Mom's Green 2'li Set Ekolojik Bulaşık Makinası Tableti Ve Bitkisel Bulaşık Makinası Parlatıcı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mom's Green 2'li Set Ekolojik Bulaşık Makinası Tableti Ve Bitkisel Bulaşık Makinası Parlatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil Anne Satıcı Ünvanı: YEŞİL ANNE EKOLOJİK TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950047185138247 Vergi Kimlik Numarası: 9500471851
    Bu ürün Yeşil Anne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mom’s Green Ekolojik Bulaşık Makinesi Tableti Tüm ailenize ve doğaya zarar vermeyen içeriklerle üretilmiştir. The Vegan Society sertifikalıdır. Ekolojik aktifler içeren oksijenli formülü sayesinde inatçı lekeleri yok ederek yağı, kiri temizler, kusursuz temizlik sağlar. Bulaşıklarınıza parlak ve lekesiz bir görünüm kazandırır. Fosfat klor amonyak içermez. Ürün Bileşimi: Oksijen ve Karbonattan elde edilen hammaddeler içermektedir. İçerik: <%5 -15 Oksijen Bazlı ağartıcı , <%5 Nonyonik Tensidi Kullanım Bilgisi: Her yıkama için deterjan gözüne 1 Tablet Mom’s Green Oksijenli Bulaşık Tablet koyunuz. Makinenize her ay 1 kg tuz koyunuz. Parlatıcı gözüne Mom's Green Parlatıcı ekleyin. 30 Tablettir. Makine temizliği çok önemlidir. Kullanmaya başlamadan önce makine filtresini çıkarıp iyice temizleyin. Mümkünse limon tuzu ve sirke ile makinenizi boş çalıştırıp makinenizi kireç ve kirlerden temizleyin. Net: 30 Tablet Mom’s Green Bitkisel Limonlu Bulaşık Makinesi Parlatıcısı Bitkisel ham maddeler içeren güçlü formülü sayesinde temiz ve lekesiz durulama yapar. Limon yağı ile bulaşıklarınızda hoş bir koku bırakır. Boya ve parfüm içermez. İçeriğindeki ham maddeler, ambalaj ve üretim süreçleri Icea ve Vegan Society standartlarına uygun olarak onaylanmıştır. Limon yağı ve nişastadan elde edilen bitkisel ham maddeler kullanılmıştır. Hayvansal kaynaklı ham madde içermez ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Fosfat, Klor ve Amonyak içermez. Çevre dostudur. Kullanım Şekli: Bulaşık makinenizin parlatıcı gözüne doldurunuz. Mom's Green Bitkisel Bulaşık Makinesi Temizleyiciler ile beraber kullanmanızı öneririz. Kullanmadan önce çalkalayınız. Ürün Bileşim: <5% şeker tensidi (bitkisel noniyonik madde), limon yağı, koruyucu, sitrik asit. Net: 500 ml

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Mom's Green Bulaşık Tableti ve Bulaşık Makinası Parlatıcı

Çeşitli formülasyonlarda geliştirilen ekolojik bulaşık makinası tableti ve bitkisel bulaşık makinası parlatıcı, artıkların, yapışkanlığın ve inatçı lekelerin çıkarılmasını kolaylaştırır. Bu ürünler, yüzeyde kalan kırıntıları sıcak su ile ezerek bulaşıkları temiz tutar. Ayrıca 0025-0024 ürünleri, düşük sıcaklıklarda bile yüksek performans seçenekleri ile çeşitli özellikler göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Bu açıdan ekolojik bulaşık makinası tableti, temiz ve parlak bulaşık tercih edenler tarafından kullanılır. Bunun yanı sıra bulaşıkların parlak olması için de bitkisel bulaşık makinası parlatıcı sıklıkla tercih edilir. Bu iki ürünü bir arada sunan Mom’s Green markasıysa sizlere oldukça ekonomik bir çözüm sunmaktadır. Bu ürünü satın almadan önce ise ekolojik bulaşık makinası tableti ve bitkisel bulaşık makinası parlatıcı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

  • Etkili Performans Sunar
  • İçeriği Bakımından Çevre Dostu
  • İşlevsel ve Ergonomik Çözüm Ortağı

Mom's Green Bulaşık Makinası Tableti ve Parlatıcısı

Mom's Green Bulaşık Makinası Tableti ve Parlatıcısı

Ekolojik bulaşık makinası tableti ve bitkisel bulaşık makinası parlatıcı içeriği her bulaşık makinasına uyum sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Bulaşıkların yıkanmasında makinelerin bakımları en önemli etkilerden biri olmaktadır. Bu açıdan bitkisel bulaşık makinası parlatıcı sıklıkla kullanılır. Bu ürün ile yıkanan bulaşıklar ise yıkandıktan sonra bulaşıklarda ve makinede ferahlık ve hoş koku bırakır. Kötü kokuları gidermesinin yanı sıra, kahve ve çay gibi içeceklerin bardaklarda yaptığı sararmayı da çıkarır. Bu iki ürünü bir arada satın almaksa size ekonomik bir çözüm sunar. Çünkü parlatıcı içermeyen ekolojik bulaşık makinası tableti, istediğiniz parlaklığı tek başına sunamayabilir. Bu yüzden ikili bir şekilde bu ürünleri satın almak hem istediğiniz parlaklığa ulaşmanızı sağlar hem de ekonomik bir çözümdür.

Çözüm Sunan Mom's Green Bulaşık Makinası Parlatıcısı

Çözüm Sunan Mom's Green Bulaşık Makinası Parlatıcısı

Birçok üründe olduğu gibi bulaşık makinesi parlatıcıları ve tabletleri doğru kullanıldığında etkilidir. Bu yüzden ekolojik bulaşık makinası tableti ve bitkisel bulaşık makinası parlatıcı kullanımı için talimatları takip etmeniz gerekir. Çünkü tabletlerin doğru miktarda kullanılması önemlidir. Bu durum, her program ve sıcaklık için doğru oranı kullanmanızı sağlar. Doğru kullanım sayesinde ise kalıcı temizliğe sahip ve parlak bulaşıklara sahip olabilirsiniz. Bu açıdan Mom’s Green tarafından satışa sunulan 2’li set sizlere birçok avantaj sunar. Çünkü bu set sayesinde hem daha uygun bir fiyatla bu ürünlere sahip olursunuz hem de tertemiz bulaşıklarınız ile rahat edebilirsiniz. Bunlara ek olarak bu ürünler özel olarak geliştirildiği için inatçı ve kuru lekeleri kolaylıkla çıkarabilir.

Mom's Green Bulaşık Makinası Tableti ve Parlatıcısı Fiyatlar

Mom's Green Bulaşık Makinası Tableti ve Parlatıcısı Fiyatlar

Bulaşık makinesi için kullanılan ürünler çeşitli şekillerde geliştirilmiştir. Bu açıdan bulaşık makinası tabletleri ve parlatıcıları öne çıkar. Bu iki ürün ise en ekonomik şekilde Mom’s Green tarafından sunulmaktadır. Ayrıca bu ürünler ekolojik ve bitkisel olmaları ile de ön plana çıkar. Doğal olarak belirlenen bu ürün çeşitlerinde klor gibi kimyasallar bulunmaz. Ayrıca fosfat, parfüm, petrol gibi kimyasallardan arındırılmış bu ürünler doğal olarak çözülür. Bu nedenle alerjen içermeyen yapısı sayesinde bu çevre dostu seçenekler sağlık dostu olarak da karşınıza çıkar. Bu yüzden ekolojik bulaşık makinası tableti ve bitkisel bulaşık makinası parlatıcı kullananlar tarafından beğeni kazanmıştır. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol'u ziyaret edip sipariş oluşturabilirsiniz.