Molfix Izotonik Sulu Mendil Hassas 60 Lı X 12 Adet (720 YAPRAK)

740 TL
(1,03 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Molfix Izotonik Sulu Mendil Hassas 60 Lı X 12 Adet (720 YAPRAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVANTAJ TOPTAN Satıcı Ünvanı: GÖKHAN GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ İNŞAAT NAKLİYE İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0403000498000019 Vergi Kimlik Numarası: 4030004980
    Bu ürün AVANTAJ TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Molfix İzotonik Sulu Mendil Hassas 60 lı x 12 Adet Molfix Hassas Ciltler için İzotonik Sulu Mendil
  • panthenol ve lanolin içeriği sayesinde bebeğinizin hassas cildini rahatsız etmez. Ürün içeriğinde bulunan izotonik suyun, Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi tarafından cilt için en güvenli su olduğu ifade edilmiştir. Ürün
  • parfüm alkol, sabun ve boya içermez.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Standart
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 349
  • Paket İçeriği 12'li
Geri Bildirim Ver

Molfix Hassas Ciltler 12'li Paket - 720 Yaprak 2000000542 İzotonik Sulu Islak Mendil

Bebeklerin pamuk gibi hassas cildi, narin bir dokunuşu hak eder. Giydikleri kıyafetten ciltlerine temas eden beze kadar her malzemenin katkısız içeriğe sahip olması son derece önemlidir. Özellikle bebeklerin bezini değiştirirken kullanılan ıslak mendillerin doğal olması gerekir. Aksi takdirde uygulandığı bölgede pişik, yara ve kızarıklık problemlerine yol açabilir. Molfix’in izotonik sulu ıslak mendili bebeklerin narin cildine hassas bir dokunuşta bulunur. Hassas ciltler için özenle üretilmiş ıslak mendil; sabun, alkol, boya ve parfüm içermez. İzotonik su ile formüle edilmiştir. Cildin pH seviyesine uyum gösterir. İçeriğinde bulunan izotonik su, hastalığa yol açan bakterilerin ve mikropların gelişimini önlemeye yardımcı olur. 12’li paket hâlinde kullanıcıya sunulan ürün, bebeklerin cildine hak ettiği değeri verir.

  • Paket İçeriği: 12’li
  • Adet: 60 Adet
  • İçerik: İzotonik su, Lanolin

Molfix İzotonik Sulu Islak Mendilin Özellikleri Nelerdir?

Molfix Hassas Ciltler 12'li Paket - 720 Yaprak 2000000542 İzotonik Sulu Islak Mendil Fiyatları

Molfix izotonik sulu ıslak mendil, hassas ciltler için özenle oluşturulmuş saf ve temiz bir formüle sahiptir. İçeriğinde bulunan panthenol/lanolin takviyesi, cildi rahatsız etmez. Besleyici formülünü cilt yapısı ile birleştirerek bakım sağlar. İzotonik su ile zenginleştirilen ıslak mendil, cildin pH seviyesine uyumludur. Bu sayede bebeklerin hassas cildinde güvenle kullanılabilir. Molfix izotonik sulu ıslak mendil 12’li paket hâlinde ile satışa sunulur. Ürün, bebek cildine zararlı olan kimyasalları içermez. Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi tarafından cilt için güvenli olduğu ifade edilen izotonik sulu özel bir formüle sahiptir. Bu sayede cilt üzerinde hastalıklara neden olan bakterilerin ve mikropların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Güvenli ve cilde dost içeriğiyle ıslak mendil, bebekler için son derece uygundur.

Molfix İzotonik Sulu Islak Mendil Cilde Zarar Verir mi?

Molfix Hassas Ciltler 12'li Paket - 720 Yaprak 2000000542 İzotonik Sulu Islak Mendil Fiyatları

Molfix izotonik sulu ıslak mendil yorumları, ürünün kullanıcıların beğenisini kazandığını ortaya koymaktadır. Bebeklerinin hassas cildine en iyi dokunuşu sunmak isteyen ebeveynler tarafından, doğal ve uygun pH seviyesine sahip içeriğiyle sıkça tercih edilir. Molfix izotonik sulu ıslak mendil kullananlar, bu ürünü özellikle cilt üzerinde meydana gelen hastalıkları önlemek için tercih eder. İzotonik formülü ile Molfix ıslak mendil, bakterileri ve mikropları cilt yüzeyinden temizler. Islak mendil; parfüm, sabun, alkol ve boya içermeyen doğal bir formülle elde edilir. Bu sayede temas ettiği bölgede pişik, tahriş ve kızarıklık problemlerine neden olmaz. Serumlarda da kullanılan izotonik su, ıslak mendilin bir bakteri ve mikrop temizleyici olarak işlev görmesine yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilen ürün; ebeveynlerin güvenli tercihi, bebek cildinin dostudur.

Molfix İzotonik Sulu Islak Mendil Kaliteli ve Güvenilir mi?

Molfix Hassas Ciltler 12'li Paket - 720 Yaprak 2000000542 İzotonik Sulu Islak Mendil Fiyatları

Molfix izotonik sulu ıslak mendil hassas ciltler 12’li paket yorum olarak kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almayı başarır. Kalitesini ve güvenilirliğini de bu şekilde ortaya koyar. Her kullanıcının taleplerine hitap etmeyi başaran ıslak mendil, hassas ciltlerdeki tahriş ve pişik problemlerini ortadan kaldırır. İçeriğinde bulunan panthenol/lanolin, cilt üzerinde besleyici bir özelliğe sahiptir. Bu sayede dokunduğu her alanda harikalar yaratmayı başarır. Bebeklerden yetişkinlere kadar her yaş grubu için kullanıma uygundur. Molfix’in izotonik sulu ıslak mendilleri, Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği (KDAD) tarafından önerilmektedir. Dermatolojik olarak gerekli tüm testlerden başarıyla geçen ürün, güvenle kullanılabilir. Molfix garantisiyle üretilen hassas ciltler için izotonik sulu ıslak mendil, Trendyol’da 12’li ekonomik paket hâlinde satışa sunulur. Sipariş ettiğiniz ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz bir şekilde teslim edilir.