi, eğlence ya da iş için kullanışlı bir ürün olabilir. CE EN71 belgeli bir boya olduğu için, çocuklardaki gibi yetişkinler için de sağlığı tehdit etmez.

Monami Cam Boyası 6 Renk Neon Kullanışlı mıdır?

Monami 6 renk neon cam boyasının kullanıcılar tarafından çok beğenilmesi, ürünün kullanışlı olmasıyla ilgilidir. Bu ürün, sahip olduğu özellikler doğrultusunda kullanışlı bir model olarak öne çıkar. Boyaların işlevsel olmasını sağlayan detaylardan biri ise paket içeriğidir. Ürün paketi içerisinde sadece boyalar değil, tabaka ve kitapçık da bulunur. Şablon olarak kullanılabilecek 2 adet vinil tabaka, boya paketinin içinden çıkmaktadır. Buna ek olarak paketin içinde kesip şablon çıkarmak için kullanılabilen ve 10 adet desen içeren bir kitapçık yer alır. Dolayısıyla ürün, kendi paketi dâhilinde bir kullanışlılık sunar. Boyaların değerlendirilebileceği alanlar da kullanışlı olma konusunda verim sağlar. Ürün cam boyası olarak adlandırılsa da cam ile birlikte ayna, plastik, metal ve benzeri yüzeylerde de tercih edilebilir. Çıkarılabilir özellik sayesinde yapılan çıkartmalar, bu yüzeylerin tümüne yapıştırılabilir. Ürünü satın alan kullanıcılar, Monami 6 renk neon cam boyası yorum sayfasında bu konu hakkındaki görüşlerini paylaşmışlardır. Trendyol'dan yorumları okuyabilir ve bu ürünü avantajlı fırsatlarla satın alabilirsiniz.