Molfix Bebek Bezi 2 Beden 3d Mini 90'lı Fırsat Paketi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Molfix Bebek Bezi 2 Beden 3d Mini 90'lı Fırsat Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 3D Mini 90'lı Fırsat Paketi Molfix 3D Mini, 4-6 kg ağırlığındaki bebekler için 3D teknolojisini sızdırmazlık sunan elastik gövde sistemiyle bir araya getiriyor. Daha elastik yan bantlar bebeğinizin rahat bir şekilde hareket etmesini sağlarken, çift katlı elastik bariyerler yüksek sızdırmazlık sağlıyor. Bebeğinizin cildine temas etmeyen orta lastik sistemi, rahat ve esnek bir kullanıma olanak tanıyor. 3D teknolojisiyle geliştirilen Molfix 3D Mini
  • aloe vera ve papatya özleriyle zenginleştirilmiş nefes alan yumuşacık dış yüzeyi, 2 katlı yeşil emici bölgesi ve renk değiştiren ıslaklık göstergesi ile bebeğiniz için tam koruma sağlıyor. Dermatoloji laboratuvarlarında test edilen Molfix 3D Mini, latex, paraben ve BPA gibi bebeğinizin cildine zarar verebilecek maddeler içermiyor. Hipoalerjenik özelliği ile bebeğinizin cildiyle dost bir kullanım sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 2
  • Paket İçi Bez Adedi 60
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver