Mommy's Bliss Gripe Water Original Bebek Gaz Damlası 120 ml - Zencefil & Rezene Gaz Kolik Bebekler

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mommy's Bliss Gripe Water Original Bebek Gaz Damlası 120 ml - Zencefil & Rezene Gaz Kolik Bebekler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hes Pharma Satıcı Ünvanı: HES İLAÇ VE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462076832500001 Vergi Kimlik Numarası: 4620768325
    Bu ürün Hes Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gripe Water Original Bebek Gaz Damlası 120 ml - Zencefil & Rezene Gaz Kolik Bebekler
Geri Bildirim Ver

Mommy's Bliss MAMİ-T1 120 ml Original Gripe Water

Mommy’s Bliss 120 ml original gripe water, bebek gazı ve kolik için takviye olarak kullanabileceğiniz bir ek besindir. Bitkisel olarak formüle edilmiş bu ürün, organik zencefil ve rezene içerir. Annelerin, 4 haftalık ve üzeri bebekleri için rahatlıkla tercih edebileceği bir damladır. Mommy’s Bliss 120 ml original gaz damlasının buzdolabında saklanmasına gerek yok. Ürün, oda sıcaklığında kolayca muhafaza edilebilir. Şişe içerisindeki ürün, kullanılmadan önce iyice çalkalanmalıdır. Ürün kullanımı damla veya şırınga ile rahatlıkla gerçekleştirilebilir. Damlanın bebeğe yatmadan önce verilmesi rahat bir uyku çekmesine yardımcı olur. Takviyenin 24 saatlik periyotta 3 kez kullanımı uygundur.

  • Ürün bitkisel bazlı formülle üretilmiştir.
  • Şeker ilavesizdir.
  • ABD'de üretilmiştir.

Mommy's Bliss Original Gripe Water İçeriğinde Neler Var?

Mommy's Bliss Original Gripe Water İçeriğinde Neler Var?

Üründe organik zencefil ve rezene kullanılmıştır. Her iki bitki de mide ve bağırsaklara oldukça faydalıdır. Bununla birlikte ürünün formülünde su, bitkisel gliserin, narenciye bioflavonoid özüne ek olarak sitrik asit, sodyum bikarbonat, potasyum sorbat bulunur. Yapay renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen ürün, doğal rezene aromasına sahiptir. Formülün şekersiz oluşu ile kilo alımına neden olmaz. Bununla birlikte Mommy’s Bliss 120 ml original gripe water içerisinde gluten, nişasta, süt, buğday, maya, dereotu, alkol yoktur. Ek olarak ürün formülünde parabenler, yapay renkler, yapay tatlar, sükroz veya petrol esaslı içerikler de kullanılmamıştır. Bu yönüyle oldukça sağlıklı bir içeriğe sahip olan ürün, %100 vegan içeriği ile tamamen bitkisel bazlıdır. Üründe 5'er mg organik zencefil ve rezene özü bulunur. Ürünün toplam kalorisi 10, karbonhidrat değeri ise 2 g'dır.

Mommy's Bliss Original Gripe Water Kimler Tercih Eder?

Mommy's Bliss Original Gripe Water Kimler Tercih Eder?

Mommy’s Bliss 120 ml original gripe water, 2 haftadan büyük bebekler için rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle gaz, kolik ve hıçkırık sorunları yaşayan bebeklerin rahat etmesini sağlayan bu ürün, yetişkinler için de uygundur. 1 ila 6 ay arasındaki bebekleri için günde 1 çay kaşığı yeterlidir. 6 ay ve üzeri çocuklar içinse ürünün 2 çay kaşığı yani 10ml olarak kullanılması gerekir. Yetişkinler günde 2 çorba içerek Mommy’s Bliss original gripe water ek takviyenin etkilerinden faydalanabilir. Ürün, hızlı etki eden formülüyle birkaç dakika içinde rahatlama sağlar. Gündüz rahatsızlık hissedildiğinde hem çocuklar için hem de yetişkinler için önerilen dozlarda kullanılması gerekir. Bununla birlikte ürünün yiyeceklerle birlikte alınmasında bir problem yoktur. Takviyeyi aldıktan sonra üzerine su içilebilir. Aç veya tok karınla alınması sorun oluşturmaz.

Mommy's Bliss Original Gripe Water Güvenilir mi?

Mommy's Bliss Original Gripe Water Güvenilir mi?

Mommy’s Bliss 120 ml original gripe water güvenilir bir üründür. Ürün ambalajının üzerinde yer alan en çok satan markalardan biri olduğuna dair birincilik ifadesi rahatlıkla görülebilir. Bitkisel formüllü olması ve içeriğinde katkı maddeleri, renklendirici gibi sağlık açısından zararlı maddelerin bulunmaması ürünün güvenilirliğini destekler niteliktedir.

Doğal formülüyle bebeklerin ve yetişkinlerin mide ve bağırsak problemleriyle karşılaşmadan huzurlu günler geçirmesini sağlar. Ayrıca bebeklerin diş çıkarma zamanlarında da bu üründen faydalanılması mümkündür. Satın almadan önce Mommy’s Bliss 120 ml original gripe water yorum içeriklerini inceleyebilirsiniz. Kullanıcı deneyimleri ve incelemelerinden faydalanılabilir, böylece diğer anne ve babaların ürüne dair memnuniyeti hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Mommy’s Bliss 120 ml original gripe water ek besini, Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.