Momeasy İkili Müslin Örtü 100x120

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Momeasy İkili Müslin Örtü 100x120

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pink Blue Baby Toys Satıcı Ünvanı: PEMBEMAVİ BEBEK VE ANNE BAKIM ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728028849300012 Vergi Kimlik Numarası: 7280288493
    Bu ürün Pink Blue Baby Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet, 100cmx120cm, %100 pamukYeni doğan bebekler anne karnındaki dış dünyaya uyum sağlayabilmek için vücutlarını saran sıcaklık ve konfora ihtiyaç duyarlar. Yumuşacık Momeasy müslinleriyle bebeğinize kendi kucağınızın şefkatini ve rahatlığını sunmuş olacaksınız. Momeasy MüslinMüslin, zamanın ve medeniyetlerin test ettiği, değişik kullanım alanları ile annelerin hayatını kolaylaştıran dünyanın en eski dokuma kumaşlarından biridir. Momeasy Müslin, Türkiye’nin en doğal, en sağlıklı, en trend müslini olmasının yanı sıra yurtdışında birçok ülkeye ihraç edilerek dünya anneleri ve bebekleriyle de buluşmaktadır.Momeasy Kullanım Alanları KundakHafif BattaniyePuset ÖrtüsüAraba Koltuğu ÖrtüsüEmzirme ÖrtüsüOmuz BeziHavluAlt Değiştirme ÖrtüsüGölgelikRüzgarlık ve daha fazlası...Momeasy Kalitesi%100 kaliteli pamuktan özel bir teknikle dokunmuştur. Süper emicidir ve leke tutmaz.Nefes aldığı için terletmez.Hafif ama dayanıklıdır.Yıkadıkça daha da yumuşar.Hızla kurur.Uzun ömürlü ve çok kullanışlıdır.Ön yıkama yapılmıştır. Momeasy ürünlerinin geçerli ürün güvenliği standartlarına uygunluğu bağımsız test laboratuvarlarında onaylanarak kanıtlanmıştır.Momeasy DesenleriMomeasy desenleri ünlü Türk tasarımcılar tarafından değişik kişisel stillere uygun olarak tasarlanmıştır. Momeasy’nin  çeşitli renk ve desenlerdeki müslinleri ile bebeğiniz daha kundak döneminden kendi stilini yaratmaya başlar.Kullanım TalimatlarıKullanmadan önce yıkayınız.Makinada benzer renkli ürünler ile soğuk su programında yıkayınız.Gerekirse klorsuz ağartıcı kullanınız.Düşük sıcaklıkta kurutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver