Molly Somonlu Kısır Kedi Maması 15 Kg

1.517 TL
(101,13 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.490 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.790 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.718,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.748,70 TL1.723,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Molly Somonlu Kısır Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SECOVET Satıcı Ünvanı: SERCAN SEPİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610534478
    Bu ürün SECOVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Molly Light & Sterilised Somonlu Yetişkin Kedi Maması 15 K pH Control Dengelenmiş pH seviyesi ile üriner taş oluşum riskini azaltmaya yardımcı olur. Ideal Weight Kilolu ve/veya kısırlaştınlmış kedinizin ideal vücut ağırlığını korumak için özel olarak formüle edilmiştir. Digestive Control Sindirilebilirliği yüksek içeriği ile besinlerden yararlanımı maksimum seviyeye çıkararır. Sağlıklı Vücut Kondisyonu, İdeal Kilo ve Güçlü Kas Yapısı İçeriğindeki yüksek kaliteli hayvansal proteinler. L-carnitine ve Vitamin A ile İdeal kilonun korunması için organizmada yağın enerjiye dönüşümünü destekler ve kas hücrelerinin sağlıklı oluşumuna yardımcı olur. pH Kontrol Molly Light & Sterilised, dengelenmiş pH seviyesi (<7) ile üriner taş oluşumu riskini azaltmaya yardımcı olur. Kilo Koruma Formülü Dengelenmiş protein: yağ oranına sahip Molly Light & Sterilised ile kediniz vücudundaki fazla kiloları verirken, kas sağlığını destekler. Sağlıklı Sindirim Sistemi Sindirilebilirliği yüksek gıdaların, hassas bir pişirme işlemine tabi tutulması ile Molly Light & Sterilised maksimum sindirimin sağlanmasına yardımcı olur. Sağlıklı Bağışıklık Sistemi Molly Light & Sterilised içeriğindeki doğal prebiyotik lifler bağırsaklarda yararlı bakterilerin gelişimini destekler ve patojenlerin zararlı etkisinin azaltılmasına yardımcı olur, bağışıklık sistemini destekler ve sindirimi optimize eder. Deri ve Tüy Sağlığı Molly Light & Sterilised, sağlıklı deri yapısını ve parlak tüylerin oluşumunu desteklemek üzere vitaminler ve amino asitlerce zenginleştirilmiş, Omega-6:Omega-3 yağ asitleri oranı dengelenmiş içeriğe sahiptir. Dengeli Vitamin ve Mineraller Metabolizmayı desteklemek ve sürekli enerji üretimini sağlamak üzere optimal düzeyde vitaminler içermektedir. Temel iz mineraller, vücudun kolaylıkla absorbe edebileceği ve faydalanabileceği formdadır. Tüy Yumağı Atımı Sindirim sisteminin bozulmasına sebep olan tüy yumaklarının dengelenmiş besinsel lif içeriği ile çözülerek, kolayca atılmasına yardımcı olur. Görme ve Kalp Sağlığı Sinir sisteminin, kalp sağlığının ve görme kabiliyetinin desteklenmesi için gerekli olan Taurin yüksek miktarda ilave edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver