Mona Kitap Meleklerle Yaşamak & Melek Kartları

407,22 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mona Kitap Meleklerle Yaşamak & Melek Kartları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MultiBrand Satıcı Ünvanı: DEPOLAB TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292127911600001 Vergi Kimlik Numarası: 2921279116
    Bu ürün MultiBrand tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Meleklerle Yaşamak - Melek Kartları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Meleklerle Yaşamak & Melek Kartları ile Sorularını Sor

Meleklerden cevap ve rehberlik almak için Meleklerle Yaşamak Melek Kartları her zaman yanınızdadır. Biyoenerji uzmanı Beki İkala Erikli tarafından hazırlanan bu kartlar sayesinde meleklerin enerjisini her zaman hissedebilirsiniz. Bu kartların güzel enerjisine sahip olabilmek için melekler hakkında herhangi bir şey bilmenize gerek yok. 104 sayfadan oluşan rehber kitapçığı sayesinde seçtiğiniz kartların anlamlarını öğrenebilir ve daha kolay çalışabilirsiniz. 2016 tarihinde yayımlanmış ve pek çok kişiye ulaşmıştır. Geniş bir kitlenin beğenisini kazanmıştır. Hayatınızdaki meleklerin ışığında ilerlemek, size ve sevdiklerinize daha iyi gelir. Eğer bu konuda iyi seçimler yapmak ve daha bilgili olmak istiyorsanız Meleklerle Yaşamak kartları size avantajlı özellikler sunar. Bu kartları dilediğiniz yere kolayca taşıyabilir ve farklı ortamlardaki enerjiler için meleklerinize her zaman güvenebilirsiniz. Meleklerle Yaşamak Melek Kartları seçimleriniz arasında yer alabilir.

  • Meleklerin Rehberliği
  • İyi Enerji Dolu Bir Hayat
  • Kolay Kullanım İçin Kitapçık

Meleklerden Cevap Almanın Yolu Melek Kartları

Hayatınızda meleklerden cevap alabilmeniz için Meleklerle Yaşamak & Melek Kartları en iyi ve kolay yollardan biridir. Meleklerinizin rehberliği almak, her daim sevginin yolunda kalmak ve ilerleme, doğru yolda olduğunuzdan emin olmak ya da yüreğinizin yanıtlayamadığı soruların cevabını almak için bu kartlara güvenebilirsiniz. Melekler ile ilgili bilgi sahibi olmadan da bu kartların enerjisi size aradığınız rehberliği sunar. Ayrıca hayatınızı daha pozitif bir hale getirmek için de bu kartlardan yardım alabilirsiniz. Meleklerinizin rehberliği ile hayatınızı daha iyi bir hale getirmek tamamen sizin elinizde. İçinde bulunduğunuz koşulların sizin için iyi mi yoksa kötü mü olduğunu öğrenmek için ya da hangi koşulları gerçekleştirmeniz gerektiğini bilebilmek için melek kartlarının gücüne inanabilirsiniz. Kolay taşınabilir yapıda oldukları için meleklerin enerjisini her yerde yanınızda hissedebilirsiniz.

Melek Kartlarıyla Enerjiniz Her Zaman Meleklerden Yana

Beki İkala Erikli Meleklerle Yaşamak Melek Kartları her zaman meleklerin eşsiz enerjisini sizlere sunar. Bu sayede hayatınızın daha pozitif ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Herhangi bir konuda karar alırken meleklerinizin rehberliği sizi her zaman doğru sonuca ulaştırır. Bu sayede doğru yolda ilerlediğinizden emin olabilirsiniz. Ayrıca sevginin yolunda kalarak karar vermenizi ve kendiniz için en doğrusuna ulaşmanızı sağlar. Mona Kitap Meleklerle Yaşamak & Melek Kartları ihtiyacınız olan her yerde ve anda meleklerinizin enerjisini size ulaştırır. Bu kartların gücü ve etkisine güvenerek hayatınızda daha doğru kararlar alabilirsiniz. Meleklerinizin rehberliği, her zaman hayatınızın sevgi ve pozitiflikle ilerlemesini sağlar. Sorularınızı cevaplamaları için de meleklerinizin rehberliğine başvurabilirsiniz. Yüreğinizi rahatlatabilmeniz ve doğru yolda ilerleyebilmeniz için melek kartlarına her zaman danışabilirsiniz. Biyoenerjinin gücü ile meleklerinizle iletişim kurmanın yolunu bulabilirsiniz.

Melek Kartları Mini Rehber Kitapçık Fiyatı

Meleklerle Yaşamak & Melek Kartları özellikleri farklı anlamlar ifade eder. Bu kartların anlamlarını öğrenmek için 104 sayfalık rehber kitapçığa bakabilirsiniz. Bu sayede meleklerinizin rehberliği ve enerjisini daha kolay anlayabilir ve karar alırken bu kitapçığı göz önünde bulundurabilirsiniz. Ayrıca meleklerle ilgili bilginiz olmasa bile bu kitapçık size kolaylık sağlar. Hangi kartın ne demek olduğunu detaylı bir şekilde anlatarak meleklerinizin mesajını size iletir. Hem kartları hem kitapçığı her zaman yanınızda taşıyarak ihtiyacınız olduğunda meleklerinizin rehberliğine başvurabilirsiniz. Hayatınız boyunca beklemediğiniz kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu kararların doğruluğundan emin olmak ve ışığın yolunda olup olmadığınızı öğrenmek için melek kartlarından yardım alabilirsiniz. Meleklerle Yaşamak & Melek Kartları yorum kullanıcıların olumlu görüşlerini yansıtmaktadır. Siz de meleklerinizin rehberliğini almak ve sorularınıza yanıt bulmak için bu kartlara güvenebilirsiniz. Meleklerle Yaşamak & Melek Kartları fiyat açısından da uygun seçenekler sunar. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.